Honda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Ettevaatust Catwees Tallinna esindusega

autofoorum
23:06 02.05.2006
Soovitusi nendele kes plaanivad Catwees Tallinna esindusega suhelda.

Kui lähete autol rehve vahetama või autoepesemisse siis soovitan enne kui auto "meistrimeestele" üle annate teha auto vastuvõtmis-üleandmisakt.
Muidu võib juhtuda selline lugu, et peate oma kulul autol värvitöid tegema sest kui auto kätte saate ja värv maas siis "see oli ju varem juhtunud". Lisaks selgub, et turvakaamerad ei ole mingitel segastel põhjustel salvestanud jne

Kui lasete sisepuhastust autol teha siis kontrollige kas pagasiruum sai puhtaks või ununes.
Bruno
18:01 03.05.2006
Catwees Tallinn on ennegi mainimist leidnud. Midagi on seal mäda. Tööde vastuvõtjad on küll viisakad, kuid kui tuleb arve väljastamise aeg, siis unustavad "kogemata" lubatud soodustused ära.
Auto tehniline kontroll on ka ainult töömehele usaldatud. Meister seal auto korrasolekut vist ei kontrolli, pärast nn "korralist hooldust" peab ise mutrivõtmega autole ringi peale tegema.
Kui soov, et autol saaks tehtud kõik mis vaja, ei ole palju sõita Pärnu esindusse. Töö korralik ja suhtlemine asjalik!

Tallinna esinduses võib ainult uut ostma minna. Teenindajad on kenad, lausa SUPER!
autofoorum
18:38 03.05.2006
Pärnu Catweesis on ilmselt meeskond hea. Tallinna esindus pole õigeid inimesi veel leidnud ja töökorraldus ka paika panemata.

Ise Vehos seni käinud ja peale esimest korda Catwees Tallinnas tuleb tunnistada, et esimene ja viimane kord...
erivo
10:07 04.05.2006
kuidas saab sellline kaubamärk nagu Honda lubada endale sellist teenindust?????Çks autoostu puhul ole oluliseks argumendiks ka edaspidine autoteenindus, kui teada, et see jätab soovida, siis seda marki autot ei osta. Nimetatud argumendile toetudes loobusin just uue Honda ostust ja eelistasin Toyotat- seda just väga hea teeninduse pärast. Seega Honda müüad- teil on veel pikk tee areneda!!!
honda
21:30 09.05.2006
on veel kellegil kogemusi cateweesiga?
Tartlane
13:25 10.05.2006
Catwees Tartu esindusega on ainult positiivsed kogemused. Olen seal lasknud hooldada nii vanemat Audit kui ka Civicut. Igati rahul.
ylla ylla...
23:46 15.05.2006
äkki vaatad ise ka oma auto enne yle kui teenindusse jätad?
siis ei teki yllatusi...
on ju ka selliseid tegelasi kes ei raatsi ise värvimise eest maksta, kuidas teenindus selliste eest end kaitseb?
hunda
09:43 16.05.2006
hea et sellised teemasid algatatakse, sest hea on teada, mis kusagil teenidustes toimub, teab vähemasti olla tähelepanelik ettevaatlik. Tallinna Veho ja Cateweesi kohta on nurinat kuulda olnud varemgi.
mss
10:08 16.05.2006
Äkki lihtsalt üleüldine Tallinna probleem, et keegi ei viitsi palga eest midagi teha.
Rudolf
17:47 16.05.2006
foorumi teema lisaja on ilmselgelt mingit udu siin kokku ajanud. ühe inimese arvamuse põhjal ei tasuks teistel oma arvamust kujundada.
pole välistatud, et näiteks poeg laenas üks õhtu issi teadmata autot ja sõitis prügikastile otsa...
teenindus
22:47 16.05.2006
vaevalt, et autoomanikud lihtsalt pahatahtlikusest ilguvad, ju siis tegemist valusa probleemiga.Miks selliseid nurinaid pole kuulda Nissani või Toyota teeninduse meeste kohta-sest seal töötatakse klienti hinnates ja hoides-pakkude neile oma parimat teenust!
Bingo2
23:13 16.05.2006
Teema algataja ja muud hädalised minge honda klubi kodulehele ja seal foorumis, remondi all on eraldi teema tallinna catweesist. Sealsetele probleemidele ja küsimustele vastab sealne töötaja, rääkige oma muredest sinna!
autofoorum
16:27 17.05.2006
To: ylla-ylla

Teenindus võiks kaitsta end näiteks:
a) kui autopesija avastab värvikahjustuse antakse sellest teada autoomanikule, KOHE.
b) Salvestagu oma töid-tegemisi, et saaks kontrollida kas teeninduses on juhtunud vigastamine või ei.

See kuidas teenindus "selliste eest" kaitseb peaks neil endal paika pandud olema. Kui ma vaatan auto üle ja on korras ja annan teenindusse ja saan kätte kahjustatult ja mulle öeldakse, "see oli enne" siis oledki loll ja püüa tõestada, et polnud.
õiglus
16:38 17.05.2006
POLE SIIN MIDAGI VARJATA- LAS AUTOOMANIKUD LOEVAD- EHK NAD SIIT LOETU PÕHJAL EI RUTTAGI KOHE HONDA ESINDUSSE UUT AUTOT OSTMA!
autofoorum
14:55 18.05.2006
Ega Hondal kui autol pole viga ja korra aastas võib ju käia hoolduses Vehos. Aga rehvivahetused, autopesud ja muid pisiasjad mujal kui Catwees Tallinnas.
Albert Pinkerton
15:27 18.05.2006
Jutt ei puuduta küll teeninduse poolt, küll aga Tallinna Catweesiga seotud.
Kas keegi uute 5D Civikute ostjatest on järjekorda saamiseks pidanud maksma mingi käsiraha? Ehk teate, kelle poolt selline otsus vastu võeti. See info tuli Tallinna Catweesist põhjendusega, et kuna tung 5-ukselisele on nii suur, siis ainult pakkumisest ei piisa ja tuleb maksta. ??? Veho, kes saab kuuldavasti autod samast kust Catwees, sellist tingimust vähemalt märtsis ei seadnud.
Kuulaks huviga
Veiko
09:59 21.05.2006
Lihtsalt nii huvi pärast küsin: on ültse olemas ka selline remonditöökoda kus kõik käinud kliendid on rahul ??? Ma ise arvan et pole, need kes kaua veepeal püsinud juu siis vähe päremad kui teised, olen ise käinud "nurga taguses" remondis ja võiks öelda et mida vähem sa seal käid seda korralikum remontija on, teeb mis vaja kõik korraga ära ja pole vaja "aastaid" talle küll minna :)
To Veiko
10:35 22.05.2006
Mõte segane ja katsuks kirjavigu mitte teha!
Roland
15:59 26.05.2006
Nii palju võin ka öelda et kui soov oma kasutatud auto neile sissemaksuks anda siis härrasmees kes kasutatud autodega tegeleb seal hindab teie auto nii madalale kui võimalik .Nii madalale kui see mees seal autosid hindab ei tehta kuskil....see näitab teatud määral ahnust ja mõnitamist .
huip
16:13 26.05.2006
to Roland:

Tead, tegelesin enne uue auto soetamist mõni kuu tagasi sama temaatikaga ning ausalt öeldes lahkusin kõigist esindustest ängistusega, kuna need nn. "hindajad" tõesti mõnitavad inimesi pakkudes autode eest mitte ainult 20% väiksemat hinda, vaid 50% ning põhjendused on a la stiilis, et meil pole müügiruumi või pakuvad margi baasmudeli turuhinna järgi, väites, et varustus ja mootor hinda ei mõjuta....krdi idioodid (sellele mõtlemine ajab ainult vihale)...

