Satusin juhuslikult sellise auto otsa nagu Rover 620 `95a. On kellelgi mingit aimu kuidas on lood sellise autoga. Kestab ta kaua ja kuidas on lood tema hooldusega. Head ja vead... jne.
ma olen ka tegelikult asjast vähe huvitatud.ta on ju pisimuutustega
Honda accord ja turuhind on madalam.millest see tuleneb? Rover 620 ju täitsa ok auto välimuselt kui sisult.
kuule ,ma vaatasin kaa et sees puitu ja elektrit täis aasta oli ´95 ja välimuselt väga korralik masin. Inglise oma jne.. ja ainult 80´000 - väga huvitav. Tudub accordist kuidagi luksuslikum ja ilusam. Ei tea mis masinaga on tegu ja lotsin abi sada...
Mõni aasta tagasi olid mured varuosadega, nüüd on inglise autodele praktiliselt kõike saada päris soodsate hindadega. Rover on Hondaga võrreldes pisut mugavama vedrustusega ja vähe "moodsama" disainiga. Parim variant oleks muidugi turbodiiselmootoriga.
Isegi olen neid vaadanud, oamavad sellist eht inglaslikku elegantsi. Mis inglaste eelistustesse puutub, siis minule siiani arusaamatult nad lausa armastavad FORDI!!?? siit võiks igaüks ise järeldused teha...
Nad fordi armastavad sellepärast, et seda neile sealsamas tehakse. Nagu ka opelit - seal vauxhall. Neil on seda väga odav pidada. Fordi mootorid, mis inglismaal tehtud on ka tiba erinevate parameetritega. Rääkides roverist, siis seda nad ei pea üldse autoks.
Roverit julgeks soovitada. Ka pakkuda, kui soovid, küll teist mudelit - 2000 aasta Rover 75 CDT (BMW päritolu 2-liitrine commonrail turbodiisel). Olen sellega sõitnud need 2,5 aastat. Oma hinna kohta on väga noobel, vaikne, igati hea auto. Ei ütleks, et MB C´le või BMW 3´le millegagi peale hinna alla jääks, pigem vastupidi.
ei tea, ei tea kuid mulle kull meeldib Rover, ja Inglismaa autod, kui olin vaike mulle vaga meeldis Morris Marina, ka Eestis pole nainud Austin Princess voi 1800/2200/Ambassador. Siin polnud ki keegi kuulnud ki vist. 620 peab olema sama asi mis Honda Accord '93->. Kui Accord vastupidav auto peab olema ka Rover. Miks Rover on nii odav? Sest se pole kontinentaal euroopa populaarsem automark.
Edu.
Rover 620 tõesti on Accordi kaksikvend.Salong sama,mootorid samad ja sillad ka.Hondale paigaldatakse 96KWlist mootorit Roverile aga 81kwilist.Ainuke probleem tekibki tulevikus keredetailidega,sest paraku rovereid vaal eriti eesti lammarites ei liigu.Muidu kvaliteedilt sama hea.
Mitte midagi halba ei ütle.
Alex- le. Sul vist on maitset. Igatahes, tean Soomes ühte Austin Princess`i, mis on sama heas korras, kui tehasest tulnud, kusjuures tegu pole muuseumiautoga. Ja samas on ka veel üks 60-te aastate Rover, meenutab väheke Pobedat, V8 mootoriga, alumiiniumkerega, igavesti tore riist.
Morriseid ja Princesse on ka Eestis, kuid vist juba väga läbi aetud.
98a. ~50kkm 620Si automaat, minu käes 1 aasta (20kkm)
tehniline pass väidab, et 96KW mootor
minu kogemuse järgi välja tulnud miinused:
- müra (pigimatid abx)
- amordid (jäigemaid ärge pange .. nagisema hakkab :P)
- bensiini kulu 10L/100km min. (1/3linn 2/3 trass)
- suhteliselt väike jalgade ruum tagaistmel olijail
Ära puutu sellist vidinat, püüti mullegi 1x pähe määrida. Hakkas esimesel päeval ise aknaid, katuseluuki avama ja kinnipanema. Tuled hakkasid vilkuma, üsna lõbus oli, ahjaa, signaal hakkas kah tööle. Viking Motorsis ei osatud midagi sellega peale hakata. Sai mindud mingi kohaliku hullu juurde. Ainus viga oli see, et oli pisut niiskust saanud. Proovisõit sai tehtud ja minust ta ostmata jäi.
roveri kohta v6ib utelda nii et selle hinna eest, mis maksavad teised autod on Rover neist koige parem!
