Tere! Palun aidake hädalist. Mul ambuteeriti parem jalg ja nüüd pean oma auto, Ford Eskordi ümber tegeam käsitsijuhtimisele. Kus oleks võimalik seda teha - pöördusin ARK- see - seal ei osatud vastust anda.
Kuskil ju ometi selline võimalus peab olema.
Palun , kui oskate nõu anda kirjutage,
Kõike head soovides
Lugupidamisega
Tiit Vahemets Järvamaalt.
Kas lihtsam ei oleks automaatkastiga autot osta, või pole selle juhtiminegi ühe jalaga lubatud?
Ühe käega mees sõidab juba aastaid manuaaliga ja lappab käike ilma rooli hoidmata, siiani pole avariisse sattunud.
Sain saksast Taunex auto firma poolt toodud Wv golf 2 inva sõiduki (elektri iste ette ja taha liikumis suunas, käsi gaas, püsi kiiruse hoidja, käsi pidur, piduri hoidja, topeld suunatule kang parema ja vasaku käe jaoks, rooli nupp ja rooli võim kõik otse wv tehases paigaltatud) olen rahul.
Tere!
Minu kasuisal võeti ka üks jalg maha ja me sõidame mõlemad tema pärast automaatidega ja täitsa hästi saab hakkama. Aga temal võeti ära vasak jalg. Paremaga on vast veidi ebamugavam, aga peaks ka teostatav olema. Varsti on vist üks väga tubli automaatkastiga saab ka ära anda. Kui kellelgi on huvi, siis võite kirjutada lovitydruk@hotmail.com
Heyhey,
Ärge jamage ja ärge otsige "special autot", kõik on lihtne http://www.epikoda.ee/vana/Autokohandus.htm
Vaadake lingilt.
Mati on see õige ja tore mees, kes aitab Menox firma poolt tellida ja paigaldada. Paljudele piirkonnadele kehtib riigipoolne soodustus 75%.
Kõige lihtsam kang maksab umbes 9 tonni paigaldamisega. Soodustusega aga natukene üle 2 tuhande.
Sobib praktiliselt ükskõik mis autole, kui see ei oma nime Vaz Zaz või Moskvitš. Ehk siis iga välismaa auto, kus on automaat kast
Kui mõlemad käed toimivad, siis ongi see kang ainult vajalik, aga .
Hetkel sellised kangid on paigaldatud autodele (mis ma tean):
Minu Ford Scorpio 1993, täitsa edukalt sõidan ja edaspidi kui vahetan autot, siis kang läheb teise auto peale
Ford Mondeo 95 (on ka hetkel müügis)
Ford Focus 2000
Mazda 626 (2 tükki lausa)
Neid on veel palju, aga see on need, mida pandi minu tuttavate autode peale.
Ainukene tingimus, et peab olema automaatkast või siis manuaal, aga peab toimima vasak jalg siduri jaoks.
Kui on küsimusi, võite kirjutada artur[ät]ak47.ee
Muidu on ka saadaval veel mitmeid erinevaid lisa vidinad, kuid need on suht kirved, aga võimaldavad palju asju teha, kuna endal vajadus nendel ei ole, siis pole ka uurinud, aga igasugused istmed, mis tõstavad sind ülesse jne jms on olemas ka.