Lase hinda müügiloleva samaväärse auto hinnast 5% alla ja müü see ise maha!

Sry4OT
ärimiis
16:24 26.05.2006
kes se loll ainult 5%kasumiga tegeleb, millest tuleb veel üldkulud maha võtta - on ikka naiivseid koos siin
vl
16:50 26.05.2006
Müügikorraldus on OK ning teeninduses olen käinud ühe pisiveaga mis tehti ootetööna 30 minuti jooksul ära - seega rahul
to Ronald
17:14 26.05.2006
Kui Sa pole just igapäevane autovahetaja, siis ligikaudsed tagasiostuhinnad saad siit: www.autobudget.de . Hoiatan, eesti esindused hindavad tagasiostetavaid veel madalamalt.... Näide Renault Clio Fairway tagasiostuhinnaks pakkus ülaltoodud allikas pea 40k rohkem!
tsiiivikk
20:47 26.05.2006
Catwees pakkus auto tagasiostuhinnaks 120k, leidsin ise tuttvast ostja kes maksis 150k. Oleks väga sebinud oleks võinud ka 160k ostja leida. Mugavus hea asi aga need tagsiostu hinnad ikka väga nõrgad......
Roland
21:54 26.05.2006
Jäi just silma et tallinna catweeses müügil kasutatuna üks opel omega aastast 2000 oli vist hinaga 120 kilo ,kujutan ette et see kärss kes neid seal hindab võttis selle a la 60 kiloga sisse ja tegi vana omaniku lolliks ja nüüd lükkas mõnusa tala vahele.Vastik suhtumine ja eks see näitab ka üht teist firma poliitika suhtes UUS pidavat ju PAREM olema aga kui vana võileiva hinnale kistakse siis ei aitähh
never
11:37 27.05.2006
ei soovita kellegile Vehot või Cateweesi, seal lüpstakse ja kooritakse ja lollitatakse klienti nii kuis suudetakse.
Tanel
22:49 27.05.2006
Mida te virisete; Info Auto ostis meilt 95'a Escordi 500 krooniga. Auto oli tehniliselt korras (ülevatus oli äsja tehtud probleemivabalt, tagumised koopaääred vajasid ainult vahetust.

Need kes pole käinud teeninduses ei peaks tegema oletusi. Isiklikult olen käinud seal mitmeid kordi ja Vehosse enam ei kipu.

"Never", kindlam oleks olla nurgataguse teeninduse klient ja unustada auto garantii ja tehtud tööde garantii.
vend
23:20 27.05.2006
Tere!

Mida te siis soovitate Tallinnas, kus kohas ma oma Hondat siis peaksin parandama! On veel mõni firma, mis on nn tootja poolt Tallinnas atesteeritud!

To Tanel
14:02 28.05.2006
Ju siis ikak ise olid ka tiba loll kui sellise hinnaga autost loobusid
Bruno - Civic '01
18:43 04.06.2006
to: Vend
Kui veidi vanem Honda, siis aitab ka Autopartner. Minul kogemus hea.

to: Bingo2
Minu mäletamist mööda Honda special foorumis annab see sama Marko kogu aeg errorit, et tal pole aega küsimustele vastata. Ma arvan, et Honda esindused on ka selle foorumi olemasoluga kursis ja kui neil midagi enda kaitseks öelda on, siis võivad nad seda ka siin teha.

Kui kindel soov autot Honda esinduses hooldada, siis sõida Tallinnast välja. Ei ole enam vahet, kus suunas. Vähemalt oled klient, keda oodatakse tagasi. Bensiinikulu saab positiivse emotsiooniga kompenseeritud.

Kui ausat vastust tahate saada, siis on ka teised Honda esindused ämbrisse astunud:
1. Vigane esisubbort. Garantii ajal sellele jälile ei saadud, kuna eelmine omanik oli rahuliku jalaga vend või ei osanud asja seostada. Meil need teed ka igatpidi kõverad. Pärast auto minu kätte sattumist sain küll aru, et auto kõvemal pidurdamisel veidi kisub, aga kahtlustada ei osanud midagi. Seniks kuni plekkvelg siniseks läks. Aga garantii oli juba läbi ja pidin tehase praagi ise korda tegema. :(

2. suuremal kiirusel (160-180km/h) pikemalt (u 4-5 km) sõites läheb mootori märgutuli põlema. Jutt sama. Eelmine omanik vist ei jõudnud kunagi garantii ajal selliste kiirusteni. Öeldi küll, et mingi öko andur, aga tegelikult vist ikka tehase apsakas. Honda vana võidusõidu mootorite tootja, peaks ikka võimaldama vähe kiiremat sõitu ka.
Jumbu
16:49 05.06.2006
Vaevalt et nüüd "kassipojad" kehvemad on kui Veho. Raske on lihtsalt uskuda, et keegi seda olla saaks. Või kas nad ikka on "kassipojad", "Cat wees" (eraldi sõnad) võiks ju tõlkida ka kui "kass kuseb" : D?
Ata
17:12 05.06.2006
Auto tagasiostust: Seda, et poolmuidu osta ja kirvega müüa, harrastavad kõik. Näiteks Info-Auto, E-Autoline, BRC, Vilojett.
Petetud klient
20:24 05.06.2006
Paar kuud tagasi ostsin kasutatud Honda, nagu ikka viisin hooldusesse. Catweesi. Noh õlid ja filtrid jne. Eraldi mainisin salongi õhufiltrit. Sain auto kätte, krt. ei puhu, no puhuib sama sandisti. Kaebasid Kuke nimelisele mehele asjast. Vastus oli, et kõik on vahetatud ja ju vist sellel autol paremini ei puhugi. Laadna, leppisin olukorraga ajutiselt.
Paari nädala pärast olid mu närvid läbi. Avastasin, et veovõlli otsa tihend on eriti puru. Nad ei saanud seda mitte märgata, kuna tellisin täiskontrolli. Kulgesin Vehosse. Aja sain kohe! Palusin kontrollida ka õhupuhet.
Autot kättesaades ulatati mulle vana roojane õhufilter ja õeldi, et kui see on alles vahetatud, pean ma olema suur hunnik kilomeetreid sõitnud kruusateel eessõitva auto tuules.
Ma olen nüüd nii rõõmus! Tahan keeran külma, tahan keeran kuuma, jummala lahe!
Olen rahumeelne inimene, kuid siis tekkis tahe see filter kellelegi sisse sõõta.
Ps. Äkki jätsid nad mu masinal ka õlid-värgid vahetamata?! Automaatkast pealegi.

