oman 2005 a. 407SW ja hetkel läbisõit 65 000km. kurta pole millegi üle. vägagi õnnestunud ja ilus auto. olen kuulnud et varasematel oli probleeme elektroonikaga, uuematel pidavat elektr. värk töökindlam olema .
Olen 407 ST Sport omanik.
Hetkel ainuke peavalu esinduse poolt kaasas olnud 17 tolli Goodyear talverehvid. 30km/h ja kusagil kõrgemal veel hakkab selline jõmin, et kohe pead gaasi andma :) .
Hullemat resonantset müra pole ma ühegi rehviga kohanud kui selle ebaõnnestunud tootega.
Autot muidu naudin täiega. Tänu pikale teljevahele on ka konarlikumal teel mõnusalt pehme. Seda muidugi ainult käigukasti tava või talveseades (6 tiptronic). Sportseades muutub ka vedrustus madalamaks, jäigemaks ja pehme õõtsumise võid unustada.
Esiuksed on nii rasked, et vaikselt neid kinni panna on lausa kunst.
Nendele kes ostavd 407 koos RT3 Gps raadioga on üks vihje.
Nimelt ei toimi eestis "emergency call" mis on antud raadiotelefoni üks võimalustest. Pidevalt annab arvuti hoitustedet, et antud teenus ei tööta.
Selle saab ära ainult nii et esindus peab sisestama teenus numbriks 372 ilma mingi telefoni numbrita (teenendus ei tohi eemaldada kogu nubrit arvutist). Alles siis rahuneb maha. Muidu käite ka 4x neil külas kuni leiate õige meistri kes selle murega kursis on.
läbisõit 40000km. sõidumugavusega olen rahul mitte aga Kommesti teenindusega. suvel hakkasid pidurid vilisema-krigisema. olen käinud sõpruse pst Kommestis 3 korda aga peale igat korda öeldakse, et auto korras. 2 päeva möödumisel aga sama asi. huvitav teada kas keegi teine ka sama viga täheldanud.
kuu aega tagasi lasin alla panna Kommestis uued talvekummid ja peale kummivahetust üks igavene jama algas. järgneval päeval viskas elektroonika ette, et STOP, vasakus tagumises kummis auk sees. Läksin kommesti, tehti n.ö "korda" 15 mindiga. järgmine hommik sama asi ja nii ma siis käisin Kommesit vahet 4 korda. vahepeal suutsid nad midagi veel ***** keerata, sest mingi aeg tuli elekt-l ette, et mõlemas tagumises kummis auk.Iga kord öeldi, et auku ei leitud kummis ja auto korras.
Lõpuks läksin ühte tuntud kummiremonti, kus poisid leidsid vea kiirelt ülesse. ventiili ja velje vahelt tuli läbi. seal mingi tihend, mis lasi läbi.
Kui lastehaigused ravitud, siis täitsa normaalne auto.
Oman 407 ST Sporti, diisli ja manuaaliga ja igati rahul. Vedrustus on suht jäik ja ei sobi eriti kruusateele.
to: miski mees
kirjuta palun veelkord täpsemalt kuidas see "emergency call" hoiatus eest ära saadi. Tartu Kommest sellega hakkama ei saanud. Mida tähendab, et teenendus ei tohi eemaldada kogu numbrit arvutist? Kui 372 sisestada, kas sii vana number ei kaogi?
See hoiatuskiri täiega segab, kiiresti saab sellest lahti kui korraks ESC vajutada. Üks tähelepanek veel - kui auto käivitada ja kohe välja helistada puudub numbrinäit. Ka üks nõme anomaalia, osa ei võta ju kõnesid kui numbrit ei näita.
Keegi eelpool ütles, et Good yeari kummid on jamad. Ei ole, ilmselt on viga konkreetses rehvis. Mul on ka all 17 tolli Ultra Gripid ja igati rahul.
Mul ka Sport, diisel, ja läbisõit varsti 140000, seega üleelanud kaks talve ja tegelikult ei ole väga põhjust millegi üle kurta. On õige, et kui lastehaigused ravitud, siis üsnagi pandav auto - varasemalt sõitnud ka Saab-i ja P406-ga.
