Raske midagi soovitada inimesele keda ei kujuta ettegi. Vanus on hinges kinni ja see 30 ei tähenda midagi.
Püüan siiski Sind nats aidata. Eks igal inimesel on unistusi mis pole eriti kallid. Eks pead seda inimest jälgima ja vaatama mis tema huvialad on ja mida ta tahaks aga ei raatsi osta kohe, et tulevikus. . See võib siis olla suva asi õngeridvast, mp pleierini arvutigraafikakaardini.
Teine võimalus on kinkida mingi elegantne riideasi näiteks kampsun kui tegemist mehega kes poes käib siis kui jalas olevad püksid hakkavad tükkideks lagunema.
Uuemal ajal kui mees kõvasti tööd rabab siis mingi lõõgastuspakett kuskil spaas või puhkekodus oleks ka tore saada. Enamasti jääb see ära kui ise otsustada.
Tänapäeval ka hea igavikulise sisuga raamat näiteks teatmeteos kui on selliseid huvisid. Raamatud on suht kallid ja konkurents suur nii, et kui just mingi teema nimel ei ela siis kõiki konkureerivaid väljaandeid ei oska.
Püüa vaadata mis seda meest huvitab. Ja siis võid tagasi siia tulla kui mingi huvialade kaart olemas on. Või näed, et tal mõni asi puudu või vanadusest väsinud on.
Igal juhul sokid lipsud enamasti pole meeste silmis täisväärtuslikud kingitused vaid rohkem sellised linnukese asjad kuid on ka selliseid kellele see meeldib.
kingi talle ennast,st. seksi temaga nii palju ,kui ta tahab ja tema taktikepi all,ühesõnaga täida kõik ta soovid ja seda umbes nädala aja jooksul,see peaks olema päris hea kingitus ,arvan mina.
Korraliku tugeva käepidemega ja tuntud kvaliteetfirma padrunvõtmetekomplekt, kurat just keerasin enda oma üle ja seega puruks (neetud hiinakas). Aga ma vist pole sinu mees ... või mine sa tea :D
Võta jupp nööri ning kui mees sisse astub siis ütle, et seo mind kinni ning tee minuga mis tahad. Muidugi on oht, et mees seob sind radika külge kinni ning läheb sõpradega kalale.....
No ******ii , ma olen suht kindel ,et mees kellest jutt on ,on oma naist küll ja veel pannud ,ning teinud seda ka iga nurga alt ja eri poosides ,nii et need soovitused ,mis te siin välja pakkusite on suht magedad. Soovitaks kingituse suhtes midagi originaalsemat välja mõelda !!
30 on iga kus -kõik, va. oma naine-seega ise jääd välja.
No kes tahab mutrivõtit, kes kullast sulepead, kes kallist spinningut, kes villast kampsunit ja 3 paari uusi sokke, mõni teatmeteost.
Mõni neeger tahab kuldklotserit, auto**** kroomitud sumpaotsa ja Sparco käigukangi nuppu, riidepede Armanit jne...
Noh...said ise ka aru oma küsimuse mõttetusest? Ma tahaks näiteks paartundi kardisõitu ja siis õhtut SPA-s. No päris poisike enam ei ole kuid ikkagi.
Asju oskan ise ka osta - vaevalt sa oskad näiteks ÕIGET käekella/stereoseadet/akudrelli osta...
tuleb ehh'iga nõus olla. kui lähed mehele tööriiistu ostma on väga tõenäoline, et sulle määritakse pähe kõige kallim ja läikivam, mitte kõige parem. Ja pärast tuleb välja, et mehe vana variant on veel parem.
On 1 asi mis on kõige tähtsam: LUURA NATUKE, vaata, millest ta puudust tunneb ja kingi see. Näiteks kui ta tuleb töölt kirudes millegi üle, ürita seda asja parandada.
