Kes on selle autoga kokku puutunud-kirjutage,mida teate,tema head ja vead.Ainult palun mitte a la värvi roheliseks ja vii öunapuu alla.Loodan elu näinud meestelt ka endale midagi körva taha panemiseks teada saada.Aitäh.
Cool Pill!
Aga nõrku kohti ka, käigukasti sünkrod kipuvad läbi minema. Muidugi on osad jupid ka kallid, kuna neid saab ainult esindusest.Aga paljusid asju saab ka suvalisest autopoest,kes mitsuga tegeleb.Aga muidu on lahe auto.Kusjuures roostetab ka kahtlaselt vähe teine.
Aitäh vastuse eest.Sinu jutt on öige.Auto on mul kaks nädalat käes.Esimese käigu synkro on omadega vist "öhtal"ja bensu joob nagu hobune-60ltr.ja450km.seda on veitse palju,ilmselt on KAT-iga midagi lahti.Paistab,et vist midagi halba keegi rohkem sellest autost ei räägi.Kui siiski on veel mingi "kaval nipp"kusagil peidus,oleksin tänulik seda teda saada.
KAT asenda - annab parema hingamise mootorile ja kui õieti tehtud ka paar lisahobust. Juulu järgi jupid kallid.
see 13L/100km oleneb ju sõidustiilist ja sõidu kikkustest. Näide endast (auto Volvo 850 2,5L)- 3km tööle iga päev sellised jupid, päeval veel mõnikord kesklinnas siia sinna - talvel kütusekulu 13L/100km. Kuid suvel ~100km/h maanteel saab üksi ilma lastita autoga kütusekulu alla 8L/100km
Muidugi kui oled kindel, et neelab liiga palu käi ära Boschi teeninduses Pärnu maanteel - tee seda enne KATi eemaldamist. Nemad on oma tööd tegemas väga hästi - sul võib olla häda näiteks ka lamdaga, mis sulle vingerpussi mängib - mõnikord targem lahti ühendada ja kuldne keskmine mõõdikutega leida.
Teine asi , mille võid kohe järgi uurida - võta lahti õhufilter - kui tegemist on tavalise paberfiltriga, siis kui see on määrdunud ja niiske vaheta välja - mootor töötab muidu õhuvaeguses.
Aitäh soovituste eest.Teen köik mida soovitasid.Asi selles,et enne Eclipsi söitsin diislitega ja sellistest mootoritest ei jaga möhkugi.Filter on kyll paberist,aga puhas ja kuiv,aga kaane sisse on ehitatud pool mootorit.Vöib viga ka seal olla?Ei ava klappi,kui mootor on juba soe.Käivitamise ajal on terve ilm bensu haisu täis,nii et kuskil on midagi mäda.Ise maennast raske jalaga vennaks ei tunnista.Aga ei midagi,tuleb hakata vaikselt urgitsema,milles asi.Veelkord tänan.
neil on valdavatel enamuste miilidega kellad, kuid mõndadel on vahetatud lihtsalt kellad kilomeetrite vastu, samas kilometraazilugeja on jäetud miilide peale
Kusjuures mul täpselt sama lugu 12-13l/100km kusjuures olen proovinud ka penskari stiilis sõita, erilist vahet pole,diagnostis käisin mitsu esinduses(mitte küll sellepärast)seal õeldi et kõik toimib, muide suur pettumus oli 500 krooni eest suurt ei midagi. Aga KAT tuleb tõesti ****** visata, ise teen endale KATi asemele flantsidega toru nii,et ülevaatusele minnes keeran korra KATi alla tagasi :)
Kulla Margit,kui ei oleks huvi,ei jalutaks siin lehekyljel ja ei tyytaks asjalikke inimesi lollide kysimustega-nii et lase tulla köigest mis tead ja oled läbi elanud.Tänud juba ette ,et viitsid toksida.Ja see,et pole naiste asi...on jama jutt,möni naine ehk targemgi.Nii et ootan...
