võtad aiakäru ja seod lühikese köiega rollerile sappa.
siis ostad keskuse ja paigaldad selle hästi korralikult käru peale.
kõlarid aseta käru servadesse(võimalikult poritiiva lähedusse).
siis pead ruttu poodi jooksma ja ostma 50m pikenduse(võimalikult ruttu).
siis pane juhe seina ja plaat mängijasse ja anna tuld.
no kui pikendust ei taha kasutada (ma ei tea küll mix?),
siis läheb sul lisaks akule veel pihutäis duracelli batareisi vaja(need nimelt kestavad seitse korda kauem)
ma ei saa aru(olen rumal), mix sa playerit ei kasuta?
kui normi heli tahad,siis sa ise sinna rollerile peale ei mahu.
ja kui isegi mahuksid ei jõuaks see seda rasket koormat vedada.
mul on hea lahendus sulle, osta AUTO ja nüüd jooksis mu juhe kokku..... pean aju jahutama......
Miti volti sealt akust tuleb. st kui suure pingega see rolleri värk käib. ma kardan, et see on 6v mitte 12v nagu makkidel vaja oleks. Selleks et 6v vajalik 12v saada on vaja juba spetsialisti.
17 ja auto olemas...irww...issi auto ei ole veel sinu auto.aga see idee on sul jah vägev-rollerile hea heli :D...nohh, pane siis sinna kuhugi, nt hoia süles pioneeri deh 3700mp makki, istme alla võimendi ja enda seljataha supakas...ja ovaalid pane ka, aga kuhu, seda otsusta ise :D
siin foorumites üks tüüp kleepis koaksaal kõllid v miski sellist teibiga audi coupe armatuurile.kui juba need jäid, küll siis jäävad kõrged ka kiivri külge teibiga :D
mis te norite lapse kallal!?!
Aga noh keevita issi autost võetud makk lenksu külge. Seejärel mine garaaži võta issi trell, sahtlist võta suurem puur. Puuri rolleri bensupaaki mõlemale küljele keskmise suurusega auk. Mine tagasi garaaži võta plekikäärid, lõike bensupaagi külgedele kõlaritele parajad augud. Vea makist juhtmed bensiinipaaki. Selleks puuri bensupaagi alla väike auk, millest juhtmed läbi mahuvad. Juhtmete ümber kasuta silikooni või mingit tihendit, et sealt bensiin välja ei voola. Ühenda kõlarid ja sobita need välja lõigatud aukudesse, jällegi kasuta silikooni või tihendeid, et kõlarite kõrvalt bensiini välja ei voolaks.
Vala paak bensiini täis. Veendu, et kusagilt ei lekiks.
Kui lekib, kasuta silikooni ja täida augud, võid ka makrofleksi (paisutab hästi augud täis) kasutada...
Keera süüdet ja naudi...
ma mäletan et rigale sai pakiraamile auto aku peale pandud, ning makile tehti null viie kestast makipesa lenksu külge, kõlarite tarvis keevitas issi mulle toona paagi külgedele kaks "karpi" ja oligi muusika peal :)
kas te midagi veel lollimat ei taha välja mõelda
seleta ära kuda sa saad rollerile hea heli
ainuke võimalus osta suur kiiver tee helikindlaks paiguta kõlarid sisse ja naudi
aga maki kohta ei oska ikka midagi öelda
aga nuh las laps aretab kui laps tahab peaasi et ei nuta
lihtsalt idiootsus ju rollerile muusikat panna
kas väiksena oma abiratastega rattale ka muusika panid v
kõige targem on sul otsida keegi hea sõber kellel auto ja load ja kellel autos muusika las sõidab sul kõrval ja kuula tema autost muusikat
Rollerile on väga mõtekas peale panna (Pluss Miinuses)praegu odavalt müüdavad Logitechi kõlarid 2 kõrgsagedust ja üks 40 W woofer!!Ostad ära Võtad Woofri lahti ühendad trafvo 220 w 12 Peale ja mängib ilusti mudugi peab ka veel mp3 või nt pleieri taha ka panema !!Endal oli,aku peab ka suurepäraselt vastu aint,et vahepeal kui sõidad siis vahelduseks tuled kustu :) Kõike paremat!
grs- ma tean mida Te tunnete!! --- ei tea te midagi!-- Tean ikka küll, alles eile ........
Kui sa kuuled neid mehi siin, siis, usu mind, see musa rolleril on äge idee, kuid meestel on õigus-- kuhu sa selle musaga lähed? Tänavapeale sõitma? Parklas või misiganes kohas tsillima? Ära näe vaeva--- üle läheb, sest muusika on ikka oma eelistuse kuulamine ( mitte sunniviisiliselt teistele peale surumine, nt nagu kaubanduskeskuse parklas rullnoksid ) ja veel.............
kui sul ikka suur isu sõidu ajal musa kuulata, siis osata sinihambaga kõrvaklapid ( ehk ka perapeal sõitjale) ja mp3-mängija ning kuula palju jaksad, juhtmeid ka pole aga.. turvalisuse huvides ei soovita mingit muusikat linnasõidul, sest siis on oht, et jääd ellu.
head debiilid!! küsimus oli nagu kuidas!! mitte kas teha või mitte
õppige lugema kõigepealt enne kui plõkksima hakkate.
PS: süsteem on ammu peal ja töötab ilusti-ehk siis autoraadio ja arvutikõllid(ümbertehtud) woofer, võim.
to grss
Aiii- jahhh..... vot see ``kuidas`` läks nüüd jah kuidagi meelest ära.
Aga seni kuni siin kõvasti sõna võeti, seni sai udupeen süsteem valmis. Onjuu? Ehk jagad teistele ka natukene seletust, kuhu ja kuidas sa siis kogu selle krempli (raadio, võimu, srvutikõllid js wuufri ) pistsid, siis saaksin ise veide targemaks ja ehk läheks lambikegi teinekord juuste all kiiremini põlema.... või miss???