Kapten Trumm
11:14 06.06.2006
see ongi kõige suurem viga,et ei minda ****keerajate juurde tagasi.sellistele tuleb kohe sisse sõita,sest muidu jäävatki arvama,et kliente on kerge lüpsta.võta vehost paber tehtud tööde eest ja käermelt sinna tagasi.nõua kogu hooldusraha tagasi pluss kompensatsioon(usalduse kaotamise tõttu).lase vehos kõik asjad uuesti teha(nemad plekivad).
autofoorum
15:43 07.06.2006
Põhimõtteliselt ju õige "****keerajatele sisse sõita" aga kas see aja ja närvikulu end ka ära tasub?
Tundub, et Tallinna Catweesi kliendiprobleemid ei huvita! Foorumis pole nende poolt ei piiksu ei prääksu(väheusutav et nad ei loe foorumit).
Hallooo Egon Viira..........
Papa carlo
16:03 07.06.2006
Honda foorumis kilkas keegi M.Kukk(catw.) et kui on küsimusi,vastab ta meeleldi nendele maili teel.DREAM ON.Võib-olla on hr.Kukk keha pannud või kinga saanud(sel juhul sorry!).Kuid nüüd vehos asi korda aetud ja võrdlev kogemus kahe teenusepakkuja vahel olemata.
ummi
01:34 15.06.2006
Tootja poolt on atesteeritud Autopartner. Olen oma Hondat seal korduvalt hooldamas käinud ja teenindusega rahul, hinnad mõistlikud ja odavamad kui esinduses
Rahul
23:36 19.06.2006
Hoiatus!

Hoiatan kõiki antud foorumi lugejaid, et teema algataja (autofoorum) taga on tegelikult pettur OÜ Agitaator. Viis oma kriibitud auto pessu, jättis arve maksmata ja nüüd mustab temale teenust osutanud ettevõtet, millisele ta ise võlgu on. See on tegelikult hea äriidee...
Huvitav, millega sellise käitumisega ettevõte ise tegeleb. Ei tahaks kindlasti sellise petturi kliendiks olla.

Siit üleskutse kõikidele autofirmadele - olge ettevaatlikud OÜ Agitaatoriga, võite sattuda pettuse ohvriks teiegi ja hiljem saada foorumites "loputatuks".

Saan täiesti aru, milleks hr-d Viira ja Kukk ei võta sõna foorumis - nad ei vasta anonüümsetele provokatiivsetele küsimustele. Nende kontaktid leiab väga lihtsalt Catweesi kodulehelt. Personaalsetele pöördumistele vastavad nad kindlasti!

Olen ise olnud mitme autoga (nende hulgas ka muid marke peale Honda)Catweesi klient Tallinnas ja nende teenusega igati rahule jäänud. Järjekorrad on olnud lühikesed ning töö on tehtud kiiresti ja kvaliteetselt ära. Soovitan teistelegi!
autofoorum
21:18 20.06.2006
To: Rahul
Sinu jutust võib aru saada, et kas töötad Catwees Tallinnas või oled mõne sealse töötaja sõber.

Tõesti hea äriidee on viia auto Catweesi pessu mille tulemuseks on kulu 3000.-EEK kasko omavastutust, rääkimata aja- ja närvikulust mis kaasnes antud "teenusega".

Saan täiesti aru, et ei vastata "anonüümsetele provokatiivsetele küsimustele" sest natuke piinlik on.
Mis puutub personaalsetesse pöördumistesse millele "vastavad nad kindlasti" siis 5-le mailile sain tõesti ühe vastuse peale seda kui olin telefoni teel peale käinud...........
autofoorumi külastaja
23:47 30.06.2006
jah, seda kriibitud autot nägime me kõik, iga vähegi autoalal tegutsev inimene oleks osanud öelda, et tegu ei olnud värske kriimustusega.
kui ei julge ise tunnistada ja ei raatsi värvitööd kinni maksta, siis sõida rattaga või käi jala. hale kuju sa teema algataja.
autofoorum
09:46 05.07.2006
To: eelmine spetsialist

Umbmäärase lahmimise asemel võiks algatuseks vastata mõnele lihtsale küsimusele:
1. Mis põhjusel ei teavitatud klienti 48 tunni jooksul kui auto Catwees Tallinnas hoolduses oli nn kriimustusest?
2. Miks pidi remondimees autot 5 minutit uurima-puurima enne kui talle meenus "see oli ju enne"?
3. Millega seletada seda, et lubati nädala jooksul näidata turvalinte hoolduse käigust aga hiljem selgus, et "ei ole salvestisi"?

Rahul
12:00 08.07.2006
Lugupeetud agitaator (alias autofoorum)

Kellelt sa nendele küsimustele vastuseid ootad? Kui on olemas küsimused, siis adresseeri need kellelegi, kes võiks ka nendele vastata, mitte ära lahmi foorumis ühepoolsete väidetega! Kui ei vasta nendele hr Viira, siis saab ju kindlasti selged ja konkreetsed vastused autofoorumist anonüümsetelt külastajatelt, on ju nii? Kui härra Viira sinule ei vasta, siis on ju olemas ka temast kõrgemal seisvatel ametikohtadel olevad inimesed, kellega suhelda. Ütlen sulle ausalt, tegeled vale asjaga.
autofoorum
20:17 09.07.2006
Lugupeetud Rahul

Minu arusaamist mööda ongi foorum selleks, et jagada nii häid kui halbu kogemusi ehk tegemist ei saa olla "vale asjaga".
Peale nn kriimustust(7000.-EEK) sai hr Viiraga ca nädal suheldud telefoni teel ja sain ka ühe ebamäärase e-kirja.
3 kuud hiljem ei ole tahtmist hakata aega raiskama selle peale, et Catweesis hakata otsima kes võiks vastata sisuliselt tekkinud küsimustele.
pohuiist
22:24 13.07.2006
no kriimustus peaks ju "värske"olema?
huulu
11:53 14.07.2006
ostke ikka Honda ja käige Cateweesis ja Vehos!
Rõõmsat Hondasuve kõigile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lennu
12:30 14.07.2006
väga loll on öelda et esindused pakuvad madalat hinda auto tagasiostul. Müüge oma auto sellele kes kõige rohkem maksab, mul käiks küll pinda kui keegi üritab mulle oma autot müüa selle hinnaga mis müüja sulle ütleb, mitte ei aktsepteeri seda mis ma ise oma rahaga peale hakkan või palju ma mille eest maksan.
Äri on äri, kui tahad oma auto eest rohkem saada siis ei saa uue auto eest hinnaalandust. Kahjuks Saksa auto ****d seda ei jaga aga Info autos nupp jookseb väga hästi. Ise olen kõige rohkem rahul olnud Amserviga, kuigi enam hinna tõttu klient pole. Regulaarse hoolduse käigus tehti auto tasuta seest väljast puhtaks, tähtaegadest peeti kinni, ei unustatud hoolderaamatut täita. Kättesaamisel seletati lühidalt mis tehti ja arve sisu ning ka muud tähelepanekud auto kohta. Lihtsalt 100%-ne teenindus, täpselt see mida ootad+ see mida firma soovitab oma kogemustest aega ja raha raiskamata.
nuntsu
12:44 14.07.2006
aga mulle meeldib catweesi sekretär - ta mõnusalt kena selline, sellepärast käin seal ikka edasi. ETTEVAATUST_ETTEVAATUST KENA SEKRETÄR:) Ja mis sa selle kriimu pärast ikka ohid kui ise ta tegid - õpi sõitma autoga parem:)
to lennu
12:45 14.07.2006
kas Amserv tegeleb Nissante hooldusega?
Rene Rästas Catwees Tallinna k
15:08 14.07.2006
Foorumites on suhteliselt mõttetu lahenda teeninduses tekkinud probleeme ja kaevata, et kõik on pahasti- sealt ju probleemile lahendust ei saa. Ilmselt ei maksa ka kaastundlik foorumilugeja pahsele kliendile raha tagasi. Sellest, kui Catweesi töötajad loevad ei ole ka mingit kasu, kuna kõik kirjad on ananüümsed, ei saa ka nendele konkreetselt vastata.
Loodan, et antud kirjade põhjal ei tehta põhjapanevat järeldust meie keskusest.

