Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

kingapoed Tallinnas

karlkristian
14:08 02.01.2006
Kust poest siinse foorumi mehed oma kingad ostavad?
Igaljuhul totaalne probleem,
ketistunud poodides (ABC, Suurtüki,...) on enamvähem sama kaup -
~1500...2500 maksev Lloyd
trendi-triibukingad(totaalselt jalavaenulikud)
odav itaalia crap...

Ülikonna juurde veel midagi leiab,
aga igapäevaseks kandmiseks stiilsemat ja vastupidavamat asja (nr46) on ikka megaraske leida.

Ten Points tundub hea valik, kui otsiks musta nahk-kinga
ecco kah, aga see lihtsalt ei meeldi.

Kas on alternatiivsemaid kingapoode,
või mõttekas hoopis Helsingi-reis ette võtta?
kingapoiss
14:18 02.01.2006
ten points on odav laks ja väga crap. kui tahad normaalseid kingi siis otsi topman-e. soome king. väga vastupidav.
kla
14:20 02.01.2006
suht probleemne jah. Olukord selline nagu kirjeldasid. Valida palju ei ole, kui leian enamvähem sobiva ja hind kah yle mõistuse ei ole, siis läheb loosi.
fr
14:24 02.01.2006
"Polaria", Mustamäe tee alguses,vasakul pool.Eesti toode,Soome tallad.
R.K.
14:32 02.01.2006
polaria on suur null, vähemalt meeste jalatsite poolelt.
üleüldse on jäänud eesti jalatsipoodidest selline mulje, et müügil on odav ****, kallis **** ja mõnikord trehvab ka midagi normaalset normaalse hinnaga, aga seda suht harva. ilmselt tuleb hakata naabrite juures jalatsi ja rõiva ostureisidel käima.
RR
14:45 02.01.2006
jah, eestis on see probleem küll
ja need kallimad kingad on enamuses vanad mudelid mis mujalmaailmas on juba 70% alla hinnatud.
Ise olen ikka juhust kasutanud ja väljamaal (hollandis) viibides ka kingad ostnud. Eestis lihtsalt ei ole kingasid ja mingite 500stega ei taha kah oma jalgu rikkuma hakata.
Ja loomulikult on mõtekas juba ainuüksi sellepärast sealt osta, et sealt saad meil 2500 maksvad kingad kätte 1100ga.
ÜK
14:46 02.01.2006
Ülemiste keskuses palju jalavarjude poode , viimati ostsin Battast omale uued käimad
jasna
14:55 02.01.2006
meil käib mustamäel ringi üks suur sell suure kotiga, kott kingi täis, ütleb, et ise teeb. tallad soome omad, muu õmbleb ise. sellised tavalised kingad, igapäevaslt trööbata head, kuskil aastaga väsivad ära. mudelivalik- must ja pruun :)
olen ostnud iga kord, kui vennike on end ilmutanud. just nimelt ilmutanud- küsisin korra ta numbrit, et kui äkki majast väljas olen tema visiidi aegu, ei peaks aastakest mööda laskma, aga kutt ütleb maru flegmalt, et tal pole telefoni ja ta tuleb ise, ei saa nagu probleemsituatsioonist aru üldse.
vot selline mittekuhugi viiv vihje.
R.K.
15:11 02.01.2006
seda suurt kolli olen isegi trehvanud. kunagi sai töö jalatsiks ostetud tema toodangut, suht kvaliteetne, tallad kulusid enne läbi, kui mingi õmblus järgi andis. aga kas ta neid ise õmbleb?? ei taha nagu uskuda, ilmselt müüb kuskilt tuuri pandud kingi, polaria "müügimees".;))
lapats
18:13 02.01.2006
Lähimad parimad kingapoed asuvad Scan Balticum regioonis: Helsingis, Riias, Peterburis ja Stokholmis.Tallinn täielik jura.Jõudu kingade leidmisel ja Head Uuut Aastat:)
...
18:27 02.01.2006
Olen ammu loobunud sellise probleemiga maadlemisest. Ostan omad kingad Punasel tänaval asuvast laost umbes 200 eest. Pole kahju neid trööbata iga ilmaga, kui vaja saab igal ajal uued osta. Isegi koera pole mõtet karistada, kui ära närib :D
18:37 02.01.2006
Tartust uuest kaubamajast (III k) sai uued jalavarjud. täiesti tundmatu Itaalia nimi oli. väljanägemine oli hää, rahanumber oli ;(
aga kui jalad kinga sisse sai, siis rahakoti protest ei lugenud. Pole mitu aastat nii mugavate ja pehmete kingadega käinud.
Vahel jääb mulje, et Eesti keskmine mehe jalanumber nr 42-43/27-28 on defitsiitsem kui mistahes suurem-väiksem number.
kodinputkinmies
21:07 02.01.2006
olen ise ka punaselt,laost ostnud-pole vigagi,aga point selles,et tooted walkingi ülejäägid seega ****!riiete,jalatsite ost tuleks soovitada helsingist.***** leiab ka sealt,aga valdavalt on kõik ikka odavam kui meil.erilise õnnestumise korral(ale ajal)võib ka 3x odavamalt saada.arvestades sõidukulusid soome on mõistlikum oma riided ja jalanõud sealt osta.
eelised oleks siis:suurem valik,hind ja kvaliteet.
Kolju Murru
00:34 03.01.2006
Tallinnas Magistrali keskuses on mingi Mustangi jalatsipood. Ise ostin talvesaapad sealt ja esmamulje on positiivne. Soodne ja tundub, et ka vastupidav kaup. Samas jälle, võibolla joppas partiiga lihtsalt. Suht stiilsed ka teised. Igatahes soovitan.
q peal
02:54 03.01.2006
Lapatsil õigus. Praegu soomes kingadel hinnad 30-40% all. Ja see hind sarnaneb juba kaltsupoe omadele meil.
karlkristian
16:13 03.01.2006
Minu jaoks lahenes asi seekord nii,
et ABC kingast ecco päris suure allahindlusega.

