Avariid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

ahhh neid rullnokki

villi20
19:35 14.11.2006
järgmine kord vöta ikka puu maha...
tarts
22:32 14.11.2006
Keegi kurask oli keset asfaltteed kruusa vedanud ja võetigi puu maha. 100 km/h ilma maha pidurdamata. Puu oli natu väiksem kui bemmi mehel aga ka kolmeharuline. Auto liigub ja esi ratas on alt ära võetud.
SpikeBMW
09:41 15.11.2006
tegijal juhtub nii mõndagi
veix
15:08 15.11.2006
tundub et bemari oli varaste saagiks langenud??kahtlane juhtmepundar seal rooli all..või siis suurest paugust sassi löönud..ka turvavööd vist polnud,et rool sedasi katki..kerega pääle lennatud??
hiidlane
20:01 17.12.2006
see juhtus Hiiumaal.Poisid olid veits janused hommikul
Lui
04:38 13.01.2007
Aga põhiline on see et sumpa on suurem kui pemm ise
juht
16:26 14.01.2007
Täna hommikul leitud Mersu kraavi ületamas,vist ei õnnestunud.
ddig
16:29 14.01.2007
See kraavi ületav mersu nüüd ei pruugi otseselt rullnoklusega seostuda. Kui kraavipervel olevaid lumeolusid vaadata, siis võib arvata, et ka teeolud ei olnud kõige paremad ning võimalik, et tegemist siiski kõigest õnnetusjuhtumiga mitte hullumeelsete laste tegudega.
Aga ei või iial teada ...

Kus see kraaviületus aset leidis?

Muudetud 14.01.07 16:44

...
16:38 14.01.2007
aga ilus mercedes on puruks sõidetud :(
juht
20:28 14.01.2007
Auto oli Harjumaal Vaida taga.Algul ei pannud tähele,nüüd pildilt näha et tagumist numbrit pole küljes,esimesest ei tea midagi.
Ellipsis
10:43 17.01.2007
Ida-Virumaal käivad asjad sedamoodi!
sittaaadu
14:17 17.01.2007
Imelik on see ,et kui on BMW= rullnokad ja tatikad , kui mingi muu auto siis tegijal ikka juhtub. Haledad olete.
...
14:58 17.01.2007
õpeta siis bemmi juhid sõitma.
põhjus miks see niimoodi on on selles et vanemate bemmidega sõidavad noored kes sõita ei oska , ise aga arvavad et oskavad.
Kui me nii haledad oleme siis mis need on kes bemme puruks sõidavad???
ELLIPSIS
22:22 17.01.2007
Võin julgelt tunnistada, et võib rohkem kui kahe käe peal kokku lugeda avariisid kus on roolis joobes, eriti vene juhtimisõiguseta noorukid, kes pääsevad vigastusteta ja teine süütu ohver on laibaks...

Tõesti võiks BMW omanikud aru pähe võtta, enam ei taha seda marki ostagi, kuna see on nii maha tehtud!

Jõhvis on enamik BMW juhte, kes eiravad liiklusreegleid raskelt, justnimelt raskelt! Kui sellele reageerid ja teada yritad anda, näidatakse keskmist sõrme või köetakse otse tanki!!

ohh, rohkem ei viitsi kahjuks praegu kirjutada! Ma ei laida korralikke juhte ega autot, vaid neid, kes juhtimisõiguste piire rangelt ületavad!
Ellipsis
22:25 17.01.2007
See auto seisis seal päris pikka aega, isegi politseid see ei huvitanud! :D
Helistasin politseisse, öeldi, et uurivad asja, pool tundi sai oodatud neid, siis sõitis mööda patrullauto, tekkis juba lootustunne, et j6udsid kohale!
Aga see auto sõitis sama koha peal rekkast kimaga mööda, samal ajal ametnikud mõlemad jõllitasid kraavis olevale Buumerile ja meile otsa :D:D nii see sinna edasi maha jäigi.
no
23:08 17.01.2007
keegi kahju ei kannatanud
Võldas
01:39 18.01.2007
Antud juhtum pole politsei asi. Õnnetuses keski ilmselt viga ei saanud, nagu ei tekitatud ka materjaalset kahju. Kui vastu seda plastposti oleks läinud, saaks mendid kolli teha.
runforester
21:42 18.01.2007
pole siin hullu midagi, sealt üllesse teda tõmmates ma usun et lõhkus palju rohkem tetaile ära kui allaminnes:P
automarket
09:42 19.01.2007
to juht: äkki saaksite ühendust minuga ühendust võtta aadressil taavi@automarket.ee, oleks mõned küsimused selle mersu kohta.
ddig
23:11 19.01.2007
juht
09:18 29.01.2007
Vist jälle noortega tegu,tee oli lahti lükatud ja nähtavus hea.
b
22:15 30.01.2007
kus see pit tehtud on.
Mossemees
20:20 15.02.2007
Kõigepealt tuleb sõitma õppida ja alles siis auto selga ronida
naistemees to Mossemees
17:15 16.02.2007
kõige pealt tuleb ke**ima õppida ja alles siis naiste selga ronida
AZsport
01:26 11.12.2007
kõigepealt tuleb tümm,ja siis bemm :D
luuletaja
14:06 11.12.2007
Algul oli tümm
ja siis tuli bemm,
siis käis põmm
ja vait jäi tümm,
katki oli tamm
ja kõver oli bemm.
läheb edasi
17:16 11.12.2007
....kõrvalistmel memm
ja roolis surnud klemm
luuletaja 2
18:02 20.12.2007
Algul oli tümm
ja siis tuli bemm,
siis käis põmm
ja vait jäi tümm,
katki oli tamm
ja kõver oli bemm,
rullis oli nokk ja emm.
SpikeBMW
17:56 22.12.2007
to ddig:

