Õppesõit ja autokoolid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kumb kool, kas Kiivi või Autosõit?

testuser3
23:10 13.10.2006
Nüüd jäänud tartus valida kahe kooli vahel, millst eelistada?
Autosõit on küll kallim, aga neil samas oma plats...
Kiivi kohta pole kah samas halba kuulnud

Äkki keegi oskab aidata selle küsimusega?
Ivar
23:43 13.10.2006
Autosõit, see oma plats on suur eelis. Ruumi on alati sõitmiseks ja edaspidi teed ka seal eksami.
kkk
12:11 14.10.2006
lõpetasin just autosõidu ja teistkorda peaks valima siis tagasi ei läheks, ma usun et kiivil on ka kuskil mingi platsi võimalus olemas
testuser3
12:19 14.10.2006
selliseid vastuseid ei soovi!

detaile paluks, miks?
???
09:43 15.10.2006
Kas autosõidu enda reklaam?
jack
15:28 15.10.2006
kiivis sai platsisõitu tehtud raadil ja vanal ark platsil, ei olnud probleeme.
kõik olemas mis vaja ja kõik teadmised said omandatud mida tarvis. soovitan.
Algaja
21:52 16.10.2006
Lõpetasin just Autosõidu autokooli ja ei saa midagi halba öelda. Sõiduõpetajaks oli Tõnis, teooriat luges Andre, jäin mõlemaga rahule. Ma ei oska küll teiste autokoolidega võrrelda, kuna see on ainuke autokool kus ma käinud olen aga ta vastas minu ootustele.
Sander
10:55 21.10.2006
Lõpetasin just Kiivi. Täitsa tip-top kõik. Õpetajad on normaalsed (vähemalt mul olid) ning oma plats on täitsa olemas Raadil, kuigi me käisime ka teistel platsidel.
testuser3
13:19 21.10.2006
kui tohib küsida, kes oli õpetajaks?
Jimmy
21:18 22.10.2006
Käisin Kiivi autokoolis. Muide okidoki, aga igatahes seda ütlen, et Jaan-ist tuleks eemale hoida, see närvihaige inimene on... veab inimest mingine ~30 h Karlova linnaosas ringi ja examile ei taha lasta. Vahetasin õpetajat ja läxin ARK-i ning sooritasin examid esimese korraga. Jaan ei oleks mind niipea kusagile lasknud. Väga paljudega jamab seal.
ihhu
16:03 23.10.2006
Käisin kah Kiivis...tegin kõik examid esimese korraga-tee ise siis järeldused :)
Teooriat soovitan Poogi oma-maru hästi teeb selgeks+tunnid pole igavad kuna räägib lisaks ka igasugu lugusid.
Sõiduõpetajatest meeldisid Pook ja Einling.
Ei saand sellest Jaanist aimu kuna sõitsin vaid korra temaga. Petrenkol on aga selline \"huumorimeel\" mis mulle ei istund ja Henn ei seleta üldse.
Parimad siis eelpool mainitud Pook ja Einling :)))
Rahule jäin väga-selline muhe seltskond seal :D
Jaanikab
17:31 24.10.2006
Minul oli ka Jaan sõiduõpetaja. Väga hea rahulik. Tegi kõik selgeks. Karlovas sõitis küll, kuna seal on palju samaliigilisi ristmikke ja paigalt alustamine sai hästi selgeks. ARKis sain esimese korraga läbi.
Ats.
16:21 06.12.2008
Soovitan Kiivit! Teooria õpetaja oli mul Marek, sa palju nalja, " kui lähete jääpeale sõitma 2 ukselise autoga, siis pange ämm sinna taha istuma ja kinnitage kõik turvavööd mis seal on, juhul kui vajuma hakkab siis läheb ämm kaasa":D Sõiduõpetaja oli mul Jaan Prakson, ma ei soovitaks teda, kuna ta tõesti sõidutab umbkaudselt 30h mööda Karlovat ringi ja näiteks anneringi ma selgeks ei saanud, sain vähe sõita seal. Vahepeal ma ei julgenud enam midagi küsidagi temakäes, sest kui midagi küsisin sain peapesu. See mulle ka ei meeldinud et kui mingi vea tegin suht tunni alguses, siis ta no ma ei tahaks öelda et tänitas selleüle tunni lõpuni aga midagi sellist oli küll. Soovitaksin Tõnu sõiduõpetajaks, olen päris head kuulnud temas, kuid ei ole ise sõitnud koos temaga.
57
22:05 06.12.2008
soovitan autosõitu. vastas ootustele ja asjaajamine kiire, sõbralikud õpsid ja tore seltskond.
....ee
12:28 07.12.2008
aga kuidas on selle Autosõidu e-kooliga? On keegi selle kaudu õppinud? Kuidas on?
load käes
09:21 04.04.2009
mõlemad on head koolid. mina lõpetasin ka autosõitus Einar andis teooriat ja Üllar sõitu
kiivit
16:38 04.04.2009
Soovitan kiivit. Marek hea õpetaja
arvan,
21:03 04.04.2009
et Kiivi on hea autokool aga autosõit üks suur pealekaebajate punt.
S
10:23 10.04.2009
Käisin ise kunagi Kiivis. Marek on väga lahe pullivend - juba ainuüksi tema juttude pärast tasub end sinna kirja panna :D