Uskuge sest olen juba kolmanda Roveri omanik!
Rover vajab head HOOLDAMIST!
Rover 600 kohta pole tõesti midagi paha öelda. Välimus korralik, tüüpvead praktiliselt puuduvad. Jupid natike kallid, aga vist seepärast, et ta Accordi kloon on.
sai ka nädalavahetus rover 620 (automaat, aastast 98) seltsis veedetud.
igati tore auto. mugav ja pehme.
ainus mis soovida andis oli käigukast. vahel mulle tundus, et kast ei oskagi välja mõelda millise käiguga kiirendada tuleks. siis ta lappaski neid ikka üles ja alla.
samas 827 vitesse sai kohe aru, millist käiku kasutada.
Oli endal ka paar aastat tagasi Morris Marina 1800.M"nusalt lihtne masin.Sobisid paljud Lada ja Mosse jupid.N"iteks veepump maksis poes 750eeku,aga sobis t"pselt lada veepumba v6ll (u.100eeku).Oli vaja ainult tuttaval treialil tiivikus ava suuremaks treida ja no problem.Linnas 30-40 km/h 4 k"iguga sujuvalt. Oli yks Austin princess 1800 ,hydrovedrustus 6htal.Sai k"idud sealt omale juppe kauplemas(starter,karbur.jne.).Hiljem keegi ostis selle projektiks omale. Mis puudutab Roverit siis asjatundjad r""givad et viimane t6eline inglane oli Rover SD-1(1987),edasi aga juba...
olles aparaadiga pikalt, umbes 2 a., sõitnud ei ole ühtegi viga olnud. liigub vaiselt ning stiili jagub. kasutatud juppe toob mingi seltskond imeodavalt eestisse ja seda 2-3 päevaga.
rover on väga hea auto paremat on raske tahta ehk natuke võistleb volvo ja saab temaga kuna nood on ka head autod aga kuju poolest on rover parem mis puutub inglaste fordi armastusse siis nad on täitsa tebiilikud kui roverit ei peata autoks mis siis fordist ja opelist rääkida need on lausa saastad masinad aga uutest fordidest ma ei oska nagu öelda kuidas nendega on aga nagu mu sugulane auto parandaja ütles et ENNE VÕTAN SAPIKA KUI TUTUUE OPELI VAT SEDASI ON LOOD ma ei sa aru mis nendes fordides ja opelites siis nii head on et põlgavad roverit kuigi auto on tuhat korda parem
paar aastat tgasi lugesin netist et esimene auto mis ümber vaheteteakse inglaste poolt on rover aga ford viimane auto mis ümber vahetatakse teise auto vastu
ahja teenelised fordi omanikud jagunevad kahte lehte on auto omanikke kes ei vahetaks oma fordi ühegi teise auto vastu välja vaid ostaks edasi sama marki autosid aga osad fordi omanikud
ütlevad et nemad ei ostaks enam ühtegi fordi ma ei tea kas see reegel ka opeli omanike kohta kehtib sinna gruppi kuulub ka fiat
mis on ka tõest väga sitt lausa tean omast käest kuna minu isal ja ta töö kaaslasel olid fiatid mis ala lõpmata rostetema kippusid ka lausa auto aastast 95 roostedas
Aga kuidas on lood Rover 214-ga? Rover 620 omanik olen olnud- ka minu arust tõeliselt hea auto, tänu sellele autole sai minust Roverite fänn!Soovitan soojal!
Mark! Sa ütlesid, et mingid vennad toovad maale 'jumeodavalt' juppe... Äkki annad mingi vihje? Just sain endale R 620sdi'96. Tahaks teada, kuhu minna ja keda küsida, kui on klotsid jne läbi.
Momendil on ainuke viga, et turbiin on õlis, üks 'Onu Vasja' ütles, et sõida edasi kuna...
Andke infot, palun, kes kus remondis millega käis, ja palju maksis.
Roveri 600 kere tsingist ei oska midagi õelada. kuigi nad veel seini ei taha kuidagi roosteda. On see tsink või aastaarv ei tea. K. Börsis a.varuosade rubriigis on kasutatud varuosi ´Roveritele küll. Kõik on üks ja saam tel nr. arvan et leiate selle siitsamast auto24 päringumootori abil.