On üks kummaline häda - juhipoolne klaasipesuvee pritsung on alailma vussis :), aga see ilmselt ei ole probleemiks. Trassi sõites võid arvestada, et kiirendusega hätta ei jää (136 hj) peaks andma piisava turvalisuse...
Seega edukat ostu!!
P.S. Kui teenindusega häda, siis anna sellest ka keskuse juhatajale teada, küll tema juba vast oskab asju korraldada
"emergency call" eemaldamine.
Helista Sikupilli keskusesse ja küsi meistrit Juri Juzakov'i. Tema oskaks teistele osakondadele ka seda trikki õpetada.
Üks hea asi on veel tulnud tänu uuele softile (jaanuar 07). Nimelt kui hakkad kasutama häälkäsklust siis raadio läheb kohe "mute" mis varem oli alles peale häälkäskluse andmist. Kuna muusikat kuulad kõvasti siis ei saanud arvuti kunagi sinust aru suure foonimüra tõttu.
2,0 (bens) AT kütusekuluks arvesta praegusel aastaajal linnas ca 12 l ja keskmiseks ca 9 l. Käigukast on igati ok, olemas ka talve-ja sportreziim ning isiklikult soovitan - lihtsalt mugavam! Käsitsivahetust praktiliselt ei kasutagi - mõned korrad maanteel möödasõitu tehes, aga ka libedaga hoo vähandamisel. Küsi loomulikult Kommestist proovida, ise aga soovitan!
Kindlasti soovitan kõigil proovisõitu teha. Proovisõidu alguses saab ju kompuutri ära nullida ning siis pärast pikemat prooivsõitu ( mida Kommest peaks võimaldama) saab vaadata kuidas just antud juhi sõidumaneeri juures auto kütust võtab. Lisaks tasub kindlasti ka väike ots maanteel teha, sest seal on aru saada, mille poolest 407 oma klassi tippu kuulub
Tore on lugeda siin positiivseid kommentaare, sõidan praegu ülemuse 407sw ga. Maanteedel kruisamiseks on ta nagu loodud samuti meeldib salong, istmed. Kui kõik hästi läheb ostan tuleval nädalal endalegi.
Pardakompuuter ei näita kohe peale nullimist sugugi keskmist kütusekulu realistlikult, kuna arvutab hetke kulu vs läbisõit ehk mida pikem teekond, seda õigem näit. Loomulikult sõltuvalt veel sõidumaneerist!
Sellepärast ma ütlesingi, et teha võiks PIKEMA proovisõidu, mille pealt VASTAVALT juhi sõidumaneerile on ka võimalik reaalselt teada saada palju auto võtab kütust
2 aastat selle auto kasutaja, tüüpvigu pole avastanud, bagaznik võiks suurem olla, käima läks mureta ka -30* ga, kes praktilisust hindab võiks sw poole vaadata.
Alates eelmisest nädalast uue 407me omanik, must metallikvärv mõjub auto välimusele väga šeffilt, disain on igaühe maitse asi kuid omadused teel kaaluvad üles kõik tema puudujäägid, olen oma valikuga väga rahul. Soovitan.
407 3,0 Coupe praegune omanik. Ilusamat ja omanäolisemat looma pole ma oma elus veel kohanud. Kui hea varustusega BMW või MB couped maksavad üle milli siis sama varustusega, mugavat ja mõnusat sõitu pakub Pegoo kõigest 600 tuhhi eest. Eelmiseks pilliks oli 2003 aasta MB CLK 320 mis samast klassist 407Coupega.
Plaanin ka 407- me soetamist. Tundub siinsete kommide põhjal asjalik olevat. Huvi pakub just 2,0 diisel automaatkastiga. Tahaks küsida, et kas keegi teab kuidas selle salongi jõudva müraga 407- mel lood. Ei häiri? Või tuleks pigimattidega veel tihendada.
Testide põhjal on ta üldse üks vaiksemaid omas segmendis, kiidetud on salongi materjale, roolivõimu konkreetsust, parajalt pehmet vedrustust(välja arvatud sport variandid), kuuekäigulise tiptronicu omadusi ja 2,2 HDi FAP mootorit
Sportlikku vedrustust otseselt 407-le ei pakutagi, vaid V6 mootoritega on olemas el.reguleeritav vedrustus, millel jäigem (sportlikum) ja pehmem reziim. Uuematele 2,0 HDi mootoritega pakutakse nüüd ka 6-käigulist auotmaatkasti, mida siiani vaid V6-le sai.
