"jalakäia tuleb üle tee lasta" -- sry. kvaliteet on kehva aga hetk oli oluline
hetk tabatud augustis tln-narva maanteel, saladuskatte all ütlen et neid oli palju ja meid (autosid) oli ka mitu, norm. arusaamine nendelt juhtidelt kes minu taga sõitsid, olin sunnitud tegema suht korraliku pidurduse, kohe kui nägin panin ohukad põlema ja tagumised jagasid matsu välja, keegi ei üritanudki paremal rajal jätkata kulgemist ja lähikontakti ei saavutatud
Eelmine kuu ei jõudnud enne seda tüüpi jalakäiat seisma jääda.õnneks polnud laks nii tugev ja kogu remont läks maksma 4k.puru olid siis: stange(lasin korda teha),jahutusradikas,tiivik,tiiviku kojad.Autoks siis A6 (C4) 95a.Kusjuures nüüd on sellel teelõigul (loone-kohila) üleval metslooma hoiatusmärgid.Nägin müügil ka mingisuguseid vilesid mida ****nge külge pannakse ja metsaelukaid minema peletama pidavat.
täpselt! ma olin ju pildistaja auto taga :) pruuni luukpära mitsuga paremas reas.
see "tüüp" tuli üle tee ja siis jäi veel seisma ja ootas oma paarilise ära, seejärel alles jalutas edasi.
täpsuse huvides -- Numan sinu pruun mitsu oli selleks ajaks juba ammu "seisupileti" lunastand -- see pilt on see suvi tehtud, sellel õhtul kui oli Saku Suurhallis "Star Race"
aga nagu aru saan on need kohad tln-narva maanteel korduvad põdrapoiste-tüdrukute käimakohad -- niiet loo moraal on -- vältige lähikontakte!!
Ozzy,
kes tegelt teab et Numan'i fototeegis on paljugi huvitavat ;-)
vaatn jah, su pildil on kolm looma, ma olin kahe pärast seisma jäänud :) narva poole minnes, peale maardut esimene metsatukk kohe. nägin juba kilometri kauguselt et miski liigub vasakus teeservas ja hakkasin hoogu maha vaikselt võtma, teised kaasreisijad ei saanud aru miks:). tuligi üks uhke elukas, siis jäi keset teed kahe masina ees seisma ja tagasi vaatama. edasi läks alles siis kui temale järgi jõudis emane.
ees sõitiski mingi tume masin kes oli samuti seisma jäänud.
Nojahh! ca.2 aastat tagasi läks tuttava auto sellise "jalakäija" pärast kerevahetusse. Põdra jalg oli läbi katuse juhi ning kõrvalistuja vahel. Õnneks pääsesid sõitjad imekombel ainult mõne kriimuga. Põdra piinad lõpetas mingi kohalik jahimees, kelle peale telefonikõnet politsei kusagilt välja ajas. Nii, et metsavahel peab ikka ettevaatlik olema, eriti seal kus märgid väljas : eks neid pannakse ikka sinna, kus loomade üle tee liikumine tõenäolisem on.