Mees, kes kirjutasid 16:45, Sa oled vist küll päris kõvasti naistelt või elult petta saanud, et sellist juttu räägid. Meest armastav naine küsis nõu, ära kommetnteeri, kui sa ei tea, mida öelda. Armastava naisena armastavale naisele soovitaksin (kuigi esimeses kommentaaris tuli suht hästi välja, mida mehed tahaks):
1. Uued suverihmikud, muud suvekingad (annan nõu eeldusega, et olete koos olnud vähemalt 6 aastat, sest muidu ei oska nõu anda). Äkki vajab ujumispükse,-shortse. Mõnus T- särk on alati abiks. Olenevalt Teie elukorrast võiks soovitada ka sokke, aluspesu vms. Ära arva, et mees peab sind nö mammaks, (ta peaks aru saama, et sa hoolid temast).
2. Kingi talle uus mobiiltelefon ( Minu musi praegu soovitas), kui tal on suht vana ja viltes telefon.
3. Päris hea mõte on ka igasugused SPA-d. Mees ei ole masin, ka tema vajab hellust, hoolitsust, iluprotseduure. Mehed on naistest palju edevamad. Sa ei usu, mis neid üllatab. Kui annad infot mehe töö-, harrastuste vms kohta oskan palju rohkem nõu anda. Minu mees sai eile 27. aastaseks, ei osanud talle ka midagi kinkida. Iga aasta olen olnud mure ees, et mida kinkida. Sel aastal kujunes nii, et läksime koos poodi, et ostan talle ükskõik, mis talle meeldib. Lõpuks ostsin mina endale väga toreda Umbro särgi. Tahtsin anda nõu anda aga välja tuli nagu ikka (ega keegi ei saa seda otsust sinu eest ära teha).
Tõesti raske. Ole tubli.
armastav naine võiks oma meest tunda - mitte esitada ülilaialivalguvaid küsimusi. Mulle näiteks ei meeldiks kui naine kingib kalli asja, mis mulle ei meeldi - mõttetult kulutatud raha - parem ostku endale midage ilusat - tal tuju hea - mul tuju hea.
oijummal. just need trussarid ja sokid on need kõige mõttetumad kingitused. ja mobla on ka enamasti naistel eputamiseks. enda mops on vana ja räsitud, kuid peaasi - töötab!
reeglina on sellises vanuses meestel mingi hobi, mille peale vahel seda viimast raha on kahju kulutada. või siis püütakse veidi tavaelu kõrvalt millegi suurema-ägedama ostmiseks raha kõrvale panna. on see siis tõesti õngeritv või mõni korralik tööriist või valuveljed vms. nagu öeldakse - mehed jäävad alati lasteks, ainult mänguasjad lähevad kallimaks :)
ehk siis aja suguvõsa-sõpradega mingi hunnik raha kokku, võta mees käekõrvale ja minge koos poodi, et see asi ikka ostetud saaks. muidu ongi jälle nii, et kingituseks ostetakse hoopis naisele mingi hilp. mehel on küll oma kaasa heameelest korraks ka endal hea olla, aga lõppeks jääb tühi tunne ikkagi hinge.
See on tõesti raske küsimus ja mingit kindlat asja, mis kõigile 30-aastastele meestele meeldib, pole arvatavasti olemas.
Kui ta väga kingitustest lugu ei pea, siis äkki mingi kinkekaart, et las ostab, mis ise tahab selle eest. Võite veel näiteks kuhugi kaunisse kohta sõita ja ilusa päeva koos veeta (kuskile järve äärde, väike piknik, paadiga merele ja päikeseloojangul veini juua) või vii ta kuhugi mõnusasse restorani.
Mõned näited veel, mida annaks kinkida: korralik piip koos tubakaga, kallimat sorti sigarid, kvaliteetne konjak/viski jne.
Kõige targem oleks vist ikkagi enne natuke luuret teha, et mis teda kige rohkem huvitab või mida ta vajab.
mehed on ka vähe erinevad, igal ühel oma maitse. Mõni mees võib ennast kohe kruvikeerajaga/mutrivõtmega vigastada, teine on mitu kuud õnnelik. Päris cool võib olla kui teda tavalisest veidi seksikama riietusega ootad :P Mõni meile teadmata hobi võib kasuks tulla. Ma arvan et pudelit viina pole küll mõtet antud juhul kinkida :)
Mingid eelarvepiirid võiks paigas olla, et üldse midagi soovitada. 50, 500, 1000, 5000, 20000 EEK?