Inimesed, kes on vähegi firmade loomisega kokku puutunud, peaks aru saama, et sellise keskuse töölepanemine ei käi ON/OFF nupust- lülitad sisse ja töötab. Sissetöötamine võtab aega ja julgen väita, et täna olema kindlasti paremad kui eile. Kui probleemid ja pretensioonid ei jõua meieni, ei saa me ka nendele lahendust leida. Pole mõtet rusikas taskus ringi käija ja foorumites seda välja elada.

Oleme seadnud oma prioriteediks klienditeeninduse. Juhul, kui Teil on pretensioon või tekib eriarvamus- palun pöörduge vastava osakonna juhi poole. Te saate oma probleemile lahenduse.

Kommentaariks foorumis olnud teemadele:

Kas keegi uute 5D Civikute ostjatest on järjekorda saamiseks pidanud maksma mingi käsiraha?

Käsiraha maksmine toimus koos lepingu sõlmimisega- kahepoolselt võeti kohustused. Kuna huvi antud auto vastu on tõesti suur, siis kaitstes reaalse ostusooviga klienti, autohuviliste suusõnaliste broneeringute eest, otsustasime sõlmida kirjalikud lepingud. Sama tegi ka VEHO. Lepingute sõlmimise ettepaneku tegid meile kliendid.

Kasutatud autode tagasiostuhinnad.

Tagasiostu hind kujuneb lähtuvalt paljudest erinevatest faktoritest.
Konkreetset juhust teadmata ei ole võimalik asja kommenteerida. Tagasiostuhinda reeglina põhjendame kliendile ja Teil on ka seda alati õigus küsida. Meie poolt tehtud pakkumisi olen nõus isiklikult analüüsima ja kommenteerima.

Kriitika, et Catweesi esindajad ei vasta foorumis olnud küsimustele ja probleemidele- Isiklikult lugesin foorumit täna esimest korda ja seda ka tänu sõbra vihjele. Ei ole võimalik vastata anonüümsetel ja ilma andmeteta kirjadele. Targem on ilmselt kirjutada meie firma aadressil, kui kirjutada foorumisse ja kritiseerida, et keegi ei vasta. Meile saadetud kirjadele vastame hiljemalt 48h jooksul.

Kõik foorumikülastajad, kellel on olnud probleeme või on ettepanekuid, saavad ka need edastada vastates sellele kirjale või ka meie koduleheküljel. Palun ärge unustage oma kontakte!

Vaatamata foorumi negatiivsele toonile, soovitaks klientidel läbi tulla ja vaadata, kas kõik on ikka nii hull kui siin kirjas. Samas võiks mõni rahulolev klient ka foorumis ju hea sõnaga meeles pidada :)

Parimate soovidega,

Rene Rästas
Catwees Tallinna keskuse müügidirektor

Erki
16:28 14.07.2006
Mina isiklikult küll teenendusega väga rahul ja eelkõige Marko Kukega kes ajab asjad alati nii et kõik pooled väga rahul .Oli oma honda shuttlega mõningasi probleeme ja sai käidud catweeses suht pikalt mingi aeg .Lõpptulemusega aga võib vägagi rahule jääda ja julgen soovitada omalt poolt ka et minge ja vaadake asi üle .Siin vingumisest ja kaasarääkimisest pole nagu kasu v mis.
Erki
16:31 14.07.2006
Ainuke suur miinus jah see et kui oli soov osta tutikat hondat ja neile oma kasutatud auto sissemaksuks teha siis tehti ikka täiesti häbiväärselt väike pakkumine ja seega jäi uus honda ka ostmata.Oleks pakkumine normaalne olnud v samaväärne mis teised salongid pakuvad oleks juba tutika hondaga ringi kulgenud.
Veiko
17:51 14.07.2006
Endal CRX praegu hoolduses ja jäängi käima Catweesis hooldustes. Minuga on peamiselt tegelenud M. Kukk ja tunnen tõesti end hästi kui sinna lähen. Ülimugavaks asjaks on see, et saadetakse meeldetuletus SMS mobiilile kui oled aja kinni pannud hooldusesse. Oligi endal korraks meelest läinud juba, et aeg sai kinni pandud tänaseks. Ja kui töö valmis sai, saadeti ka sõnum selle kohta.

Minu poolt ülisuured Plusspunktid Catweesile.