Aga teema on endiselt huvitav,
et kas on ntx mingeid väiksemaid tegijaid, kes normaalsemat kaupa maale toovad.
Jaanionu
17:15 03.01.2006
Ülemistes ja Kristiines on selline kingapood nagu Chesters(vabandage kui õigekirjaga eksin). Made in England. Pole just odavad, aga super mugavad ja kvaliteetsed. Soovitan.
ˇ
21:55 19.09.2014
täitsa pael kuidas kooritakse ostjaid- ostsin juunis ühe spordipoe soodukalt sarnased käimad (sama firma, vaid paar erinevat kujunduselementi) ja maksid need vist 48€ või midagi sinnakanti. siin lehel aga "soodushind" 83.-
no ikka hullem tarbija pügamine käib.

http://www.jalatsipood.ee/meeste-skechers-vabaajajalatsid-mu
ster-32034.html
Siiiidiuss
22:49 19.09.2014
Tarbijaid pügatakse iga päev. Ku hindades ei orienteeru siis rämedalt tõmmatakse! Soodushinnad on enamasti jama. Selle soodushjnna all võib olla isegi tavahind soodsam kui soodushind hetkel on.

Mina ostsin walkingust kingad. Hinnad kõiguvad 30 eurost 80 euroni välja. Vahel tuleb soodukaid ka siis tasub ära osta. Ten points nad ei olnud ja need on ka olnud. Aga head kingad mis päris nahast algavad kusagil vist 40 eurost. "Klondike" on vist minu kingafirma nimi. Täitsa ilusad ja mugavad. Hinna ja kvaliteedisuhe väga paigas. Mingeid eccosid ja selliseid võib ka osta aga nendega saab pügada sest hinnad kröbedad ja üle hinnatud liiga.
Hinnakvaliteedisuhe paigast ää.
Chester pole
17:54 22.09.2014
kohe kindlasti, made in england. Tegemist venelaste kingabrandiga, mis püüab igati jätta sellist muljet.
Jahvataja
18:59 27.02.2024
Minul on seni parimad kogemused Clarksi, Vagabondi ja Josef Seibeli kingadega. Üsna hea valik Eestis vist siin https://www.weekend.ee/meestele/jalatsid.html