No kõik käivad ja seletavad et kui rahakott puuga seljas pole siis ei ole erilist mõtet seda autot pidada,no seda peab tõdema jah et jubinad pole just odavamate killast,aga oleneb suuresti kust otsida-Mitsu esinduses pole pooli juppe mida kusagilt mujalt saada võib ja poolmuidu.
Hetkel seisab mu silmarõõm kodus garaazis-ei pidanud talverõõmudele nii hästi vastu kui ootasin ja nüüd pean ta töökotta tarima sest vahetust vajab starter aga et sellele ligi pääseda on kurja vaeva vaja näha.
Ta on mul kahjuks liiga nõrga mootoriga-eks kunagi loodan parema saada-hetkel 1.8 93 a ilma mingisuguse DOCH'ita.
Vahetatud on aku,esirattalaagrid,vist midagi veel hetkel ei meenu-ja auto on mul sutsu üle aasta olnud.Nõrguke.
Netist leiad nii kiiresti et ei jõua silmagi pilgutada.
Soovis ja Kuldses Börsis on ka tihti müüa olnud.
Mitte küll eriti liikvel olev kaup aga selles see omaüpära seisnebki.
See jutt,et nörguke,mind nyyd kyll ei röömustanud.Mul on 92.a2,0DOCH.Tean vaid,et esiratta laager on vahetatud,Eestis pole söitnud ja minulegi on ta hetkel vaid silmarööm(seisab teine Soome tollis-sarvilised mötlevad ja loodavad vist minu arvelt rikkaks saada)Mul oli enne Eclipsi Galant ja tänu Galandile olen hakanud Mitsudest lugu pidama.Lugedes Nörgukesest-ei tea,ei oska arvata.Eks igal autol ole oma piir,mille yletamisest mingid jupid tahavad väljavahetamist.Ilmselt on sellel autol see aeg kätte jöudnud.Ja peale väikest ravitsemist ta kestab edasi kuni järgmise haiguseni.Ise käid ju ka vahetevahel arsti juures.Aga vähe kurvemas toonis vöib ju öelda ka nii"igas peres on mingi urood".Siis ei aita enam muud,kui margi vahetus.Jöudu ja vaatame mis edasi saab.Ja oleks hea,kui Sa vahel kirjutaksid kuidas Sa oma muredega hakkama oled saanud.
Nu nuh,ma unustasin "nõrgukese" jutumärkidesse panna,minu viga.
Ta on mul absoluutne lemmik 4 rattaliste seas,ei vahetaks teda millegi vastu,nimeta seda kadeduseks kui tahad.
Mees on mitmeid kordi teinud juttu et müüks maha,see mõtteavaldus lõppeb tavaliselt minu võiduga öeldes lihtsalt "ei".
Küsimus kah,kui lähedalt oled näinud/kuulnud/katsunud Mitsubishi EVO VII ? Vot see on alles "masin"
Kuule mees, mis juttu sa siin ajad, ise ka aru saad või? Alguses kirjutad, et auto juba 2 nädalat käes, esimese käigu sünk. läbi ja võtab ****ks kütust, siis lõpus paned, et auto polegi veel, seisab kuskil tollis kunni. ??!!?
Niisama paned segast või?
Aga auto, millest jutt on ilus küll jah, aga ilusam on sama mudel alates 95 (vist).
Sain töesti ainult kaks nädalat "kaifida"kui pödrad tömbasid rajalt maha ja ytlesid,et nyyd aitab...Mis synki puutub,siis asi polegi vist nii hull,kui alguses tundus.Kas on öhk siduris vöi hakkavad pumba "nahad"läbi minema s.t.paar korda vajutad siduri pedaali,läheb käik ilusasti sisse.EVO-st ei tea ma midagi,ei ole huvi tundnud-olen truu oma naisele,oma autole,oma piibule...Tahad näha ilusaid Eclipse,vaata interist selle aasta omasid-on töesti pilkupyydvad,aga kui ma mötlen automaatkasti peale,töusevad mu ihukarvad pysti.Laiskadele on see vöib-olla meeltmööda,aga mina tahaks ise neid asju salongist ajada...Rahulikke jöule ja head uut aastat köigile,Kertule lisaks önne auto leidmiseks.
valtsu jutt jääb väga segaseks.........said paar nädalat sõita ja siis tõmmati vahele? Mismoodi kurat? Kas see masin siis soome numerotega või on transiitnumero,mitte essugi ei saa jutust aru.