VEHOGA on endal ainult negat. kogemused kahjuks...ei ole normaalne kui pead ootama varuosa meest pool tundi enne kui ta suvatseb teenindama tulla.(+ valed varuosad)
Citikas
12:21 31.07.2006
Ma käisin üpris kohe peale avamist ja väga kena teenindaja (nna) oli ja seletas uuest Civicust väga lahedalt ja oskuslikult. Samas olen Vehost Sidruni ostnud ja ei kurda küll et teenindus oleks nõme, samass muidugi Honda osa on eraldi. Eks igast pisiasjast võib kinni hakata ja virisema, et pidime kaua üle 3 min ootama ja et teenindaja ei tänanud ja palunud piisavalt palju ja et sekretäril oli vale huulepulk jne.
TAK
11:07 01.08.2006
Mure lahenduseks, sõitke BUSSIGA!
crazy1
09:32 02.08.2006
Tallinna Catweesi kohta ei oska kogemusi jagada, aga Pärnu Catwees meeldib igati, mul 2005 aasta Honda Accord ja kõik hooldused seal tehtud, aitavad, abivalmis ja lubavad isegi autohooldust pealt vaadata kui midagi teha ei ole. Varsti 60 000 km hooldus tulekul eks siis ma lähen ja saan uuesti hea teeninduse osaliseks.
aga....
15:04 09.08.2006
Soovitati siin Tallinnast välja sõita.... aga on kellegil mingeid kogemusi teiste Honda esindustega, peale Veho ja Catweesi.
Rauno
23:39 09.08.2006
Rohkem nagu pole ju Honda esindusi peale Catweese ja Veho
...aga
16:50 10.08.2006
ehhe käi ära Honda kodukal - Adec Auto, ML Auto, LX Motors
kessumerka
10:30 18.08.2006
Ei oska muud öelda kui, et seni on olnud kõik kokkupuuted nendega positiivsed. Väga mõnusad ja abivalmid.
väints
15:58 23.08.2006
Usun siiski, et mõistlik on kasutada esinduse teenuseid ja Pärnu esindus on norm. Püüdsin ka pisut kokku hoida ja lasta lihtsa töö teha Autotallis. Hoiduge sellest jultunud ja ebakompetentsest firmast Pärnus!!!! Ilmselt hoidutaksegi, sest järjekordi seal pole..... Minu Audi 80 (1,8) jahutussüsteemi õnnestus neil valada 12 L jahuhutusvedelikku, kui arvet uskuda ja aega kulus muidugi nii suure koguse kallamiseks ligi 2 tundi...., mõni aeg tagasi vahetasid jagaja, aga unustasid süüte (mille ise paigast ajasid) paika panemata, naabri Honda rihmavahetuseks puudusid neil tööriistad- selle avastasuid nad muide siis, kui auto oli lahti kistud ja mitu head üle 200 eegust tundi kukalt kratsitud. Asi läks palju kallimaks Veho hindadest ja susssepad teatasid veel ülbelt, et neid esinduse hinnakiri ei koti. Maksad, või autot kätte ei saa...teise tuttava auto radika parandus lõppes sellega, et maksta tuli rohkem kui uue radika paigaldus olek läinud ja asjast asja ei saanudki. Seega - kui sul hääd tuttavat ja usaldusväärset autoparandajat pole, mine parem esindusse.
bruno
19:49 07.09.2006
Lgp Rene Rästas
Catwees Tallinna keskuse müügidirektor

On täiesti mõistetav, et seisate oma töötajate ning oma firma eest. Iga siin foorumis kirjutanud nime taga on konkreetne isik, kellele saab siin ka vastata. Kui on algatatud teema Tallinna Catweesi ebaprofessionaalse teenenduse üle, siis on sellel ka konkreetne põhjus. Teie poolt välja pakutud internetiaadressil ei ole võimalik murelikel klientidel mõtteid vahetada, sest kirjad rändavad kinnisesse postkasti, kus neile puudub avalik ligipääs.

Kuna Catwees on tervet Eestit hõlmav teeninduskett, siis lisage vastav foorumilink oma kodulehele. Ehk on Teil siis rohkem võimalust klientide probleemidega kokku puutuda ning avalikult mõtteid vahetada.

See ei ole kellegile uudis, et klientide usaldusväärsuse võitmine ei käi üle öö ja algul ikka apsakaid juhtub. Kuid kui autole vajalike varuosade tellimisest kuni valmis auto kätte saamiseni pean suhtlema kõigi kolme klienditeenindajaga ning iga kord oma jutu uuesti rääkima, siis ma näen küll mingit lõtku, millele keegi ei ole tähelepanu pööranud. Ja selliseid persoone liigub Teil omal seal müügisalongis, kes võiks seda märgata.

Siiani on meeles see töökoja hais, mis kaks nädalat mu autos oli. Pärnu teeninduses käies ei ole seda kordagi esinenud. Isand Kukk võib asjalik tunduda, kuid tema kõrval istuvate teenendajate kohmitsemine seda ei leevenda.

Probleemi lahendus ei ole ütlemine: "Käige jala". Foorumi mõte seisnebki mõtete ja kogemuste vahetamises, mitte teiste sõimamises.
On hea meel näha, et selline kõrge firmajuht siin sõna võttis, kuid maine taastamiseks on rohkemat vaja. Ma ei välista, et ma kunagi enam Tallinna esindusse ei lähe. Garantiiga autoga ehk küll, kui ma ei pea Teie poolt tehtud vigu omast taskust maksma. Kuid seni käin Pärnu esinduses edasi.

Lugupidamisega
Honda klient aastast 1999
Honda omanik
16:00 08.09.2006
See, et ühes autoesinduses oli negatiivne kogemus ei peaks nüüd küll olema põhjuseks automarki vahetada. Olen aastate jooksul paljude erinevate automarkidega sõitnud kuid varasemad head kogemused tõid mind paari aasta eest jälle Honda juurde tagasi ja pole plaaniski marki vahetada :) Ka mõned aastad vana auto ületab sõidumugavuselt ja turvalisuselt mitmed teiste markide uued mudelid, milledega on isiklikke ebameeldivaid kogemusi nii teeninduse kui ka auto kohalt. Olen jäänud truuks ühele konkreetsele müüale ja siiani pole pidanud pettuma. Hondaga sõidukogemusi jagub pea kümmne aasta peale.
mosswe
10:19 02.10.2006
Ostsin ka honda endale ja kohe õlivahetust tegema, hüppasin catweesest läbi ja ostsin õlifiltri ja näed, suudeti see ka vale anda, usalda veel esindusi.
ragnarc
10:30 02.10.2006
pole kogemust ei ühe kui ka teisega aga...

catwees lubas mul ntx kõik kapoti all olevad rihmad ära vahetada ca 5,5h - tööraha 2k kopikatega

veho ütles mulle, et teevad ca 2,5h ja ca 1k kopikatega läheb see mulle maksma.

mis pagan see mulle ütlema peaks? et ühes kohas hakkavad alles leiutama kuidas vahetada ning vehos teevad kinnisilmi ühe käega ka töö ära?
Koll6
11:55 11.10.2006
Ise olen alates 2002 lõpust aut. CR-V omanik. Autoga loomulikult sigarahul (kütusekulu küll ei kommenteeriks). Hooldused tehtud Vehos va. ühel korral, kui Vehos pikk järts ja endal oli plaan Pärnusse minna, panin Pärnus aja kinni. Pärnu Catwees jättis ikka väga hea mulje (60 t/km korraline hooldus). Teenindus laitmatu ja viisakas. Sain auto kätte: salongimatid pestud, uksevahed pestud, uksetihendid silikooniga õlitatud-super! Vehos see kogemus veel puudub. Loetletud positiivsed asjaolud muidugi ei mõjuta auto tehnilist vastupidavust-kestvust, aga kõik me oleme inimesed, ja meie jaoks on olulised ka teatud emotsionaalsed faktorid: mugavus, puhtus, hea tuju jpm.
Vaatamata eelkirjeldatule jään edaspidigi truuks Vehole, aga Catwees'ile soovin jõudu ja edu! Konkurents on alati teretulnud(=paremad hinnad).
Honda, olenemata mudelist jääb ikka eelistuste TOP 10-sse.
Olari
15:17 14.10.2006
minu kõik 3 hondat on aegade jooksul ostetud Catweesist. Ega ilmaasjata ole honda rahulolev omanik ja Catweesi klient. Nad tunnevad teemat - hooldus ja teenindus on tiptop. Probleeme tekitavad paljud kliendid ise - Käituvad reegli " klient on kuningas" järgi. Aga siis käituge ka kui kuningad, mitte matsid.
Jõudu Catweesi seltskonnale.