Kui endast mõtlen, siis mingit konkreetset asja küll ei tahaks. Enamasti kipub vale asi olema, sest üldjuhul on maailmas 2-4 tootjat, kes ÜLDSE oma tootegrupis arvesse võivad minna. Ja kui ostad näit Metabo asemel Makita akutrelli (või vastupidi) ... no mida v...ttu!!! Teine variant oleks lasta enne näpuga näidata, aga see pole enam mingi üllatus.
Kallid parfüümid, konjakid jms võib olla kindla peale minek. Nagu üks mu tuttav juba aastaid mehe sünnipäevaks üht kindlat lõhnavett ostab:) Üllatusmomenti muidugi pole kuid vähemalt ei visata minema. Tundmatu konjakiga on shansid nii 70-30 sinu vastu. Tõenäoliselt ei kõlba juua.
Aga nagu eelpool mainitud, siis kõhule võiks küll rõõmu teha. Kui raha vähem, siis shaslõkibaar, kui rohkem , siis restoran. Reisi võiks samuti välja teha. Saada näit mootorrattaga kõrbesse - nii 7-8 tuhandega tuleb kuhjaga välja:) Lennukipilet, tsikkel kohapeal ja mõni suvaline beduiin teejuhiks.
sain sünnipäevaks ilge hunniku raha, aga kuidagi ei raatsind seda enda peale kulutada, kuigi oleks pidanud. ostsin hoopis koju mööblitüki. nüüd ongi kuidagi tühi tunne hinges, sest see asi mida ma ise oleks tahtnud lükkub määramata ajaks edasi. Aga jah, mingi meeletu ja seletamatu ihnus tuleb peale kui vaja endale asju osta. Ma olen kindel, et iga naine teab mida ta mees tahab. See võib vabalt olla selline asi mida naine peab ebavajalikuks ja seetõttu ei teadvusta endale kui kingivõimalust.
Tuleb välja, et enamik mehi ootab sünnipäeva kingituseks seksi. :D
Tegemist siiski sõbranna mehega. Nii et punane pitspesu ja seks jääb ära.
Lipsud, sokid ja aluspesu ostab ikka ise.
Neil samuti hetkel käsil oma korteri sisustamine, aga ei tahaks kinkida midagi sellist, mis sobiks korterisse. Tegemist ikkagi tema sünnipäevaga ja ka kingitus olgu siis talle.
Seda spa kinkekaarti mõtlesin ise ka või siis raha, pudel viskit ja ... oh pean veel mõtlema ...
Käi nurgatagused kunsti- ja antiigipoed läbi, sealt on hea juhuse korral võimalik paarisaja krooni eest mingi pildike saada, pärast on aastaid seina peal mälestuseks sinust ja noorusest.
Kui raha on rohkem, kingi talle midagi, millest ise unistan. Leiab seda antiigipoest, kuigi ülimalt harva ja 1000-3000 krooniga. Mõõk. Ise nägin 1kord tartus tsaari ratsaväe ohvitseri mõõka, 1600 vist maksis, aga see oli ka aastaid tagasi. Ilusate nikerduste ja kõigega.
Noh nii on hoopis teine tera kui ära piiritlesid asja. Nüüd tuleb leida asi mis rohkem mehe pärusmaa. Näiteks mingi veiniatribuutika. Korgitser veinikorv jne. kui peres veini juuakse siis vast mees ikka avab.
Kui sõbranna ei pahanda siis mõni kodune ja interjööri sobiv riideese.
Eks kui veel mõtteid tuleb kirjutan.
Raha-unusta kohe kindlasti ära, väga mööda kink!
Kallis naps? Võibolla tõesti, kuid enamalt ei!
Minu naine tegi mulle isiklikult väga hea kingi, aastane autolehe tellimus.
Isiklikult erutaks meeli pilet Soome, Neste Rally ajaks loomulikult.
Erilist rõõmu tunneks F1 võistluse üle, eelarve ca 5000.-
Aga autofoorumist sellist asja küsida ja adekvaatset vastust loota on paljuvõitu :)
Pakun vähekasutatud originaalse kingituse, kui midagi muud materiaalset ei leia: Eesti Panga all on olemas pangamuuseum. Sealt osta poogen (!)lahtilõikamata raha (täiesti kehtiv eesti raha, ainult lahti lõikamata). Siis otsi mingi näiteks A3 formaadis pildiraam ja pane sinna rahapoogen sisse. Saab riputada seinale ja on ühtlasi varuks mustadeks päevadeks.