Õppetaseme kohta ei oska midagi halba öelda. Selgeks sain ilusti ja eksamid läbisin vabalt. Sõiduõpetaja oli Arne Sein, kes oli küll natuke liiga passiivne - teda ei soovita. Mingi jutukama ja tegusama õpetajaga oleks efektiivsus vast parem.
Bärta
13:55 03.11.2009
Kiivi ! Teooriaõpetajaks oli mul Viktor Pook, väga asjalik ja muhe mees, tunnid olid lisaks õpetlikule momendile ka väga huvitavad, kuna ta lisas alati juhtumeid elust enesest. Ja sõiduõpetaja on Jaan Prakson, väga, väga hea õpetaja ! Rahulik ja seletab asjad lahti, ning see, et ta algul õpilasel Karlovas tiirutada laseb, tuleb hiljem vaid kasuks - seal ongi palju võrdõiguslikke ristmikke, halb nähtavus, kitsad teed, jalakäijad igal nurgal - ühesõnaga, see valmistab sind ideaalselt ette suurde liiklusesse minekuks ! Saad ikka paigaltvõtu selgeks ja see lisab tublisti enesekindlust kui hiljem tipptunnil kusagilt kesklinna ristmikult minema pead saama. Ja kui ikka õpetaja ütleb, et pole mõtet veel eksamile ronida siis tasub seda nõua kuulda võtta ja harjutada seni, kuni eneses kindel oled. Igati hea õpetaja, olen VÄGA rahul.
koera saba
19:22 03.11.2009
kes siis koera saba ikka kegitab?
Irvitama ajab
16:32 04.11.2009
Et kui õpilane laidab, siis on teenitud kriitika, aga kui mõni kiitma juhtub, siis on autokool ise kirjutanud. Olge nüüd ka veidi vähem paranoilised.
kiivisõit
19:30 04.11.2009
kui õpilane laidab, siis on see konkureeriva autokooli sõiduõpetaja, sa tahtsid ju öelda. Nii ei tasu ju kedagi uskuda.
Selgesee
00:10 09.11.2009
Uskuda ei tasu siin jah kedagi, minul olid positiivsed kogemused radimix autokooliga, aga eks need kogemused sõltuvad ootusest ja inimestest kah, aga ka sõbranna käis hiljuti minu soovituse järgi seal ja oli ka üsna rahul, sai kiiresti load kätte.
bärta
10:08 11.11.2009
ja jah, muidugi olge nii paranolised ja arvake, et ainult koer ise oma saba kergitab. ausalt, mina ei ole kiivi autokool vaid olen inimene, sõidu õppija :D
load käes
17:53 14.11.2009
mina soovitan Autosõitu sest sain kõik hästi selgeks nii sõidu kui ka teooria ja õpsid on lahedad
afgs
18:19 19.11.2009
sõitsin kah siis kiivist hennu ja jaaniga, henn on küll rahulik aga hiljem hakkab närvitsema ja põeb liiga palju, ei seletand kah hästi ja õpetas mõningaid asju valesti. jaan on aga jutukas ja viib tuju kohe üles ning vägagi hästi seletab, soovitan!
kodanik tartust
21:36 24.06.2011
Soovitan ka Kiivit! Minul Marek teooriat andis ja Jaan Prakson sõiduõpetaja. Jaan ehk alguses pisut kuri tundub,aga suurepäraselt seletab ja iga eksimus jääb meelde. Väga positiivne! Jaaniga ikka suhtleme vahel veel.
jaanika joosu
22:49 10.02.2012
autosõidust kõik paremad õpetajad lahkunud:(
to: jaanika
23:31 10.02.2012
kes siis autosõidust lahkunud on? tahaks ka head õpetajat
Jaanika ära valeta
08:00 11.02.2012
Jaanika Joosu valetab tedlikult.
Õpin ise praegu Autosõidus ning tean et lahkunud on ainult üks linnasõiduõpetaja, Tõnis. Läks vist Soome. Teised kõik alles.

