Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kas võib gaasiseadme kaudu lekkida jahutus-

tmggi
17:20 08.08.2006
vedeliku mootorisse ja miks ma ei saa lülitada gaasi pealt tagasi pensule otse-pean mootori seisma jätma ja siis lülitama-hakkab ebaühtlaselt käima nagu saaks mõlemat korraga või ei saa üldse.Tänkjuu
jack
08:22 09.08.2006
Reduktoril on küll soojendus jahutusvedeliku pealt. Siis peab soojenduskanal läbi roostetama, et kütusega kokku satub. Ilmselt on ka mingi lülitamisprobleem või gaasiklapiga mingi jama (membraan?). Erinevaid süsteeme ju palju...
tmggi
17:13 09.08.2006
Ma arvan sellisel juhul et tegu ikkagi plokikaane tihendiga või mõra kahe klapi vahel-müstiliselt kaob jahutusvedeliku-survet ei ole aga sööb-küünlate maha keeramisega on probleem kuna mingi hull on nii kinni need keeranud et võti murdus aga sellest ma saan jagu ja ka lekkimisest aga see edasi tagasi lülitus-kas oleks abi kui ma ajaksin välja mis mudel on mul peal.Ja peale selle olen ma veel välismaal
jack
09:03 10.08.2006
Bensiinile üleminekul on mõnda aega ka gaasiklapp avatud (näiteks: vajalik karburaatoris kütusenivoo taastamiseks või sissepritsel õige kütuserõhu tekkimiseks). Kui gaasiklapp ei sulgu (sodi vahel, membraan praoga) saabki mootor kahte kütust korraga-tekib liiga rikas segu. Võib olla ka lülitusploki rike. Lihtsamatel on ainult 4-ja asendiga lüliti. Ebaühtlase käigu ajal võiks gaasiklapilt pistiku eemaldada. Ka mahutil oleva kraani sulgeda. Korra kirjeldasin veaotsingut sarnasel juhul.
Ilmselt on plokikaanetihend vigane-siis ka õli vahune-valge.