mõningad pildid siis eriti hulludest masinatest, mille omanikel pole oma aja ja rahaga muud peale hakata:)
tegelikult kui mõtlema hakata siis on ka need eriti edevad masinad ju:)
kuidas nendega maanteel või linnas sõita see jääb kyll kysimärgi alla:P:)
"õhkvedrud" ja "õhkpadjad" on tegelikult samad asjad ju ;-D
selleks, et autole "õhkpadjad" alla panna tuleb ju vedrud eemaldada, seega on patjadel ka vedrude funktsioon nii et nimeta kuidas tahad... funktsioon on ikka sama :-)
ja tegelikult lihtsalt eestikeelne hea vaste air-ride tehnoloogiale puudub
p.s. ja ei pea olema pneumaatiline süsteem, võib ka hüdrauliline olla (klassikalised lowriderid kasutavad nimelt hüdraulikat-> reaktsiooniaeg on kordi väiksem ning tõstejõud suurem)
p.p.s. koolibuss on raudselt VT
@ s
no õhkamordiga sa ka ei tõsta masinat kuna amordi ülesanne on hoopis teine. Täpsem oleks jah õhkpadjad ning sellisel juhul on ka amordid olemas mis võivad õhuga(gaasi) olla!
Endalgi õhkpatjadega(vedrude ülesannete täitjad) masin hoovipeal olemas.
Tahaks näha õhkamorti, millega sa masinat nii langetad/tõstad kõrgust annavad siiski ju vedrud/padjad!
muuseas pneumosüsteemi korral amordid mitte ei või, vaid pigem peavad olema ;-)
ei tasu unustada, et vastasel juhul saab sõita ainult siis, kui padjad on maksimumrõhu all (vastasel juhul annab väiksemgi kühm korraliku lainetuse enne kui rõhk stabiliseerub)
ja tõstmiseks langetamiseks sobivad vaid hüdroamordid koos vastava süsteemiga (ja sedagi ainult teatud määral) mis muuseas on paljudel tänapäevastel (ja mõnedel vanematel) sõidukitel olemas
Minu kunagisel C Fleetwoodil olid õhkamordid,mis kompressori abil vastavalt auto raskusele reguleerisid end.Vahel oli probleem selles,et suurema raskuse autosse jätmisel kippus kompressor koguaeg mingi lekke tõttu töötama ja akut koormama.
Koolibussil on küljel kroomitud triibud,millel on nähe maapinna peegeldust,peegeldus vastab Bahama saarele,küll aga mitte sellele ****sele L.A. linnaosale.
paar rida ülevalpool viitas kodanik v.v. nõmedatele hiinlastele - pole tõesti midagi, mida nad ei oskaks teha. ja alati on mingi nüanss, mis suu lahti võtab, nagu näiteks cool summutiots sellel masinal, mis iseenesest ei meenuta ju ühtegi tuntud sõidukit;)
Ma olen küll autode alal puhas võhik, kuid minu arust ei pea sumbutiots veest kõrgemal olema, võib ju vabalt vee all ka muliseda, ei usu, et vesi suudab mööda seda toru, kus vuhiseb pidevalt kuum õhk, mootorini välja ronida ja seal midagi halba korraldada.
Lp. Sapakas99.Kes või mis on sumbutiots?
Eesti kirjakeelele lähtudes peaks tegu olema sõnaga summuti,mitte sumbuti.
Antud juhul ei ole sa mitte ainult autode vaid ka kirjakeeles puhas võhik.
Ja kui sa ei tea, miks summuti ots peab vee seest väljas olema siis pöördu arsti või apteekri poole.
Selleks, et see õhk seal vee all vuhiseks, peab pedaal pidevalt ja tõsiselt põrandas olema. Juhtud korra gaasi maha laskma, sureb mootor välja ja käima ei lähe enne,kui ots on veest väljas ja summuti veest tühi.
vaadake parem milline raha on nendesse hiina autodesse pandud,ma mõtlen tootmist ja mudeli väljatöötamist. osad on ikka vist miljardite eest tehtud ja kui mõelda et enamustest midagi head ei saa.
Vot mina ei saa aru, millest te jahute? Mis õhkpatjadest? http://www.shadowz.ee/gfx/liikmed/autod/min/102IMG_9744%5B1%
5D.jpg <-- See vend pole midagi teinud, keerab võistluste ajaks lihtsalt amordid võimalikult madalaks ja ongi peaaegu põhi vastu maad.
Koosneb tal siis veermik sellistest osadest:
autole tehtud X-DREAM UNIQUE BODYKIT Veermik: 17" DEVINO FIVE
EES 205 x 40´PIRELLI
TAGA 215 x 45 PIRELLI
SACHS GAASI AMORDID
B+G SPORT SUSPESION MADALDUS