eelmisele
10:40 11.02.2012
sa ju ise valetad. sa ei õpi vaid sulle makstakse palka, et sa autosõitu igal ajal ja hetkel kiidaksid.
To: eelmisele
11:12 11.02.2012
Ära tühja plõksi!
Kui väidad, et valetan siis palun nimeta nimeliselt sõiduõpetajad, kes on lahkunud.
eelmisele
13:23 11.02.2012
sinu jutt on täpselt asjaga kursis oleva autosõidu palgalise ülistaja ülbe jutt
eelmisele
13:23 11.02.2012
sinu jutt on täpselt asjaga kursis oleva autosõidu palgalise ülistaja ülbe jutt
jaanika joosu
14:40 11.02.2012
augustit ja martinit mõtlesin ja ei valeta, tegelt sa ise valetad
usun Kiivisse
23:33 11.02.2012
Kumb on parem, siis usun Kiivisse
kaadaaaadukas
22:18 10.04.2012
ei pea ju kahe halva ja kalli vahel valima
on ju ka häid koole Tartus
maaaarjaaa
13:54 22.05.2012
Mina käin hetkel Kiivis, sõiduõpetaja on sammuti Jaan Prakson, ning mina olen temaga väga rahul, seletab asjad korralikult lahti, räägib, mis ja kuidas, kui on küsimusi võid alati julgelt küsida ning mina ei ole küll kordagi "kärada" saanud, kui midagi arusaamatuks on jäänud ja küsin üle, vastupidi ! Ja mina ei saa küll öelda, et ta sirka 30 h mind karlova vahel oleks tiirutanud ! Käisin karlovas max 3-4 h . Pigem arvan et see oleneb siiski inimesest, kui inimene tõesti tahab asja selgeks saada ja õppida, mitte viriseda, et ta ei saa, ei oska, ei jõua, ei taha jne, siis loomulikult pead sa sama asja korduvalt ja korduvalt tegema enne kui selgeks saad ! Mina õpetajate asemel ka ei julgeks inimest kes alles hakkab autoga sõitmist õppima, kohe linnavahele või suurema liiklusega teedele lasta, see oleks laus lollus ju :D
XX
13:22 24.05.2012
kas see on normaalne, et mul hakkavad kohustuslikud sõidutunnid täis saama, aga linnas sõitnud väga vähe ja olulised asjad, nagu külgboxi parkimine, kallakult ära minek jne - neid ei ole tehtudki? Kallakult ära minekut olen paar korda teinud, aga külgboxi parkimist ei ole veel kordagi tehtud... Lisaks lobiseb õpetaja kõigest muust, peale juhtimise. Märkuseid ja juhendamisi poetab mokaotsast.
xx11
19:31 24.05.2012
normaalne ei ole see, et sa siin nii lolli teksti paned. kui on probleem, siis mine räägi autokooli juhiga.
Genga
20:32 24.05.2012
XX, huvitav, kus te siis sõitnud olete. See, et sul sõidutunnid (kohustuslikud 20) täis hakkavd saama ei oma mingit tähtsust. Ju sinu sõiduoskused ei ole veel sinnani arenenud, et külgboxi ja tõusult kohalt võttu harjutada. Muideks kallakult hakkab auto ise veerema. Tartus on tõuse igal tänaval, nii et kui linnas sõita siis kallakule või tõusule satud igal juhul. Aga kui arvad, et midagi on valesti, siis pöördu autokooli direktori poole.
to XX
18:17 31.05.2012
autot peab tundma nagu oma kümmet sõrme juba enne autokooli minekut. muidu nad teevad su lohhiks ja rahatuks.
to XX
18:46 31.05.2012
Jah, minu jaoks on küll normaalne, mina õpin palju paremini ise märke, teed, foore ja üldse liiklust jälgima, kui ma saan end rooli taga mugavalt tunda. Aga kui õpetaja oleks kõrval ja räägiks ainult kuhu sa keerama pead, mis käiku panema jne jne, siis oleksin ma pinges, mõtleks kramplikult kas ma teen ikka seda ja teist nüüd õigesti jne. Ja teiseks, olgem ausad, päris elus räägid sa ikka sõidu ajal juttu kaassõitjatega või kuulad raadiot, seega ongi siis vabam tunne ja minul tuleb nimodi sõit palju paremini välja :)
johho
19:33 31.05.2012
Mine kuhu tahad, aga mitte Mustamäe omasse!
ToXX11
12:50 15.06.2012
Sa mine psühhiaatri juurde!
J.
23:03 02.12.2015