Mootori tuunimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Hundid lambanahas - taskukohane projekt

tartupets
17:28 16.01.2008
arakas, kuldsete kätega mehi on eestimaal ikka vaja, eriti siis kui midagi sellist kokku meisterdada.
kui pilte on siis saada priit.molder.001@mail.ee

ja pealegi need emme-issi rahajõmmid ei julgegi näppu õliseks teha, äkki saavad veel vitsa:D
jokerAudi
17:47 16.01.2008
arakas, kas see Audi liigub Türi-Paide kandis? Sest kui nii, siis tean millest jutt ja uskuge, see on üks tõsine hunt lambanahas. Oli vist kunagi juttu ka Autolehes. (Muidugi ma võin ka rämedalt puusse panna siin, aga kuna juttu oli Koerust leitud mootorist vms, siis arvan, et ma ei pane puusse. A mine tea =) )
väike s
19:27 16.01.2008
auto liigub jah kesk eestis kuid türil on see auto millest minu väikse s projekt alguse sai ja arvan et minu omagi ei käi lahjalt edasi mootorid ju samad saan öelda et neid on nyt 2 eestis kuid temal oli audi 90 ja valmisolek kapoti all r5 olemas kuid minu b4 80 oli algupärane 2,0 66kw suht raske oli seda elukat sinna aiste vahele panna ainsaks pildiks oligi nagu autoleht ja ülejäänu pidi tulema peast
arakas24
19:42 16.01.2008
kuid tahaks öelda kiidusõnad ka aavo krüünbergile kellega koos see projekt sai tehtud
bemu
22:41 13.05.2008
osta endale kuni 92a e34 kerega 535. lase teha motole kap remont ja ongi valmis.ma sain saksast yhe sellise 1400 euriga.tehase andmetel oli 6.7 sajani. väike tuuning ja ongi valmis.see 3.4l r6 pidi olema pommikindel moto...aga puud ta vastu ei pidanud.
tartupets
09:39 14.05.2008
kahju, need puud kargavad alati kõige ebasobivamal hetkel sinu teele ette:D