Väidetavalt ei mõjuta varustus (kas SR Sport, ST Sport või SV Executive jne) vedrustuse jäikust ehk siis sama mootoriga ST Sport ei tähenda veel jäigemat vedrustust kui SV Executivel. Äkki tekitavad segadust Fordi sportlikud ST mudelid või sõna "Sport".
Olen vist patoloogiline uute Peugeot'de fänn. Nüüdseks siis 6 aasta jooksul kolmas soetatud. 307-307SW-407SW. Mugav, probleemivaba, normaalne teenindus, eks see olegi antud margi juures kinni hoidnud. Ja alates teisest masinast ka see unustamatu klaaskatus, mis nüüdseks kõiki automarke vallutamas. Kes tahab, siunab, mina sõidan.
OK - ei julge vaielda, kuigi esindusest info selline anti. Millise mootoriga ST Sport on? Ega juhuslikult V6? Ja Comfort mudeli teeb ka 16" ratas vähe pehmemaks, ST Spordil 17".
Võrdluseks 1.8l Comfort, praeguse nimetusega Executive ja ST Sport 2,2l M6 vahel. Esimene oli salongi prooviauto teine sõbra isiklik. Ma ei ole asjatundja kuid vahe oli tuntav.
407 sw omanik....mõnus auto...mul näiteks must ...ilus ja stiilne
kenad silmad ja voolujoonelisus...mugav pikal sõidul .....naisterahvana tunnen end kindlalt maanteel ....ka talvel libedaga ei tundnud mingit hirmu ei möödaminekul ega järsul pidurdamisel ....kõik oleks nagu ok
Enamus kommentaare on üllataval kombel positiivsed aga minu küsimus teile oleks siis selleine , et miks siis kommest nii palju väääga vähe sõitnud autosid müüb kui see nii hea on...kõik nagu oleks hea ja ilus aga autosid on karja kaupa müügil...
407 headuses pole vaja kahelda, mingis Auto Bild numbris, ei mäleta millises oli temast pikemalt juttu, lühidalt: hea ja ilus prantslane kui veel pisivead välja jätta siis üks parimaid omas klassis. Uus 407 pidavatki parem olema kuid kommesti müüjad on kitsid konkreetset inffi jagama , mida nimelt täiustati ja kas tuntud lastehaigused said ikka likvideeritud.
ligi aastakese sellisega uhanud mingeid häirivaid tüüpvigu või jamasid pole nagu avastanud aint esiuksed käivad veidi raskelt kuid sellega harjub pikapeale ära ei ole ka tuttavatelt midagi halba kuulnud.
Valdav enamus nendest üle Eesti müüdavatest vähekasutatud 407-st on toodud Prantsusmaalt, mida tehas ise kasutab ning seejärel üle Euroopa realiseerib. Selle tunnistuseks on ka mõned müügisolevad täisvarustuses 2003 a lõpu isendid, kui Eestis alustati 407 müügiga alles 2004 suvel.
Soetasin endalegi 407SW ja olen väga rahul. Ainult küs - kas raadio töötabki ainult siis,kui süüde sees? Süütelukul nagu polegi kolme positsiooni. Uurisin manuaalist aga seal pole süütelukust juttu. Kas olen milleski valesti aru saanud või saab mõni targem inimene aidata!!!
kui süüde väljas siis vajuta seda ümmargust häälenuppu ja peaks mängima hakkama... mõndaaega mängib ja siis läeb auto eco-sse, siis aitab ainult, kui uuesti natukeseks käima panna...
Rääkige sellest klaaskatusest. Kas sinna mõni ruloo ka ette käib? Ja talvel tilgub või kiirgab külma? Mulle tundus imelik ust avades vastu nägu tungiv A piilar. Kas universaalil saab seljatuge nii tasaseks pakiruumi põrandaga, et magamisaseks teha?