Velloke
13:42 23.10.2006
Seni nii Catweesi kui ka Veho teenindusega rahul olnud. Tõsi auto ka pole väga vana (alla 1a. natuke). Seega suhted püsinud korraliste hoolduste, rehvivahetuste raames v.a. 1 kord kui mingid häired ilmnesid siduri töös - võeti auto kiirelt ette, vaadati üle ja tehti korda.
Üldiselt mõlemad firmad käitunud korralikult ja olnud alati abivalmis. Arvan, et suht palju Catweesi apsudest võis olla lapsehiaguste ehk ettevõtte käivitamisega seotud. Igastahes mul isiklikult halvad kogemused puudvad. Loodan, et nüüd muidugi ära ei sõnunud :-)

Soovin edu mõllemale Honda esindajale ja loodan meeldivale suhtumisele ka edaspidi - mark ise on kõrget taset igati väärt.
taaniel
15:00 03.11.2006
catweesis on superhea

lugu selline, naine ostis emale kingituseks kasutatud fiat brava, millel olid suverehvid all, talverehvid (ilma velgedeta) olid pagasnikus

kuna tal oli ees sõit viljandimaale siis üritasin paaniliselt leida neljapäeval lõuna ajal mingit vahetust kes oleks kasvõi 1000 krooni eest ära vahetanud rehvid

pärast mitut ebaõnnestunud kõnet helistasin catweesi, pakkusin samuti 1000 krooni vahetuse eest, öeldi et asi ei ole rahas vaid tööjõus, lihtsalt ei ole vaba aega

küsisin millal on vaba aega, ning pakuti reede hommikul kell 8 mis igati sobis, üks töömees lubas siis varem tööle tulla.

neljapäeva õhtul helistati 7 minutit enne seitset et auto on valmis, kuid kahjuks olin ise siis juba kodus ning poleks jõudnud õigeks ajaks sinna ning nad pakkusid et pargivad auto maa-alusesse parklasse ning tulen siis hommikul järgi.

mina nimetaks neid elupäästjateks, kuna peale minu naise nad päästsid ka veel sõbranna ja tema pisitütre elu kes pidi kaasa sõitma viljandimaale :)

ps. tallinna pärnu mnt. amserv on viimane koht maapeal kuhu ma lähen autot ostma, lisaks sellele et müügimees oli seal ******st, oli veel ka hoolduse klienditeenindajal sügaval poohui, sekretär ainuke kõige abivalmim inimene
Honda
10:12 22.11.2006
Ma ei saa aru teist kallid kaasmaalased.Kas te kunagi millegagi rahul ka olete?Miks nii kibestunud?Muud ei teeks kui ainult viriseks.Ükskõik kuidas teile teeninduses vastu tullakse,pole te ikka rahul.Sellepeale öeldakse,et ükski heategu ei jää karistamata.
Honda
10:13 22.11.2006
Ma rääkisin rohkem Veho eest.
Honda
16:40 23.11.2006
Catwees-i teeninduses pole olnud veel vaja käia aga kuna saik ka perre uus honda accord soetatud siis teenindus oli küll väga hea (Y).
Probleeme oli ainult sellega et telliseime plekkvelgedel talverehvid ja saime ka kätte ja kui alla läksime panema siis öeldi et ei sobi need plekkveljed siia autole no helistasime siis catwees-i ja sealt öeldi et tuleme paneme teile ise talve rehvid alla koos valuvelgedega ja kusjuures sõideti Tallinast Rakverre velgi alla panema igaljuhul minu arust töötajate iseloom ei anna soovida
Mony
22:44 25.12.2006
isiklikult sattusin catweesiga kokku alguses vana hondaga... lasin seal ca 10 kilo eest auto ära remontida ning väga rahule jäin nii hindade kui kvaliteediga (esindustes näeb vanemate autode omanikesse head suhtumist harva).

Ok siis sai otsustatud et ostan sealtsamast uue auto (põhjuseks justnimelt hea teenindus mida ma olin kogenud seal).
vana auto tagasiostu hinnaks pakuti 12 k(94 aasta civic) :) Müüsin järgmine päev auto 1 TUNNIGA 15 kilo eest maha (jäin uskuma juttu et nii vana parsa eest eriti rohkem ei saagi kui 12 k - nagu hiljem selgus oleks 20 kilo ka kiirmüügi hind olnud... samas kuna esimene helistaja hakkas spetsiaalselt võrust auto järgi sõitma ei hakanud hinda tõstma (helistajaid oli 1 päeva peale 7-8) :) ).

siinkohal muidugi mõistetamatu, et kui klient soovib osta uut autot su salongist, kurat sa siis vana auto tagasiostul nii hullult pipardad (eriti veel kui auto on sinu juures hooldatud ning seisukord on 100% teada) - kasumi teenid ju uue auto müügilt niikuinii...
aga noh see selleks, keegi ei SUNNI ju sind oma vana autot Catweesile müüma.

Uuel autol oli signaga jama, mida nad esimese hooga korda ei saanud... samas kuna tegu oli elektroonilise veaga mis väga harva ilmnes, siis väga pahaks ei pane seda neile (kui vea avaldumise hetkel sinna sõitsin võeti KOHE ette ja tehti korda).

