no mine kohapeale ja uuri. võib-olla ei olegi vaja tellida, et on juba riiulist võtta ja niivõinaa ega need tarnetähtajad tänapëval nii pikad ka pole. ehk pead nädalakese ootama, mitte rohkem. sovitaks näiteks laki autot (www.lakiauto.ee)
Ma soovitan sul vaadata minu lemmik poodi, seal peaksid olema kõikide vene masinate varuosad( ma loodan, mina vähemalt olen omale kõik osad sealt ostnud oma siksile)Ma täpset aadressi ei oska sulle öelda aga see asub Tondil kohe bussi nr 23 västriku peatuse juures!Poe nimi on MOTO Nii et mine ja vaata äkki leiad sina kaa seal endale midagi vajalikku!
Kirjutage veel,et ladad on head autod. Eelmine postitaja näiteks teab täpselt bussipeatuse nimesid ja asukohti,kust saab varuosi.Ehk siis enamus aega tuleb jala trampida,et ladale varuosi leida:(((
lada ongi hea auto mul 135ooo söitnud 05 remondi kulu on geneka kopikas ehk tablet ja öli aasta 1990 ,jöudu raha teenimisel,ma parem reisin selle eest,mitte ei pane auto peale.
ostke jah igasusustest nurgatagustest.....saab kiiremini emexisse.kas siis tallinnas tõesti lada esinduspoodi pole??tule osta siis paidest-rihmad ja pingutusrullid kohapeal olemas ja palju muud nodi kah.....
Kuule ostagaz,sul vist mingi parandamatu suguhaigus kallal et käid mööda Lada foorumit oma rõvedaid kommentaare jagamas.Ise ma Ladat ei oma,kunagi vene ajal oli jah 03,millega olin igati rahul.Praegu vaatan oma paari tuttavat,kellest ühel juba kuus aastaat saab 110 omatut,läbi on sõitnud ligemale 200 000km,auto igati normaalne,täna just proovisin sellega liikuda.Ise oman kolmteist aastat vana lääne autot ja ei ütleks küll et ta oleks millegi poolest etem.
to audi
Ära aja pada, sa kas oled õnnelik lada omanik või oled selleks kohe saamas. Sain seda su kirjapildist juba aru. Tunnen teie vaesekeste hingeelu juba liigagi hästi.
To audi.
Suguhaigusi mul üsna mitu.Vaata oma tuttavaid edasi.Ära ainult suguhaigust saa.Põhiline,et sa nendega sugulisse vahekorda ei astu ilma kummita:)) Ju sa sõidad trabandiga(pole küll lääne auto),et sõpru kadestad!Ehk siis arvad,et 110 ongi tegija.