..ja huvitav kui pikk see harja eluiga seal tanklas on, kui sedasi autot nühitakse..olen tähele pannud ka ise eelmine suvi, mingid naised hakkasid autoshampoonise harjada rahulikult autot nühkima:D
Siis järelikult elataksegi üle oma võimete. Järelikult pole autot vaja osta. See ikka päris normaalne pole, et kogu autot nühkida. Pärast on see hari mudast nii läbi impunud, et võimatu on sellega järgmisel inimesel klaase puhtaks saada. Imelik et Statoil ise üldse seda ei jälgi, mis seal toimub.
ma olengi üliõpilane,ega pese oma masinat raha eest,pesen maja ees,elan mustamäel teisel korrusel ja vett pole raske tassida,
maja kõrval on suur valvega parkla,kus mina oma seamuna ei hoia aga seal pesevad kõik sama moodi ja veavad vett isegi kaheksandalt
ja lükkavad peale igat sõitu auto lapiga üle!!!
ma ei usus et need kaks debiili jah ainsad oleks, kui ise peale satuks , siis sellisele tegevuselel läheks ja astuks kohe vahele, kahju et selliseid ajukääbikuid ringi liikleb ja veel autoga....
Huvtav kas bensujaama töötajad magasid ? Tavaliselt nad nii leplikult ei suhtu asjasse, et keegi jõuaks oma auto üleni puhtaks tõmmata. Enamuses kohtades ka vastavad sildid üleval, et keelatud selline tegevus.