Sai vist vähe valesti tehtud,et kirjutasin sellest tolli jamast.Sul Rax jäi yks asi veel kahe silma vahele-soome load ja eesti numbrid.Aga see jutt läheb siit rubriigist välja.Ainult nii palju veel,et olen nn."kodumaa reetur ja soomlaste ori".Nii on meist bussijuhtidest kirjutatud ja oma arvamust avaldatud Eesti Päevalehe foorumis.Sellest köik see jant.
võib-olla saan sind aidata Eclipse osas.Tütar on mul Am-Maiamis,ning temal on Eclipse sport tüüp-1996a.oma.Võib-olla saadab siia.Väga ilus auto olevat-hõbedane ja mugav võreldes Dogedega.Helista. Head vana-aasta lõppu ja paremat uutaastat.
Kas Mitsu Eclipsele on võimalik Eestis esi-ja tagatulesid saada.(euroopa omasid)Kui on siis kirjutage mulle.Kui mõnel on Eclipse RS-1996 aasta oma Ameerika Tüüp Siis oleks tänulik kui võtaksite ühendust.heino62@hot.ee
Üldiselt võib rahule jääda.USAs olles oli mul teine pea aasta.Arvestades ls 190 000 miili ja suht nõrgukest mootorit (1,8) astus edasi küll.Geneka sai vahetatud ja AC lekkis, muidu OK.Hondalased jäid lollakate nägudega vahtima,kui nende Civicutest keegi foori all kiiremini edasi liikus.Ühesõnaga;vasupidav.
Pragu olen oma V8 Thunderbirdiga nagu **** lapsega...Never buy American!!!
Oman Eclipset 90.a. 2.0 turbo. Jõudu on jubedalt aga bena kulu keskmiselt 7-8liitrit. Olen selle autoga sõitnud 3 aastat. Vahetanud ainult korra esimesi sarniire ja iga aasta 2x õli tagant õli ja kumme. Ideaalne auto ei vahetaks millegi vastu.
Turbo on see,mis annab jöudu ja ei lase hobusel juua nii palju.Sul on autoga vedanud.Mina sain bensu joomisele piiri peale panna.Ilmselt on viga lamdas.Ladusin papiga eest köik praod kinni,mootor läks tykk maad soojemaks ja bensu vötab ca13-15/100-le.Mis KAT-i puutub,siis yks "tark"ytles,et kui selle minema viskad,keerad mootori tuksi,et on vaja aju vahetada,ja ei tea mida veel...Yldiselt,kui kuulata tema juttu,on lihtsam autot vahetada.Pakkus mulle uut KAT-i.Ma ei vötnud vedu,tahaks seda asja veidike veel uurida.Mati,kuidas Sa sisemusega rahul oled?Tuhatoos kyynarnuki all,sigareti syytaja sealsamas,et klaasitöstuki nupule pihta saada,pead käe ei tea kuhu taha venitama jne.Kas oled mingeid muudatusi armatuuris teinud?Mingit head ideed oleks vaja,et seda elu vähe mugavamaks muuta.
tre mati! mul 1995 eagle talon turbo variant. kas oleks oled n6us kokku saama ja autosid v6rdlema? kui jah siis saada mail: blueroom@neti.ee
terv, kristo
endal on eagle talon,ma ei oskagi öelda msi nende vahe on,aga hea auto.juppide poolest ma ei oska hinnata,kas on kallis või ei.ma arvan,et iga autot on kallis pidada.Kui tahad head autot,siis ei tasu kohe juppide hinnale mõelda.sellele masinale istuvad mitsu galandi jupid,sest mootor ja veermik on ju galandi omad.kui poest juppe ei saa,siis VALGAS tegeleb üks spetsiaalselt selle masina juppidega;börsis pidevalt kuulutus see:.
