Rolleril oli kaks inimest, kui nad autoga kokku põrkasid. Rolleri juhil oli vigastusi päris kõvasti vist ja pea oli ka üsna verine. Rolleri tagumisel istujal ei olnud miskit viga. Jumal tänatud et mõlemal olid kiivrid peas. Kui esimesel ei oleks kiivrit olnud, siis oleks päris valus laks olnud.
krt mul juhts kevadel umbes sama õnnetus kui mingi taat oma fordig mulle ette keeras riistapuu oli märksa kangem kui rollu (kawasaki kle) päss tuli autost välja ja kukkus sõimama et kas silmi ei ole peas, mis sest et säga tegi vasakut pööret ilma suuna näitamiseta ja mulle teed and matta
õle 70 aastased peksid samamoodi panema klaasi peale mingi lehe näiteks kollase vahtra lehe,või midagi sellist
Ka mina toetan seda mõtet täiesti reaalseks,et alates 70 aastased peaksid panema ,näiteks kas kollased vahtralehed või punased vahtralehed ette ja taha.Sest vanurid on tõepoolest ettearvamatud liiklejad oma tõrkuva tervisega!Suur näide oli see Tartu maantee juhtum ,kus vanurid rammisid näitlejate väikebussi ,mis lõppes nende enda surmaga ja ühe tuntud näitleja surmaga.
kaastunne hukkunutele..
vanurite vahtraleht võiks olla mingi aastase kilometraazi vms järgi. juhtimisõigust ära võtta oleks kurjast aga mingisuguse märgi võiks küll välja mõelda.
sõbra vanaisa, igati kõbus 74-aastane taat, oli enne kutseline autojuht ja laseb nüüdki nii nagu ise tahab ja kirub rullnokkasi. talvel käib oma lõbuks jäärajalgi.
ma saan aru et siin on kommenteerinud ka paar rolleriomanikku. Ma ei mõista teid hukka aga negatiivse hoiaku teie suhtes on põhjustanud need 90%rollerijuhte kes sõidavad nii nagu p---e juhatab. Kui kevadel üks rollerijuht mu sõbra slk-le küljepealt sisse sõitis sellise kohapeal, kus isegi 10 aastane jalgrattur ei eksiks, oli ikka naljakas vaatepilt küll, kus u 15 rollerimees oma õigusi välja karjuma hakkas ning siis ruttu ruttu uttu tõmbas. naljakas.
Rollerite registreerimine tuleks teha ARK-is kohustuslikuks! Kuna antud onnetuses ei saa autojuht mingit hyvitist kindlustusest kuna teine pool pole teinud kohustuslikku kindlustust.
autokooli õpetaja????? ja tegi nii hooletult tagasipööret, pealegi tundub tõesti, et üle pideva joone. sellepärast siis
autokoolidest samasugused ****d välja tulevadki.
oli endalgi juhus. kahjuks kaotasin pildi ära.
katsetasin kaamera stabilizaatorit filmides sõidu ajal ja järsku, viuhh, roller lendas nina eest läbi sõites oma ca40 km/t sebra lähedal ristuva (ringipööramisharu) tee vastassuunas. see selleks, aga järgmisel päeval samas kohas sama vennike kihutas volksvagenile ette ja lohistas oma apparaati lonkades ära.
Kindlustuse teema kohta nii palju et omal oli juhus kus mulle peateel sõites lendas kenasti küljepealt sisse 14 aastane rolleriomanik koos oma masinaga. Kindlustuse inimesed ütlesid selle kohta et kuna teine pool ei ole kindlustatud, pole mul nagu midagi tahta. Õnneks oli poisi issi nõus kahjud korvama.
need rolleri juhid on ikka tropid meil ka küla vahel lihtsalt nii sama piki teed 200m ühelepoole ots ringi tagasi autode eest läbi vahest seisavad 3-4 kesi kest teed
mul omal siuke juhus kaherattalisega,hakkasin masinaga peateele sõitma,oma arust olin väga ette vaatlik ja vaatasin et kellegile ette ei jääks,asi kindel ja tuld ,õige eks, kui olin juba teel siis nägin peeglist pidurdavat baigimeest.asi selles et hommikune päike,kiire baik ja minu pikk masin ja peaaegu avarii.ma arvan et poleks mu masinal olnud igasugu üle kabariidi märke ja muid ohutusvigureid oleks ehk mingi kukkumine olnud.
olgu süüdi kes tahes halb tunne on ikka