Et praegu paneks hindeks 4 neile, mis tähendab, et suhtkoht rahul.
simps
15:34 30.12.2006
Aga kes keelab siis ilma palgata korralikku tööd teha?
jyrks
15:46 01.01.2007
See et sa 1 tunniga auto maha müüsid on puhtalt vedamise asi. Ise müüsin ka mõni aeg tagasi oma autot. Arvasin ka et liiga vähe pakuti.
Lõpptulemus oli see, et tegelesin kuu aega oma auto müügiga- pesin, puhastasin jne käisin mõni päev 2x näitamas, raiskasin aega mingitele mõttetutele tegelastel ja sain 5000kr rohkem(auto hind oli 100 000kr)
Kui ma peaks praegu valima, kas annan auto tagasi või hakkan ise müügiga tegelema, siis jätaks selle jama kõik automüüjale.
See et 8 inimest helistab, ei tähenda et 8 inimest ostab, sul lihtsalt vedas.
tiit
16:08 01.01.2007
Pärnu Catwees on väga asjalik koht.
xram
16:49 09.01.2007
Registreerisin end (kujutage ette jultumust) uue cr-v proovisõidule. Firmaks oli ka Catwees Tallinn. Uitmõte tekkis eile lõuna paiku. Arvake 3 korda, kas keegi on sealt minuga ühendust võtnud või mitte.
Ilmselt müüvad uued hondad niivõrd hästi, et peale maksmata neid keegi sulle müüa ei raatsi.
v
17:29 09.01.2007
oh issand küll. sa mõtled, et seal pole kellelgi muud teha kui sinu proovisõidu registreerimist oodata? Neti teel paratamatult läheb alati kauem aega kui ise kohale minnes.
xram
09:14 10.01.2007
Seda minagi arvasin, et telefoniga saab kohe asjad aetud. aga uuemate firmadega tahaks just eri tahkude pealt suhtumist ja justnimelt suhtumist testida. Mis sellesse firmasse puutub, siis suhtumisega on siin asjad korras :)
Võtan oma eelmise postituse sõnad tagasi. Lihtsalt eri esindused on kahjuks oma teeninduskultuurilt ja paindlikkuselt nii erinevad, kui veel olla saavad.
toyo omanik
16:50 15.05.2008
tahtsin siis eelmine aasta Catwees-ist Honda Civic-t osta.Kõigepealt kui sisse astud ei pööra sulle keegi tähelepanu-küsisin siis kus müügirahvas on ja mingi tuima näoga tibi ütles,et müügimehed hõivatud.Peale 10min.ootamist tuli müügimees.Küsisin kas Civicuga proovisõitu teha saab,ütles,et saab-PROOVISÕIT OLI 15MIN PIKK JA SEE ISTUS KÕRVAL KOGU AEG!!Ei meeldinud mulle see ufo ning küsisin Accordi kohta millal saabuvad.Seepeale jõllitas müügimees oma tüdinud näoga mulle otsa ning ütles:ENNE JÕULE IKKA SAABUVAD:).No tere jopski ikka küll-saatsin nad mõttes kurele ning läksin lähedalasuvasse AMSERVI kust sain 30K allahindlust ning auto juba järgmine päev kätte.Siis tuli sellelt imelikult Hondamehelt pakkumine,et 6 kilo saab alla.Ma ütlesin,et nalja teed või-mõnitad või??Mul juba auto olemas ning sõida ise oma Hondaga kui tahad.
to toyo omanik
16:39 16.05.2008
Küll on hirmus kui väikesed inimesed õhku täis lähevad, oma emotsioonide ohvriks langevad ning seetõttu viletsama auto ostavad. Avaldan kaastunnet. :)

Käisin ka ise Catweesis Civicut vaatamas, müügineiu (väga kena välimusega pealegi!) tuli ise juurde ja küsis kas saab abiks olla. Käisime kohe proovisõidul, ta istus kõrval ning tegi väga asjalikke kommentaare (ütleme ausalt naisterahvalt nagu ei oska ju oodata väga asjalikku tehnilist juttu - stereotüüp purustatud). Sõitsime nii linna kui maanteed, ei oska täpselt öelda kui pikalt, kuid pildi sai masinast ette nii linnaliikluses kui sirgel ja ka väga käänulistel teedel, mida ta just masina hea juhitavuse näitamiseks soovitas. Paari päeva pärast tulin tagasi ning kuna ei osanud valida 4D ja 5D masina vahel siis sai ka teine mudel ära proovitud. Üks positiivsemaid teeninduskogemusi üldse. Olen varasemalt käinud proovisõite tegemas nii toyo, mazda, nissani kui ka honda esindustes, seega võrdlusmoment olemas.

Civicut ma tol korral ära ei ostnud, natuke hiljem ostsin Accordi, mida olen hooldamas käinud just sellesama positiivse suhtumise pärast ainult Catweesis.
honda omanik
20:48 16.05.2008
Olen nõus "toyo omanikuga".Oman Hondat (Civic) ja ostsin selle küll Catweesist,kuid ostueelistuse tegin tuttava autoga proovides.Catwees Tallinn peaks küll rohkem oma töötajate koolitusse investeerima..
Ja lõpetuseks.Kui meesterahvas tunneb huvi mudeli Jazz vastu,siis ei pea müügipersonal arvama(ja seda ka vaikselt välja näitama),et tegemist on ilmselt lillaga!Vast otsitakse neljarattalist oma abikaasale??
marita57
22:58 18.05.2008
Catwees on saanud kõrgeid kohti nii firmade edetabelites kui ka nende naisautomüüja on olnud omasuguste seas üsna edukas.

Aga kui ikka proovisõiduks lepid mitu päeva enne aja kokku ja siis ei saa autole proovinumbreid külge poole tunniga - no halloo! Ma saan aru, et on probleemid, aga selleks on juhatus, kes need ära lahendab.

Kui ma ikka tahan Jazzi osta, siis ma ei osta Civicut, paku seda mis asendist tahes. Kaubaks läks minu puhul seetõttu Vehos.

Catwees võiks hakata klientidele jama ajamise asemel hakata tõtt rääkima. Tuleks ilmselt ka müüginumbritele kasuks.
Tom_74
19:52 21.05.2008
OT, aga naisautomüüja on sealt lahkunud.
marita57
23:13 08.07.2008
See ei olegi niiväga OT. Teeninduskultuur lonkab seal mõlemat jalga, ükskord müügisekretär ei tea, mis teine teeb, kus müügimees on jne. Viimane kord oli mul sellest õnnetust tüdrukust päris kahju seal keset ruumi. Aga mis parata, et tema pole süüdi, ei aita firmas (vähemasti müügipoolel) tervikuna valitsevat korralagedust parandada.

Sorry, kui ma nüüd kellelegi liiga tegin, aga firma kohta, kel on ISO 9001 sertifikaat, kelle kvaliteedipoliitika on paberi peal kliendi rahulolu ja kõrge teenindustaseme abil muuta kliendi margieelistusi ettevõtte kasuks, on see küll kõike muud kui kliendikesksus.
ISO 9001
23:21 08.07.2008
ISO 9001 st on sul ikka vale arusaam
marita57
07:49 09.07.2008
Jajaa, tundub, et astusin kellegile konnasilma peale. Aga ega ma ei olegi kirjeldanud seda, mida kujutab endast ISO 9001, kuid mõistan, et siin foorumis on inimesi, kes seda väga hästi teavad. Aga siis jagage oma teadmisi teistega ka ning ühtlasi öelge, kas see seondub kuidagi klienditeenindusega või mitte!
a1
08:27 09.07.2008
Isiklikult loobusin juba ammu suurte esinduste teenustest Tallinas nagu nt Veho ja Catwees,kuna nende suurte esinduste probleemiks on on tohutu autode hulk mida nad teenendavad ja loomulikult kaasnevad sellega ka probleemid klientidega suhtlemisel.Veho puhul kasutan ainult kiirteenindust mis on tõesti päris mugav aga muidu üritan kõigi probleemidega ja hooldustega pöörduda Viljandis asuvasse LX Motorsisse--teenindus on Tallinna esindustega võrreldes lausa suurepärane ja võibolla raisatud päev Viljandisse sõiduga on päris valus aga teenindus kompenseerib selle minu nõudliku maitse jaoks 100%-liselt.
Mari (ei ole kisakõri)
20:27 11.07.2008
Mina külastasin Catweesi eelmise aasta suvel. Vahetult enne seda käisin Pärnu mnt salongis Getzi vaatamas ja siis läksin nurga taha Jazzi piiluma.
No teate, kus oli teeninduse klassil vahe. Kasvõi see juba, et Getzi- müüja näris minuga rääkides nätsu. Catweesis tegeles minuga vene aktsendiga meesterahvas, ent visiitkaardipeal ei olnud vene nimi. (Otsisin Catweesi koduleheküjelt seda nime, et teda praegu teenitult kiita, aga kahjuks nimesid seal ei ole kirjas). Viisakuse etalon, viimasepeal asjalik!
Kahjuks on siiamaani see Jazz ostmata, ikka liiga kallis minusuguse jaoks :( Aga kui rikkaks saan, siis ostan just selle sama Catweesi müügimehe käest! :)
M2
02:30 12.07.2008
niih, uuendame teemat - nüüd juba kolmas auto perre catweesist tulemas -CRV ja Jazz olemas, nüüd siis sai täna Type R peale käed löödud.

