Plaanis osta 2000 aasta Avensis D4D mootoriga. Väljavalitud auto käivitub külmast peast umbes 5 sekundi käiamise peale. Toyota esindusest öeldi, et see pidigi nende mootoritega normaalne olema. Kas on?
krt, 2000. aasta kohta ei tea öelda, aga 2002., 2005. ja 2006. aasta D4D-mootoritel kulub viis sekundit käivitumiseks siis, kui õues on -25 või külmem.
Omanikud, kas tühikäigupööretel on väikest vibratsiooni tunda? Proovisõiduautol oli.Siis, kuidas teile sobib vasaku jala puhkealus või pedaal, see on ju imelühike? Avensise rooli saab veidi alla lasta ja välja tõmmata kuid imevähe.Proovisin ka Honda Akkordi diislit, ei vibreerinud, vasaku jala pedaal oli norm ja rool liikus pikalt alla ja väljapoole.Need ju elementaarsed asjad, kuidas nii kvaliteedi kehastusel sellised apsud läbi on läinud?
Paul - usu mind, et seda konkreetset autot ei tasu osta. Kui väriseb, siis on hooratas vigane ja selle vahetus on ca 20500.- (oleneb, mis hinnaga hoorataa kätte saad). Ma just lasin enda omal ära vahetada ja mitte mingisugust vibra ei ole. Tavaline mootori poolt tekitatud surin. Ühesõnaga, vaata peeglisse ja roolile - kui need värisevad, siis pole kahtlust - hooratas. Muidu on auto igati hea ja muud remonti pole vaja teha olnud. Sõidumugavuse kohapealt - rooli vähene liikumine ja jala puhkealus ei häiri absoluutselt.
kui minu toykaril hooratas peeti läks siis andis tunda ikka sõites kui kiirendasin, vahetati amservis koos sidurimänguga ära aga tühikäigu põõretel oli nii enne kui ka pärast seda ikka ja alati mingi ebaühtlane õrn vibra ,ju oli ikka viga millegis muus ,sõitsin sedasi kaks aastat ilma ,et see oleks midagi muutnud ega tea siiani milles viga oli kui see oligi viga.
kui ostsin avensise siis tundus ka mulle algul et käivitamine võtab palju aega ,aga polnud vahet nüüd selles kas oli külm või soe ,ju lihtsalt eelmine auto käivitus mul kiiremini ja seetõttu oli harjumatu pikemalt starterit anda.