Enda kogemused selle autoga. Sain kaks tundi auto omanik olla kui juba lasin sisemise pooletelje puruks,aga pole hullu.helistasin kohe Valka ja järgmise päeva hommikuks oli jupp kohal,kõigest 800-.ei ütleks et kallis.täiesti norm hind.Nüüd tegin mootori kappremi ära.vahetusse läksid kõik klapid,kolvirõngad,hammasrihm,õlid,filtrid ja tihendid nii palju kui neid vaja oli.kokku 3995-eeki.
Niih minul on oma autoga tõsised jamad.
Olen pidevalt mööda kõikvõimalike teenindusi käinud,väga palju juppe juba ära vahetatud-ei tea ka enam keda uskuda,igal pool tuleb jälle midagi ilmsiks.
Auto tossab nagu traktor ja kui enne võttis 9-10 l sajale siis nüüd juba 30 l mis on lausa katastroofiline-ainuüksi bensu peale läheb 1000 nädalas.
Käisin diagnostikas-öeldi et Lambda andur on läbi,et kui sarniirid ära vahetada siis võib paika minna ja et siis ei tossa enam ja bensu kulu peaks ka paika minema.
On kellelgi sellest Lambda andurist miskit rohkem teada?!?
Appi!
"Käisin diagnostikas-öeldi et Lambda andur on läbi,et kui sarniirid ära vahetada siis võib paika minna ja et siis ei tossa enam ja bensu kulu peaks ka paika minema."
Veelkord appi!!
Midagi nii head pole ammu lugenud.
Tere daamid,härrad!
See et sarniirivahetus lamda andurile hästi mõjub, on tõepoolest naljakas ja selle servise aadressi unustaksin igaveseks. Sööda ämmale suitsuvorsti, siis koeral karv läigib või vastupidi.
Soetasime naisele hiljuti ka sellise hobikardi (1,8 automaat). Nokkimist jatkub aga sõidab küll ja seejuures bensupaagi kork kipub rooste minema. Sellise õhutakistusega ei tohiks küll üle kümne sajale saada. Ainus probleem et külmalt kipub välja surema. Kes viitsib ise veidi asjaga tegelda, vaadake: www.troublecodes.net Ise ei ole masina peal veel katsetanud aga küll ta toimib. Saab vähemalt teada kustkandist viga otsida.
mootor tuli kappremondist,sõitsin sisse,pöördeid üle 3000 ei lasknud.kui mootori sisse sõitsin tuli järgmine probleem. uued ja veel laiemad kummid tuleb alla panna,sest kipuvad juba ära kuluma,praegu on 16" 225 kõik neli ratast.sain isegi teise käiguga siin vahepeal ratta ringi. tahaks veel turbot ka peale,siis peaks eriti hea olema!
Kolleegil oli Eagle Talon 2.0 DOHC Turbo ´95. Sai selle kätte turuhinnast ca 40k odavamalt, kuid siis hakkas peale...
Lõppkokkuvõtteks neelas auto vähese ajaga ca 70k remondile. Pealegi tuli selle aastakäigu seeria välja tehasest mingi nukkvõlli defektiga, mille parandamine siin massab ca 20k. Ühesõnaga võttis see masin tal eluisu ära peaaegu. Juhtus lihtsalt nii hädine ja läbiaetud isend. Kasutatud sportautot ostes peab ülipõhjalikult masina üle vaatama. Eagle Talon on Mitsu Eclipse USA analoog.
Samamoodi kui Mitsu 3000gt ja Dodge Stealth.
Su jutt peaaegu õige va., et see ei ole mitte nukkvõlliviga mida ju oleks kindlasti odavam kui 20K parandada vaid väntvõlli viga. BTW, ega se auto millest räägid juhuslikult hõbedane ei olnud?
Auto oli tumeroheline. Võlli suhtes võisin eksida küll :)
See oli ikka mitu aega tagasi. Mudu võttis masin ila jooksma küll.