Arvad, et tunned sõbranna meest paremini kui Su sõbranna ise? Pea sõbrannaga nõu, kui omal juhe kokku jookseb! Võimatu on foorumilugejal võhivõõrale sobivat kinki soovitada - mis ühele sobib, ei sobi kohe kuidagi teisele.
Oh, shit ja mina mõtlesin, et oma mehe pärast käib rabelemine! Aastaid küll juba omajagu turjal, aga ikka lähen selliste lihtsate asjadega alt. No ei ole enam sõnu!!
Aga kui sõbranna mees, siis osta mingi käkk ära.. mingi küünal või pudeliavaja ja käib küll.
Või on sul mingid muud plaanid??
Ma küll ivakene vanem, aga kui rääkida neutraalsetest kingitustest (st mitte autopedele põrandavalgustus, majapedele killustikukoorem jne), siis oleksin vaimustuses mõne raadioteel juhitava mänguauto üle. Mitte mingi sülelastele mõeldud Nikko, vaid pigem Kyosho vms korraliku firma toode (sisepõlemismootoriga, rattad keerlevad kuullaagritel, edasise tehnika tuunimisvõimalusega jne). Selles eas ei lähe ju endale niisugust mänguasja ostma, seda enam, et natukene kallis kah (vähemalt naisterahvaste arvates), kuid usun, et iga mees naudiks seda lelu täiega, kes korra maitse suhu saanud ja oleks kingitusena igati sobilik
"Tuleb välja, et enamik mehi ootab sünnipäeva kingituseks seksi. :D"
Sa juba tead siis meeste eelistusi - sõbranna mehe 30.-ndaks sünnipäevaks võiks olla midagi erilist, meeldejäävamat. 50% meestest pidi unistama seksist kahe naisega, arutage seda võimalust sõbrannaga. Pealegi on abielunaise kõige suurem konkurent tema parim sõbranna...
Helistasingi eile sõbrannale, et uurida mida siis võiks kingituseks tuua, aga ei saanud sealt ka mingit vastust. :(
Ehk selgub täna midagi, muidu jääb asi väga hilja peale.
Endiselt ei tule seks ei kaksi ega kolmekesi kõne allagi :D
Viimastel aegadel (üldise ****löömise taustal) nende *******ide arv vist ainult suureneb, kes unistavad (ja ka reaalselt toimetavad) neid kaksi ja kolmekesi varjante nii sõdrannadega nende meestega ja jumal teab kellega veel. Või on eesti naised nii "nõrgaks" jäänud, et rahuldamata meeste arv nii jõudsalt tõuseb, et ERILISEKS sünnipäevakingiks sex´i tahavad. Kas muudel aegadel ei saagi ?
Lähtuda võiks ikka antud konkreetse mehe huvidest. Pole ju mõttet tema jaoks mingit kasutut tilu-lilu kinkida. Sex läheb küll peale enamikule tervetest meestest (st. eksimise võimalus suht väike), aga sellised kingid võiks nagu ikka "oma naise" kingituseks jääda.
See nagu üldse sellise kategooria küsimus (nagu siin tavaliselt esitatakse), et palun öelge, milline auto mulle meeldib ja millist autot ma vajan !?
Kingi midagi huvitavat-ainulaadset. Mina soovitasin mõõka. Kuna on kahjuks raskesti leitav, otsi midagi sarnsat ja huvitavat. Mõõka omab minu tutvusringkonnas ainult 1 inimene ja on selle tõttu vägagi kuulus. Samamoodi lähevad kõigile meestele peale igasugused relvad (v.a. muidugi kui ta patsifist on) Muidugi ei tohi kinkida mustalt turult saadud poolautomaati, pigem ikka mingi taskunuga, nikerdustega vibu, mingi eksootline sõjanui/sõjakirves vms. Kui see seinale riputada on uhke poolele ilmale näidata.
ma olen ise endale pikalt vaadanud nt. taskunuga-tööriista(Leatherman Tool, Victorinox). Alati kui poes näen/uurin hakkab ikka ja jälle rahast kahju nin loodan, et keegi kingiks.
