sooviksin rohkem infot aveo kohta. see auto on meeldima hakanud, kuid kas keegi oskab öelda, on tal tsingitud kere, mis ei hakka roostetama? kui osta tutikas, kui palju võib maksma minna hooldus ja kui tihti seda tehakse? üldse igasugust infot ootaks nii selle auto kui ka liisingu ja hoolduse kohta ning kuskohast soovitate osta!
Küsi Pleionest järele, neil on hoolduste hinnakiri olemas. Ma uurisin tükk aega tagasi Lacetti kohta sama asja, kallimad hooldused (30 ja 60tkm) olid tollel vist üle 4500EEK. Aveo ilmselt ei erine oluliselt sellest.
Liising on liising, maksad iga kuu osakese auto hinnast + tasu pangale (aka intress). Liisingumakse hulka võib kuuluda ka kasko makse ja vist ka liikluskindlustust sai sinna panna. Liisingu kohustusliku lisana tuleb kaskokindlustus ja immo (mis vist kõigil uutel autodel on tehasest juba) + alarm. Muidugi peab olema vastav sissetulek pangale ette näidata :-)
Hooldust tuleb teha (mäletamist mööda) iga 15000km tagant. Pole vist midagi muud kui et garantii jätkumise nimel tuleb auto alati õigel ajal hooldusse viia ja hooldus peab olema vastava automargi ametlik/sertifitseeritud/autofirma õnnistusega/jne hooldaja. Liisinguleping vist ei kohustanud selles osas muuks kui vaid selleks et auto oleks korralikult hooldatud (st. ei sunni otseselt esinduses hooldamas käima).
Kui Aveo veel oma praegust nime ei kandnud siis kere plekk tundus üsna nõrguke ja õhuke. Praegust seisu ei tea enam.
Ostukohta soovitada ei tea. Pleione punktid (Tallinnas, Paides, Tartus) neid igatahes müüvad, kas mõni veel on - pole otsinud.
tere olen juba üle kolme aasta avio omanik ja kui ostsin siis sain garantii 3+2
aastat.
aga kui läksin 75 000 hooldusesse siis anti terve rida asju mis tuleks vahetada ja mis nad ütlesid ei lähe garantii alla, seal hulgas: taga parem rattalaager, amordid mõlemad ja tagasillapuksid,mis tulevad koos sillaga, eesõõtsa pukside kumm ning siduri survelaager ,aga kui oli suur 60 000 hooldus, siis seda üldse ei nähtud või ei tahetnud näha, sest siis oli veel alla kolme aasta aga nüüd sai juba kolm aastat täis ja ...kohe tulid vead välja.
Sooviks teada, kui on garantii 3+2 kas siis tõesti need osad ei kuulu garantii alla? Ette tänades
mul tiba teistlaadne väike odav punn, kasutan vähe, 8 a ja kuskil 110 tuhhi. Kuini selle aastani sai ainult hoolduste alla raha pandud, kuigi see sama sidurisurvelaager hakkas juba 50 tuhhi peal häält tegema. No eks garantii oli vist ka läbi (täpselt enam ei mäleta)A toona esinduses öeldi, et sõida kuni kannatab, enne pole mõtet jamada ?!? Sellel aastal siis hakkas asi tiba kõvemat häält tegema ja sai koos siduriga välja vahetatud + veel kondid ja mingid puksid. 8 aastaga pole nagu paha. a kui oleks see maa aastaga läbi sõidetud ja siis nii palju probleeme, kiruks ilmselt masinat maapõhja
Mul aveo aastast 2007 ja läbisõit 278000.Selle aja jooksul olen vahetanud vist 6 korda esimest parempoolset rattalaagrit.Kusjuures 2 korda karantii ajal.Nüüd lõpuks arvati et viga võib olla pesas või mingis muus jubinas.Katseeksitusmeetodil võib ära vahetada ehk siis jääb püsima.Olen ka vahetanud siduri survelaagrit .