Austin

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Reliant Robin

Borat
22:55 05.11.2006
Tere. Kuna Reliant kui selline puudub teemade seast siis otsustasin selle kysimusega p66rduda siia foorumisse. Nimelt plaanis kevadel tulla Eestisse sellise autoga nagu Reliant Robin. Kuna tegu on parempoolse rooliga autoga siis uuriks kas Eestis on yldse mingit voimalust sellist autot arvele v6tta? Kohale toon ta niikunii, et suvi otsa soita v2liskindlustusega kuid oleks lahe j2tta ta ikka selliseks suviseks k2mbiliikuriks.

Ette t2nades
qp
14:02 11.03.2011
Noh, ja kuidas on? Kas Bean pole oma Miniga kimbutamas juba käinud?
kanakuudiaadu
01:21 08.03.2012
Aaa see 3 rattaline käula, millega võib järsult kurvi võttes üle katuse käia. Ma ei usu et selline auto (minu jaoks võrr), eriti veel parempoolse rooliga siin registreerituks saab. Meil on siin niigi rullnokkadest ja maanteedel süstivatest kamikadzesid piisavalt. Üldse suvel oleks mõnus hoopis kabrioletiga kimada.
TK
22:48 27.12.2013
http://www.nettimoto.com/mopoauto/myydaan
Mopeed autod Amica ja Casalini, 3+rattalised.
Päris odavad hinnad. Arvele saamisega ei tohiks probleeme tulla, kuna mopeedide L6E nõuded pole nii karmid kui sõiduautodel. Samas võib ka ju soiome registrisse jätta, kui mõni tuttav soomes.
...
15:44 12.06.2022
Soovitan pöörduda maanteeametisse ja sealt küsida, kuna nemad tegelevad selliste asjadega päevast päeva ja teavad nendest asjadest veel kõige rohkem. Siin foorumis inimesed ainult oletavad ja isegi kui mõnel on õigus, siis need seadused muutuvad meie riigis nii kiiresti, et juba homne päev võib olla midagi muutunud. Mine koos selle autoga maanteeametisse ja eks siis saad teada.
Mopeedautode kohta nii palju, et ma ei saa aru, miks need nii palju maksavad. Ma ostaks omale pigem vanema tavalise auto, mis on palju turvalisem ja odavam. Võibolla mopeedautol on kütusekulu väiksem aga hind ja turvalisus on vast tähtsamad.