Varem oli sarnane silmpeal ühel taskulambil, milline õnnestus eelmisel tähtpäeval saada ja on nüüd ilusti autos ja ilusti alati käepärast.
Kingi puud või kaks rauda ( Fe ), kui too vähegi mees on. Las teeb jõudu.
Või midagi muud spordi- vabaaja-meelelahutus tavaari.
Ideed tekivad ikka lettide vahel nuuskides, mitte lakke passides.
Lemmikmuusikat CD või DVD formaadis
Mingi nuia, mõõga või vibu saamisel oleks ma sügavalt õnnetu...jälle miski asi, mida kuhugi peale pööningu panna ei ole. Sein ilma nuiata on palju ilusam vaatamisväärsus. Mõni cd plaat, Rock Laagri pilet, kast õlut või kui raha ei raatsi kulutada, siis mine metsa ja tee mehele 5 väga head ja tihedat kase/tamme/kadakavihta.
Ei saagi teha head kingitust, teadmata mehe huvisid. Näiteks kokk võib unistada kallist kööginugade komplektist, autoremondilukksepp headest tööriistadest, filoloog heast raamatust jne. Parem küsi otse mehelt, mida vajab. Parem, kui ütleb mitu asja, siis jääb kinkimisel ka üllatusmoment.
Liigseid-mittevajalikke-kalleid asju pole mõtet kinkida, parem siis juba
kinkekaart või raha. Näiteks on kingitud palju igasuguseid kristallkausse, millest hakka või koera-kassi söötma. Parima kingituse teen alati ise endale.
Eelpool küsijale sapakas99 vastan, et mõõku teevad paljud sepad ja olen neid näinud selverites lausa müügil (Ülemiste).
Offtopic:
need seal on muidugi vuhvelmõõgad ja kõlbavadki seinale. Minule kinkis naine ilusate maalingutega käsitööna tehtud pussi 14 sajandi stiilis
Topic:
Kingitus vastavalt mehehuvidele, kellele raudröö, kellele auto põhjavalguse komplekt!
Olen Tartlane ja endale pole küll kahjuks ühtegi korralikku mõõka silma jäänud. Mingid soperdised on küll Eedeni Kingituse kiirabis müügil, aga need on minu jaoks mõõgakujulised ahjuroobid. Pole neil tegu ega nägu, lihtsalt (vist ikka rauast) käkid.
Kui väga kiireks läheb, otsi, äkki leiad sarnase kingituste kiirabi poe, sealt leiab muidu igasugust kinkimseks sobivat kraami.
Kingi klotsersõrmus, jäme kett vms, meestelegi meeldib metalliga ringi käia.
mu arust olete natuke valel teel kõik.
Kui tahad üllatust valmistada, siis üllatada teda teadmiste ja huviga tema vastu.
Nädala jooksul midagi ikka märkad.
Näiteks oli tema lapsepõlve raamat Jussikese seitse sõpra, leia see.
Lemmikbänd Queen, leia Queeni parim kontsert DVD
Lemmik jalgpallikooondis Manchaster United, leia nende särk
jne......
Töötab nii oma kui sõbranna mehega, ka töökaaslasega
See rallisõit kingitus.ee saidilt on mõttetu, korralikud teenusepakkujad ei kasseeri iga mõlki kliendilt sisse nagu nemad, see poleks ralli kui ühtegi kriimu ei teki. Isegi kõik, mille ma 97. aastal Odiumis lube tehes tegin, tagus autokool kinni. Milleks siis üldse maksta.
Sex pole nüüd parim kingitus, sest keskmine 30-ne aastane mees on ennast selleks ajaks ikka suht tühjaks rautanud ja nö. iga pauk on juba arvel. Alkohol on ka suht mõttetu kink, kui tegu pole just erilise viinaninaga. Parim kink on alati raha ehk siis täpsemini palju raha!