Mul omal 2007a. 407sw 2.0 HDI läbisõit 253000 ja nüüd esinevad alles vead. Kas keegi oskab arvata mis viga kui lõi ette aku nõrk, rooli võim järelt ära, esp-i lükkas välja, abs ei tööta, parkimis andurid maas, käigu sisse lükkasin siis käib jube hääl ja armaturil lükkab pimedaks ainult alumise kesk konsooli. Ise olen mõelnud, et äkki mingi aju või Siis keneka rihm liiga lõdva. Aku on kontrollitud.
Minu 407-l oli ikkagi aku viga, plaadid olid lühises vist, igatahes 2 kuud vana aku, sai ringi vahetatud.
Mõõda voltmeetriga(tester) laadimispinge ära, peab olema 13,8, seal ümber.
Sinu etteloetud vead on tagajärg, põhjus on : AKU- LAADIMINE-GENEKAS.
See et genekas tuksis 258tuh järgi ei ole mingi suur uudis, avasin eelmine nädal ühe 406 geneka mis oli 300tuh sõitnud, harjad laagrid olid juba läbi.
Autol ei jätku voolu nimetatud toiminguteks- roolivõim, tuled etc.
Kuidas akut kontrolliti , kas koormustest tehti?
Kas kellelgi on olnud klaasipesu pihusti probleeme? Kuidas olete selelst jagu saanud? Mul juhipoolne klaasipesu pihusti ei pihusta aknale, ainult niriseb vett otsast välja.
Kuni pihustini jõuab vesi välja, aga klaasile mitte, suruõhuga olen läbi lasknud ja muidu seal torkinud, aga ei miskit. HELP
Ise oman 2006 aasta lõpu isendit ,Läbisõit pea 70 000km Auto on ikka meeletult mugav ja siiamaani pole isegi piduri klotse vahetanud.
Ära tüütab jah klaasipesu pihusti ummistus ja see on pidev jama. Ja automaat kastiga on olnud probleem väike aga see sai lahendatud minimaalsete kuludega esinduses. Naljakas et nii ässal autol on 4-ne automaat kast.Käiguvahetus on tuntav ikka. Aga muidu paistab suht hea auto olevat.Ja muidugi kui muidu peugeotte ei kukuta kiitma,siis roostekindlus on koht mis paistab olevat kõrgel tasemel paljudel peugeottidel.2,0 mootor on ka kõvema väändega kui näiteks sama aja 2,0 accord,mis paistab esmaapilgul imelik.Ja küttekulu ka on mõistlik.Minul keskmine 10 l
on küll hea auto ... 103 kw bensukal läks küll lambda andur 80000 km pealt 3200 eeki ja rattalaager 90000 km koos abs anduriga kokku 160 euri pluss töö mille tegin ise.
Väga hea on auto verdustuse vastupidavus millest olen lausa hämmingus arvestades kus ma sõidan ,,,, üle 100 000 esimesed kondid ,,,panna tasub ainult originaali või originaali tootja firmat.Muuga ei soovita tegeleda ja seda iga automargi puhul.Tundub vahel mõttetu aga seda mida vahetad enam ei pea vahetama.
turvalisus ja mugavus on selles autos olemas võibolla on automaatkast natuke vana tüübiline aga see pole otseselt mingi argument mitte seda autot osta.Diislitel ikka juba parem automaat kast
Mul jäi auto lihtsalt tee peal seisma, tegemist 407, 2005 aasta, algul ei võtnud starter mootorit taha, ja mingil hetkel hakkas võtma, aga käima ei låhe, kas võib olla kütusefiltris asi või võib olla hullem? On kellegil sellist kogemust, auto on diisel 2.0 100 kw
Ma arvan (OK nali muidugi), et kui starter mootorit taha ei võta on tegu pigem liiga madala rehvirõhuga kui et ummistunud kütusefiltrida.
Selles on oma loogika, et kui mootor ikkagi ringi käib starteri kaasabil aga ei käivitu, siis otsiks esmalt abi ummistunud kütusefiltrist, arvestades, et päev-paar tagasi oli ~10°C külma.
Ummisunud filter/ isegi filtri puudumine ei mõluta kuidagi starteri tööd.
407-l ei helendagi käigukangi juures midagi. Küll aga on 607-l helendab plaadike käigukangi läheduses. Kuidas pirnikest vahetada, ei oska öelda, aga ehk loogikast abi - mingi lapiku õhukese kruvikeerajaga tasakesi katsu kangutada plaadikest :-)