Tere!Sõidan sellisega peaaegu aasta ja ei kurda millegi üle.Võrreldes Hondaga mis oli mu eelmine auto(93kw)on Rover erksama minekuga.Igatahes julgen soovitada.
ostsin ka sügisel täpselt sellise. kohe alguses lasin ära vahetada õlid, pooltelje kaitsekummid, hammasrihma koos juurde kuuluvate vidinatega ja taga pidurikettad koos klotsidega. juppide tellimisaeg oli nädal ja klappis honda accordiga. siiamaani ei ole küll millegi üle pidanud kurtma.
oman rover 620i 85kw 94a manuaal kast.läbisõitnud 320000km sellest 100000km eestis toodud hollandist. Alles nüüd vajavad vahetamist pooltejed ,taga amordid ning stabilisaatori varda puksid 5 käigu sünkronisaator ei lase käiku kiirelt vahetada. Kogu aeg on piinatud ja mitte ei taha otsa saada.
Juhitavus pidurid on väga head
jupid kallid kuid leiab
Rover 620i 1995.a. omanik juba üle 2 aasta ja selle aja jooksul ühe korra teenenduses käinud, kuna mingi kolks tuli sisse aukudest läbi sõites. Seal tuli välja, et üks mootori kinnituspolt oli oma august välja keeranud. Keerati uus polt ja kõik jälle korras. Selle aja jooksul olen vahetanud küünlad 235.-. Mootoririhm läks maksma mingi 300-400.- vahel. Ja need on ainukesed kulutused mis olen pidanud tegema. Varem olin audi 80 B4 1993.a. omanik ja see jäi kindlasti roverile alla, nii mugavuse kui ka vastupidavuse ja välimuse poolest. Audil sai aasta läbi juppe vahetatud ja lõppu ei paistnud tulevat. Peale selle oli ta kuidagi uim oma mineku poolest.Kw oli audil 83 minu mäletamist järgi ja roveril 85. Minek peaks olema sama, aga märgatavalt paremini astub rover edasi. Õlivahetust ma kulutuseks ei pea, kuna selline asi on vaja igal autol teha.
Mul on Rover 75. Väga hea auto. Läbisõit on 61 000 km. Hiljuti vahetasin esivedrud, mis on selle auto tüüpviga. Eelmisel nädalal lasin teha teeninduses täis kontroll ülevaatuse ning auto oli täiesti korras. Mul õnnestus see auto väga soodsa hinnaga osta (põhjusi ei ütle; ei olnud avariiline). Nüüd pean plaani see kasumiga edasi müüa.
Voimalik et siit saab infi. Muuseas, sellel autol rihma vahetus võib olla kulukam kui arvatakse. Seal on 2 rihma. nukvõlli ja balnsiirvõlli omad erald. ja pingutid kah eraldi.
tere,
hammasrihma on võimalik tellida või osta Automaailmast. Minul läks kõik kokku sama autole kuskil 3500 tuhat. Ei mingeid probleeme! Soovitan siiralt.
Miski pärast on selle mootori nimi jah "honda diisel". Ma ei tea miks.
sama mootor on ka LR Freelanderil. Freelanderil võib olla ka bmw mootor, mitte segi ajada neid kahte 2,0 turbomootorit. kuio seda diisel mmotorit kasutati euroopa hondadel, ei tähenda see et. tä mootor honda oma on. ma arvan et inglaste Perkins. sellel 620 d peaks olema vähemalt 2 hammasrihma ja paar rullikut ja pingutit. üks h.rihm veab eraldi kõrgsurvepumpa. jupid ei ole kallid.
Rover ei lagune hondast kuidagi kiiremini, sest ta ju 100% honda tehnika. Ning odavam hind on tingitud inimeste teadmatusest ,et tegemist just hondaga , ainult kere on veits erinev.
Olen ise pikemat aega Rover 620 omanik ja autoga väga rahul!!!
Ma olen ka rahul, seisab maja ees, ilus auto. Põhiliselt sõidan tööle ja koju ja remonti. Nädal aega tagasi sai kõvasti nalja, kui geneka rihma pinguti kukkus kolinal küljest ära ja kõik võimud (rool, pidur) kadusid ära. Pidevalt on vaja midagi putitada.
kas keegi teab kustkohast on võimalik Rover 620i 96a.mudelile leida vasakut esituld või esitule klaasi kui see käib eraldi? mõnda maaletoojat või muud firmat?
Oma sellist autot 3 aastat.Läbisõit hetkel pisut üle 300000-nde.Ainult kiidusõnad.Varuosad kattuvad Honda accordiga,nii et hankimisega ei ole probleeme.Mis siin salata ega eriti tihti varuosakeskusesse asja ei ole.Roostet esineb vaid ümber tagauste hingede .