kuna mees on keskealine...seega parim kingitus on juba midagi soliidset, kuid mitte morbiidset. mina soovitaks kineetilist kella, eriti kui kingitus on naise poolt (sellisel kingitusel oleks oma alltekst). midagi sellist http://www.seikowatches.com/technology/kinetic/index.html
Ehh, umbe asi nüüd... Seikol valmis esimene kineetiline kell 1986, a mul oli käe peal selline kell juba aastal 1981. Vot nii. Marki ei ütle. Okei, Poljot oli. A üles keerata teda tõesti polnud vaja, kui kell käe peal ikka püsis. A mul enam ei püsind- see varastati välislähetusel Aasias :-(
Huvitav, miks kell peaks olema kineetiline? Kannan ise juhuslikult ka Seiko firma käekella ja kineetilise välistasin kohe. Kineetiline on ligi 2x raskem patareidega käitatavast ja lisaks üle 1,5 korra kallim ehk siis hetke tehnika arengutaseme juures täiesti mõttetu asi. Vara veel, et seda kanda.
Aga noh, püha issand, käekella umbes kinkima hakata, no tule taevas appi, kui sa ei tea sedagi, kas seal peab korpus olema teras, tuhm või läikiv titaan, klaas peal puhas klaas, puhas safiir või safiirilaadne klaas jne jne. Sellist asja ei saa kinkida, selle peab mees ikka ise endale muretsema.
isekeerav hea asi küll aga krdi jubin jääb seisma kui ööseks käelpealt ära võtta...
krdi kell hakkas u kuu tagasi ette käima ja kellaremonditöökojad ütlevad, et ainuke remondikoht sel ainult tallinnas ja ainult kella pärast 200km sõita on väga mõtetu... kell ise ostetud itaaliast. ja oma kellaklaas ei tundu ka kõige parem- kriime tekib.
marita, sa ju nime järgi naisterahvas. egas mehele kõlbagi miskine kerge naistekell. aga noh, sinu jutu järgi miskisest kella välimusest, on suur kahtlus, et sa oled mehele midagigi kinkinud, kui nii kardad tema pirtsutamist naiseliku tingel-tangeli pärast.
Tere,
ise jäin nii rahule, et pidin kohe ära mainima ja heategevust tegema: kuna teenused kallid ja võibolla nii mõnigi hoiab selle pealt kokku, kuid on hädavajalik asi, siis pakun välja auto keemilise puhastuse kinkekaardid ! Kingid nagu uue auto - tuelmus oli tõesti wow efektiga ja kindlasti mehel hea meel! Peale selle, kaardid veel väga ilusad ka!(käisin Exit Autos)
Siin foorumis enamik mehi hoolitseb auto eest ilmselt üle keskmise hästi, seega ilmselt see "wow effekt" natuke väiksem, aga tuleb tunnistada, et ega ma nüüd sellise kingituse üle kurb ei oleks küll:)
Tere! Ootan soovitusi, kuskohast osta/leida kingitus? Tahaks kinkida midagi päriselt meeldejäävat lähedasele aga puuduvad igasugused ideed. Kas kellegil on soovitda poode kuskohast midagi sellist põnevat leida või nt veebipoode? Aitäh!
Reisile minek? See on suhete proovilepanek. Olen reisil käinud bussiga ja enamus naised. Need kiskusid koguaeg tüli. Alati oli vaja kellelgi mingi ebareaalne idee läbi suruda. Lõpukz mehed panid asjad paika aga tuld ja tõrva sadas nende kaela ka.
Vbl mingi käekell? Aegaon?
kui mehele meeldivad asjad, siis asju on poed täis. pudipadist kasvõi lipsunõel, aga tänapäeval vist lipsu eriti ei kanta. reisile või mingile nädalavahetuse puhkusetiirule võib ju ka minna kui mees on seda tüüpi inimene. aga kuna meie seda meest ei tea ega tunne, siis raske midagi soovitada. vahel soovitatakse ka üks kuum öö kinkida.
kinkida ei maksa pardlit, šampooni jms.
Hea reklaam :)
Tänasel päeval on kell juba ehe, mitte enam lihtsalt ajanäitaja. Sellist asja ei oska küll kinkida, kui konkreetselt ei anta paberil tellimust ette. Lisaks miljon muud funktsiooni, mida üks kell teha võib- kuidas teada teise eelistust.
Mina sain viimati kingiks korraliku kööginugade komplekti + matkanuga. Olin juba pikalt "õnnetu" olemasolevate üle ja eks vihjest saadi aru :)