härma kaubahoovieisooita küll kellegilminna, teenindus annab seal küll kõvasti soovida. Sellise suhtumisega nagu neil on, pole neil pikka pidu. A-la mina olen omanik ja teen siis kui tahan ja peale 5-te e viitsiteha, sinu autot kehv toonida, miks peaks seda tegema kui mul niigipalju tööd jne. Öeldimulle kui käisin küsimas, millal oleks aega neil toonida
Mis oleks ford focus sedaan, ainult tagaklaasi toonimine ja tagauksed, mis ja kus hinnad pärnus on täpsemalt eurides??? oleks juba järgmine nädal vaja toonida !!! kas keegi kodus ise ka teeb,on proovinud ??? võib infot saata ka maili peale,kui keegi teab või tegeleb toonimisega,hea hinnaga ,näiteks (50.eur tagaklaas,75.eur kõik tagumised) !!! krahv007@hot.ee
Härmas olev asi on tegutsenud juba kõva 7 aastat. Olen seal isegi kiletamas käinud...klient on kuningas senikaua kui ta käitub nagu kuningas ! Reldoris oleva teeninduse kohta ei ole häid sõnu, kleebised ning kiletamine on kehva, "kiirelt papp kätte".
Raekülas tean, et üks isik teeb head tööd oma muu töö kõrvalt nagu.
Ta ikka päris paljudel kiletanud ja hinnad ütleks nii et mingi härma pakutavast sõltuvalt marginalile ca 20-30 euri soodsamad.
Töökvaliteet kah kindlasti parem:
Hädapärast võib numbri kh muretseda.
Huvitav miks kaob igasugune kriitika KLAASIPROFFIDE Pärnu kiletamise kohta ?
See on kõigile mõtlemise koht . On lugeda ainult REKLAAMI nende enda poolt.
Huvitav on hoopis see, et osadele meeldib iseendaga vestlust arendada ja kedagi halvustama/laimama hakata. Sellised postitused kaovad siit tõesti, ei ole midagi imelikku.
Klaasiprofide Pärnu kohta ei kao kriitika ära kuna seda ei olegi :) Klaasiprofid alustasid Pärnus tööd alles selle aasta alguses, enne seda tegutses Mauris Glassdrive. Nüüd jäi küll osa nimest alles aga tegelevad seal hoopis uued mehed. Toonimisega Tartus ja Võrus tegeletud kokku 5 aasta kanti... Enne kui siin valetama ja ülbitsema hakkate uurige asjad järgi. Kui Pärnu toonijad kardavad, et nüüd asjatundjad neil töö käest võtavad ei ole vaja kohe valetama hakata.
Alles oli siin teema, et ´Mauris oli keegi Golf V kiletamisse viinud ja lõpuks laiutati käsi, et ei saa hakkama. Sorri, kui vähe uutematel ei oska polstreid maha kiskuda siis...