Oktoobri alguses Tartu-Elva maanteel üks suuremat sorti siga ette sattus. Autos olijad õnneks viga ei saanud, aga siga kahjuks küll. Kohapeal tundus siga ilmatuma suurena, kuigi pildil seda näha eriti ei ole. Samas annavad auto pildid aimu selle suurusest.
njah... mõned tükikesed sealihast vedelevad siiamaani teepervel... ja oleks võinud selle sea siis ära ka koristada... sõber sai kah karvad autole külge
Loodan, et juht turvapadjaga väga kõva laksu ei saanud. Ma kujutan ette, et reageerimiseks jäi vast heal juhul 0,5 sekundit ja oligi seal otsas, päris hea kaitsevärv teisel.
Kasutage loomavilesid! Maksavad ca 200 Eesti raha. Osa publikut küll väidab, et neist pole kasu, kuid endale jääb teadmine, et oled teinud kõik selleks, et oma rahakotti ja metsloomi säästa. Endal olnud mitu masinat ilma viledeta ja ka loomadega kokkupuuteid mitu(kõik lõppenud kitse hukuga, autoks UAZ-452D, millel kahjustused puudusid).Nüüd väiksem masin viledega ja loomi teel peaaegu ei näegi.Loodan et tegu ei ole lihtsalt kokkusattumusega, vaid viled töötavad.
>> kuid endale jääb teadmine, et oled teinud kõik selleks, et oma rahakotti ja metsloomi säästa.
Mul oleks sulle pakkuda nähtamatu kaitsekilp auto ümber, mis juhul, kui viled ei mõju, looma pehmelt üles tõstab ja tee äärde asetab. Mõju ei garanteeri, paigaldamine on kiire ja korralik ja seda saab teha ka üle interneti. Lihtsalt kanna mulle 500 Eesti raha üle.
Asjast rääkides, sõber sõitis kaks päeva pärast vilede installeerimist põdrale otsa. Ütles, et põder jäi keset teed seisma ja jõllitama, kes kurat seal sellist lärmi teeb.
põdrad on mind ka jõllitama jäänud, kuigi mul mingeid kellasi ega vilesi polnud. Lihtsalt seisis keset teed ja kuigi ma veeresin talle päris lähedale ei liigutanud ennast enne kui 2-3x signaali lasin.
leidsime selle tee äärest suure sea kes oli viga saanud, panime käru peale ja viisime koju... vanaema tegi seast pihve. Sõime kõik mõnuga. Vanaema matsutas kõige kõvemini ning sülitas vahepeal auto värvitükke suust välja.
Kas tookord seal ei saanud viga mitte 8 autot?Sõitsin sealt ise mööda.Seal tipptunni ajal ikka väga tihe liiklus ning pimedas sõidab suur enamus kiirusega 100...130 km/h.See oli seal raskendavaks asjaoluks...