16:29 14.01.2007ddig
Re: ahhh neid rullnokki
See kraavi ületav mersu nüüd ei pruugi otseselt rullnoklusega seostuda. Kui kraavipervel olevaid lumeolusid vaadata, siis võib arvata, et ka teeolud ei olnud kõige paremad ning võimalik, et tegemist siiski kõigest õnnetusjuhtumiga mitte hullumeelsete laste tegudega.
Aga ei või iial teada ...

kas kohe kui bemmi näed seostad siis kohe rullnokaga??? mersuga ei sõidagi rullnokad? või audiga? või VW? Nissaniga? Fordiga? Opeliga?
mõtle enne natuke kui midagi suust välja hakkad ajama.

to ... (registreerimata):

Re: ahhh neid rullnokki
õpeta siis bemmi juhid sõitma.
põhjus miks see niimoodi on on selles et vanemate bemmidega sõidavad noored kes sõita ei oska , ise aga arvavad et oskavad.
Kui me nii haledad oleme siis mis need on kes bemme puruks sõidavad???

ja sina oskad???
kui inimene omab Riikliku Autoregistrikeskuse (ARK)poolt väljastatud tõendit(juhiluba siis maakeeli), mis annab talle vastava kategooria juhtimisõiguse, siis järelikult inimene oskab sõita, muidu ta juhiluba lihtsalt ei saaks.
noored sõidavad vanemate bemmidega veel seepärast, et need autod on head ja odavad, mis vajavad ka keskmisest rohkem remonti. sealt tulevad esmesed õppetunnid autode anatoomiast.
noored juhid, kes tavaliselt saavad juhiload 18 aastaselt - neil ei ole võimalust võtta korralikku autot liisingusse, nagu need vanurid siin, KES KOHE KINDLASTI MITTE POLE KUNAGI SÕITNUD LAGUNEVA AUTOGA, ÜLETANUD KIIRUST, LINNAVAHEL RALLINUD, ET TÄHELEPANU SAADA

ja vanu BMW-sid pole üleüldse palju saada, ning enamik neist, kes sõidavad "rullnokkadega" ei ole absoluutselt sellised nagu need mõned erandid, kes ainult lõhuvad ja täispeaga sõidavad.
vaadake oma nina eest natuke kaugemale palun.

te olete väga kitsa silmaringiga.
to SpikeBMW
22:39 24.12.2007
Vähemalt jõulude ajal tuli 1 normaalne postitus mitte mingi vanade nässide sõimukiri.
Millegipärast näen ma algajaid juhte just rohkem Audi 80 roolis, rõhutaks igaksjuhuks uuesti: AUDI 80.(sõida ükskõik, mis koolist mööda, näed hunnik audi 80-d:))
Ma olen näinud sõitmas BMW 3 seeria roolis(aasta 90-95) vanemaid inimesi ning igapäev järjest enam(ja pole ainult mehed vaid ka naisi, julgeks pakkuda, et kuskil 40% on vanemad daamid).
Ja neid ettesõite, mis mulle on tehtud igakord, kui Viljandi või Tartu satun ikka metsikult. Peaaegu igakord, kui linnast tulen on närvid läbi, kuna see mida teevad on jube.
Küll tahavad politseid sisse põrutada, küll tahavad teie nö rullnokad uksest sisse saada jne.
Viimati keeras mulle ette näiteks kuskil 40-45 a vahesees mees.
Siis õppesõite tehes sõitsid kõrvaltee pealt ette 3 korda mingine vanur.
Maantee peal on täitsalõpp liigelda. Sõidad 90-ga jääd jalgu, sõidad 100-ga jääd jalgu, sõidad 110-ga jääd jalgu ning ma usun, et 160-ga sõites jääks ka kellegile targale jalgu.

Ma ei kaitse küll rullnokkasid, kuid ma tahan sellega öelda, et enne, kui kedagi sõimama tuled vaata ennast, kuidas sõidad.

Aa jaa seda, et paljud sõidavad maanteel 80-ga ja just siis, kui hakkad mööduma lisab tema tark kiirust ja ronib tee keskele, kus on inimese loogiga. See on 1 pöhjus miks õnnetused juhtuvad, kuna mööduja ei jõua ära reastuda, kui see, kellest möödutakse ei lase ritta reastuda.

Küsimus ka lõppu, et miks ei jälesta te Audit? see ka ju ikkagi sakslane:)

???
23:32 24.12.2007
paneks õige sillapostid raudbetoonist kuskile sirge peale ja lasku siis sinna otsa ? mis neist puudest ikka lõhkuda kui nad kohe katki kah lähevad :)