Citroen

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

C2

devil45
10:10 22.11.2006
Kuna enamik teemasid on seotud C4 ja muude trendiautodega, siis nüüd sooviksin väheke kuulujutte/kogemusi C2 1,6 l kohta. Kuna olen nö värske autojuht, siis mõte osta ikka naisterahvale kohane väikeauto, millega Tallinna linnaliiklusesse sukelduda. Esimeseks autoks peaks vist kõlbama küll ?!? :)
rat
19:54 03.01.2007
Naisterahvale hea küll, väike ja mõnus linnas. Kütust võtab ka vähe ja vastupidavus täitsa ok.
teadmiseks
01:19 14.01.2007
Kui esisillas kuulda kolinat ja esindus ütleb, et roolilatt koliseb, siis nõudke vahetust gar. korras. Jutt, et seda ei tehta ja tehase poolt saadetav latt on samasugune on suur mull! Natuke rohkem ja kõvemini lööte jalaga vastu maad ja vahetatakse küll. Mul enda omal läks see kolin ikka üle mõistuse ja siis järsku kadus ära. Peale teenindus jaamast välja sõitu käisime sõbra tõstukil vaatamas. Ainuke asi mis uus oli all oli roolilatt. Arvet ei esitatud - seega garantii lugu. Ärge laske ennast eksitada kallid C2 ja minu teada ka C3 omanikud. Kolin roolilatis pole mitte omapära (mida esindus alguses välja pakkus) vaid tehase praak!
c2 vts
15:36 18.01.2007
Täiesti ebatõene jutt.Linnalegend mis rahvasuus uusi jooni juurde saab.

Läksin oma C2 VTS-iga kohale kurtsin muret ja latt vahetati garantiikorras ära.Ma ei täheldanud kyll mingit põiklemist vahetuse osas.
Nüüd on sildades vaikus.
rat
19:48 20.01.2007
vahetatakse küll, kui ikka lati viga ja auto garantiiline on. Pole nagu küll täheldanud, et nad vastu punnivad.
Tregelane
10:38 23.01.2007
Ja miks nad peaksidki punnitama? See on Vehole maast leitud raha: osa tuleb Citroenilt ning tööraha samuti. Win-win situation (kui Citroen ise välja arvata)