Miks catwees?

Oman hobiautona ka vana S klassi mersut. Silberautos (mersu esindus) vaadatakse sind kui nuhtlust, kui vanema kui 2 a autoga sinna lähed, Catweesis võeti aga avasüli vastu ja tööd teostati perfektselt. Samuti pole olemasoleva kahe autoga probleeme olnud. Lisaks Olen seal käinud remondis ka vana 94 aasta civicu ja venna 95 aasta accordiga, suhtumine jällegi oli mõlemal juhul väga normaalne.

Ehk konkreetselt minu k2est on saanud Catwees tallinn juba ca 1 miljoni jagu käivet, ja AINULT TÄNU SELLELE, et oma vanade romudega seal käies koheldi mind ikka kui KLIENTI, mitte nuhtlust, kellelt suure tõenäosusega palju pappi ei pressi.

Kurat olen ikka rahul küll, loodan et type R end sama hästi üleval peab:)
Mari (ei ole kiskõri)
12:08 12.07.2008
Suutsin meelde tuletada selle minule tõeliselt hea klienditeenindaja mulje jätnud Catweesi müügimehe nime- Otto või midagi sellist!

to: M2 Kirjutad, et omad Jazzi. See ei käi küll selle teema alla, ent kumb on siiski õigem ost, kas Jazz või Yaris?
marita57
13:20 12.07.2008
Mul on siiralt hea meel, et Catweesiga on lisaks jamadele ka positiivseid kogemusi. Ilmselt töötavad seal head ja tublid inimesed, lihtsalt töökorraldus lonkab. Aga sellest saab muide kliendi hea tahte ja kannatuse korral üle (vähemasti mina küll sain).

Soovitus Marile: kui tahad Jazzi ja Yarist võrrelda, siis soovitan, tee selleks autode võrdlustandri all eraldi teema. Honda foorumis võid 3 korda arvata (2 viimast ei loe :), kumba kiidetakse rohkem. Nii on raske objektiivset infot saada.

Ise Jazziomanikuna (kuid ka Yarist põhjalikult proovinuna) võin kinnitada, et Yarise ainus eelis on odavama säästuversiooni olemasolu, muus osas Jazzile kaotab igast asendist väga pika puuga. Kumb on aga õigem ost, seda saad ainult ise otsustada (näiteks disain, hoolduse asukoht jms on juba maitseasi).
Niuh
10:21 23.07.2008
Oli ka juhus eelpoolmainitud Otto käest Civic 1.8 osta. Väga viisakas ja kiire teenindus. Igati positiivne kogemus võrreldes Vehoga, kus kasutatud autode poole peal on suhtumine pigem selline, et me teeme teile teene, kui vaevume teile autot müüma.

Mistõttu astusingi läbi Catweesist ja olen rahul.
nõunik
11:16 24.07.2008
Tere, mul on Honda Vehost, aga kuna töötan Catweesi ligidal, järjekordne TÜ ostustasin proovida Catweesist. Täesti vastik teenindus,- 5 korda lubati helistada tagasi mõne minuti pärast ja vaikus,-iga kord paari päeva pärast helistasin jälle ise ja alustasin seletada kõik algusest, sain ikka oma aega. Sain TÜ arve 1/3 suurem kui lubati enne- terve jupp mõni pisikontrolli ja salongifiltrid (2tk.) umbes 1500eek, -Vehos samad umbes 250eek- öeldi - need on originaal- me ju oleme originaalservis, aga terve jupp teisi detaili oli ka mitte originaal,- võtsin neid maha ja Vehos panin samad 5 korda odavam( 10min.jooksul). Auto sain väga musta salongisisuga. Kohe pärast mul oli trip Jurmalasse(Lätti) ja tagasi- tulin täesti hull häälega taga sillast- kohe Vehosse- laagrid olid( mõlemad ) ammu läbi- 40min.jooksul vahetati ja öeldi et min mõned tuhad km tagasi pilt oli selge et kiiresti vaja vahetada,- mida nad seal Catweesis tehti- jumal tead, aga raha said. Kunagi enam sinna ei lähe! Osta seal midagi veel võib aga teenindust võtta- KUNAGI!!!
C15
17:31 28.07.2008
Kas sa siis ei kuulnud neid laagreid, kui sa auto teenindusse viisid?
M2
11:39 08.08.2008
2 mari

Kindlasti Jazz. Yarisest eraldab teda oluliselt suurem pakiruum, mahukam salong, suurepärane automaatkast. Seest on tegu keskklassi autoga.

Muideks müüsin just Jazzi maha. Esimest korda elus tunnen, et kahju on:P Müügi põhjuseks ei olnud rahulolematus autoga, lihtsalt tekkis tarvidus teist liiki sõiduki järgi - Peres nüüd lumerohkema talve jaoks CRV ja endal mänguasjaks Type R. Kui oleksin Jazzis pettunud, ei oleks kindlasti järgmisteks autodeks samuti hondasid soetanud:P

Ja kõik mehepojad, kes jazzi maha kukuvad tegema, teadmiseks, et salongis on ruumi rohkem kui 1998 5 seeria bmw-s (PROOVITUD):D
Catweeses pettunud
12:17 07.10.2008
Ega seal polegi sellist asja nagu teenindus:Need kes soovivad teenindust peaksid valima mõne teise firma esinduse.Käidud ja kontrollitud fakt.
to Catweeses pettunud
20:34 07.10.2008
Aga saaksid äkki täpsemalt, fakte palun, fakte. Samas kui sul on Honda siis valik on väike, Veho või Catwees, garantii juu.
to to Catweeses pettunud
15:08 15.10.2008
Veho on asjalikum,sest seal tegi müügimees oma tööd korralikult-pakkumise sain juba salongis kuid polnud rahul ning järgmisel päeval oli juba parem pakkumine mailboxis
Kolkar
13:19 12.11.2008
ca 80 % Honda Club of Estonia liikmetest ja ka foorumi kasutajatest külastavad just Catweesi eelkõige kiire ja korraliku teeninduse ja vastutulelikuse eest.

Et ise julgen soovitada igati Catweesi teenindus kvaliteeti.

Terv : Kõlkar
hot dog
14:04 12.11.2008
Lugege Vello Vikerkaare artiklist viimasest Eesti Ekspressist, sõnum on, et eestlane(klienditeenindaja) vihkab klienti ja see on TÕDE