mudelinimesid on sellel autol mitmeid, seetõttu piisab margi nimetamisest. vihjeks (või eksituseks) esialgu niipalju, et väliskuju pärineb maailma ühelt tuntumalt disainistuudiolt
Rool paremal pool. Kas siis inglane või japs. Käisin kõik Aston Martini mudelid läbi, pole nagu see, aga kuju ikkagist väga sarnane. Aga meil ju Astoneid siin pole.
Ei olnud ka Datsuni/Nissani vanem coupe mingi Z nimega vms.
Udu, algne pildi pealkiri oligi "Mis Rekordiga tegu?". Okultismi-foorumis oleks punkt kirjas, siin nii lihtsalt ei pääse.:) Vihjeks veel, eestvaates oskaks selle auto marki nimetada iga autohuviline.
tegemist peab olema itaalia autoga, seda reedavad fiat 850 coupe tagatuled, poritiiva profiil on lancia oma ning lancia on ka samu tulesid stratosel kasutanud
Ei, las keski teine murrab selle küpsise. Ma lähen veidiks ajaks nurka, häbi noh. Pealegi põkkun oma ihuarvutiga alles homme õhtul, seega peaks uut pilti liigpikalt ootama.
Kas tõest liiiiiiiiiga keeruline?
Ei proovi ka mitte keegi või mis?
Disainer väitis, et inspiratsiooniks Jaguari üks mudelitest (ta ei olnud muidugi ainuke keda see auto inspireeris või inspireerib tänaselgi päeval :))
Oma aja kohta väga innovatiivne auto.
kindlasti ameerikast (corvette kumab läbi), inspireeritud xk120 fixed head coupe'st, nähtavad lisamõjutused on Saoutchik'ilt... kahtlustaks, et tegu on mingi GM-i conceptiga, mis on ehitatud veidi enne või samal ajal, kui esimene corvette (seega ajavahemik 1950-1955)
seega prantsuse juurtega ameeriklasest disaineri poolt loodud pisike lennukiistmetega auto...
Selle disainisid ikka päris prantslased - Andre Dubonnet koos aerodünaamika spetsialisti Jean Andreau´ga. Seda siis juba 1938a. Masina nimeks pandi Xenia. Kere istutati Hispano-Suiza H6B sasiile, vedas seda 8 liitrine rida kuus mootor.
Ma panin nüüd järsku sellise huvitava seiga tähele, et eelmiselt autolt olen võtnud muru, mere ja poolsaare taustal, üleeelmiselt autolt kodarrattad ja tuuleklaasid (noh, väikeste mööndustega), üle-üle-eelmiselt kah ühe asja, mida ma öelda ei saa, üle-üle-üle-eelmiselt on võetud ainult värv ja kuna pilt jääb väga kaugeks juba, on seegi poolenisti. Vaese hävinud mersuga seob ainult uste arv, aga see pole vist enam nii huvitav.
Vastus õige. Selle üle-üle eelmise auto kohta ei saanud ma öelda kodanik udu. arvamust "Lancia tagumik". Liiga läbinähtav oleks olnud. Ah, niikuinii oli! Järgmine, palun!
See on õige vastus ja tuli tsipa kiiremini kui ma arvasin.
Pean küsima, et kas on olemas kuskil mingi haruldaste markide/mudelite lk, kus kõik (v.a. mõned üksikud) olemas?
Kuidagi kiirelt tulevad need vastused siin mõnedelt kodanikelt? :):)
Ega ma äkki margi/mudeliga korranud pole?
Ma ütlen kohe ära, et reaalselt tehti neid autosid valmis ainult 2 ja needgi mõni aasta peale auto tutvustamist. Küll aga võeti ainult prototüüpi näidates lausa 80 tellimust sellele autole. Ma küll ei ole majandus ajaloolane aga minu meelest oli selle auto huku põhjuseks siis üleeelmine globaalsetes mõõtmetes olnud "täpe"ja "pupu"
Pagan, teadsin, et olen selle auto pilti kusagil kindlasti näinud ja pidin seetõttu 2 tundi eile ja 3 tundi tänaõhutusest ajast sobrama brauseri lemmikutesse salvestatud lehekülgedel. Järgnevate tärnide all seetõttu on ropp vandumine:****************. Nüüd siis vastus: Owen Sedanca
Disainer oli tegelikult eeskujuks võtnud hoopis Lamborghini Espada ja täiesti juhuslikult on neil kahel autol ka üks väga väga ühine joon.
Selle auto nimi on tootjana täiesti võõras aga selle auto looja oli väga edukas Rolls-Royse ja ühe teise luksusauto diiler, ning sellel teisel luksus autol see küsitud auto baseerub.
Kultuurmaal, tahtsin öelda sellega, et mingi loovmaa, mitte labane kopeerija. Siin võisin ka puusse panna, sest mõned allikad väidavad, et kerekuju Volvolikkus on lihtsalt varastatud. Nii kaua aega ei ole minu antud küsimustega kunagi läinud, iga laps ka teab eestimaal selle auto tootja firma nime!
Ja kodanik Brunei Sultani koha pealt jään vastuse võlgu, sest valmistajate idee oli kõik masinad kodumaale jätta ja toota neid ainult limiteeritud arv. Paraku jäi see arv oluliselt väiksemaks, kui oli planeritud.
Fordiga seoseid ei tea üldse olevat. Volvoga seosed on ka sellised kahtlased. Lihtsamalt öeldes, erinevad allikad kinnitavad, et Volvo S80 stiil on siis vastavalt ametlikult saadud või varastatud.
Emme Lotus, maailma kiireim sedaan, või no kunagi oli :)
Sarnasus volvoga on seda hämmastvam, et mõlemad on tegelikult võrdlemisi ühel ajal üllitatud. Lõhnab tööstus spionaazi järgi.
Vot nii, ongi õige vastus käes, ennem kui öö käes. Toodeti teda kahe erineva Lotuse mootoriga, tagavedu, plastikkere, ei abs-i, ei airbagi, lux, mis lux. Seda veel hinnaga, mille eest oleks saanud Brasiilias samal ajal veel toodetuid VW põrnikaid osta terve treileri koorma. Lörri see plaan neil läks, sest firma läks pankrotti, sedagi kahtlastel asjaoludel. Ma ju ütlesin, et iga laps ka teab seda nime...
Andestust, et mu eelmine komm mitmetitõlgendatav sai. Pidasin silmas, et kui uut pilti ei viitsi panna, pole mõtet ka vastata. Las vastavad need, kel endil ka miskit huvitavat välja pakkuda on.
Vastata võivad ikka kõik.
See oleks nagu õiglane või mis?
Kui vastaja ise ei taha/soovi/suuda panna pilti ja ta sellest ka teatab, siis paneb esimene, kes seda soovib teha oma pildi, et asi toppama ei jääks.
Siin siis minu poolt veel üks pilt.
Ja ma arvan, et kui mingi mõistliku aja jooksul (näiteks kas 12 h või 24 h - sellised umbkaudsed näitajad) keegi miskit pole vastanud, siis võiks pildi paneja ise vihjeid anda ja kui siis ka "mõistliku" aja jooksul õiget vastust ei tule, siis võiks vastuse anda ja uue pildi panna (või anda võimalus kellelegi teisele).
Selline ettekujutus siis asjadest, et mäng toppama ei jääks.
Kui kellegil midagi paremat mängu jaoks välja pakkuda, siis ettepanekud on alati teretulnud.
Pühade ajal muidugi peaks natuke kannatlikum olema, sest kui kodanikud teadjad on ajurakke puhkamas, siis ei tule ju ka mälumängust miskit välja. :)