Täpselt nagu 3000gt väikevend oleks.
roheline.. seda oli siin näha müügis jah mõni aeg tagasi. keegi vaeseke sai nuhluse kaela. mul on oma 95 doch turbo neliveoga täpselt sama jama. aasta aega on käes olnud ja rahasummat mis olen sellesse paigutanud ei julge kokku lüüa. aga ma läksin ka seda kallimat teed ja otsustasin masina täiesti korda teha maksku mis maksab. praegu just kapremondi lõpp käes ja loodan järgmine nädal äkki liikuma saada. sisse läksid uus vänt, "racing" karastatud kepsud ja kolvid jne. "alumine ots" hakkab nüüd kannatama oma 6-700 hobust. jääb vaid üle ka ülejäänud mootor välja vahetada:)
Lugedes teie"hädaldamisi"üle pika aja,tundub,et olen lausa voi sees.(sülitan kuus korda üle vasaku õla).Vahetasin rihma,süüde oli hiline ja auto sõidab kui hirmus.Käisin puhkusel Musta mere ääres ja jäin autoga väga rahule,teel"istub"kui kinni naelutatult(märjal teel ,tõusul, tõmbas viiendaga papu ringi,süda jättis paar matsu vahele) ja nendel"asfaltteedel"ei pudenenud midagi küljest ära.Muidugi,üks huvitav viga on juures peale Tallinnas "Helkamas" käimist.Muudkui tahab,et ma tsekkaks mootorit(aeg-ajalt lööb selle punase tule põlema).Margit-mine sinna"teenindusse tagasi,küsi pudeliga sädet autole ja nii kui tuuakse,nii kohe pane selle pudeliga toojale pähe nii kui jõuad.Küll näed,sharniirid on korras ja suitsu hakkb tulema toojal hoopis imelikust kohast.Jõudu kõigile "vaevlejatele"ja kirjutage ikka ,kui midagi huvitavat on.Tundub,et meid Eclipse omanikke on vähe,siis oleks hea,kui saaks üksteist vähe aidata nõu ja jõuga.
Soeetasin endale kah mõni nädal tagasi siukse... Algul oli küll masendav seda autot pole vist 90' hooldatud (see ka tema sünniaeg). Aga pärast rihmavahetust, kui nukid said aetud märki ja kõik muu ka siis hakkas ta juba teist häält tegema. Eelmine omanik ikke küllalt arusaamatu tegelane olnud, ilmselt ainsateks tööriistadeks olid tal torutangid ja haamer, nuki märgid nende vahenditega kolme hamba jagu nihkes. Praegu veel kollektori tihend, amordi, õõtsa-puksid ja mõned tihendid veel vahetada ja sõidab nagu mischka.
Aa ja veel kui kellelgi on müüa vasak tagumine piduriketas koos poltidega, siis andke teada (2.0 doch, 101kw, 90'). Nagu öeldud torutangidega on sellelgi kallal käidud üks polt puruks keeratud ja teistelt lihtsalt vinti vähe maha saetud..
Küsimus kah,kui lähedalt oled näinud/kuulnud/katsunud Mitsubishi EVO VII ? Vot see on alles "masin" <-- seisab hoovis ja ei ytle yhtegi paha sõna 100% positiivne nu kui siis aint see et soenduse nupp katki läx ja ta saab alles aastasex....
Mul küssa:mis asendis peaks olema või on teie autodel temeratuuri näidik töösoojal mootoril?Ventilaator hakkab tööle,kui seier on esimese joone ja "kraadiklaasi" vahel(vasakul).Vist on mootor jahe ja sealt ka bensu kulu suurem.
Mul on peaegu sama viga, ainult et näidik on veits üle normi, kuid termostaat on vahetatud. Ainuke võimalus vist on see et näidik on vigane? Aga peaks vist mingi kraadiga ise selle tempi ära mõõtma
Eclipse, Talon, Laser omanikele on ka klubi loomisel, kel huvi, registreerige ära ja saab vahetada infi juppidest, vigadest jne. http://groups.yahoo.com/group/estdsmclub/
tere
olen ka uus mitsuomanik.. ja küsimus selline, et kellegil äeisab äkki kusagil 2.0 doch mootor mis eclipsele peale ajada annaks. enda omal saaled ´läbi ja neid ei taha vahetam hakata
ette tänades Sander 58054791