Manuaal+kont.=paha-paha.
Ise oman 2002 aga täisvarustuses autot ja suht-koht rahul, kuigi on olemas ka oluliselt paremaid autosid sama raha eest. Samas Jaguari kuju minu meelest 5+.
Sõita on mugav ja bens.kulu väga mõistlik linn 11-13l/100.
Nb! Selle platsi pealt normaalne inimene autot ei osta, neid Leedu kärakaid sa kindlasti ei vaja.
Kas keegi võiks seletada, MIKS antud auto juures manuaal+kont on paha ja ei päde? Nimelt vaatan ka ise X-typesid, 3,0 mootoriga ja just manuaale... nüüd tekkis segadus... :S
Tuudur, ma ei tahaks nüüd küll ühtegi x-type omanikku solvata, aga mankyl on ju tegelikult õigus. 4-vedu on juures, muidu ju tavaline v6 mondeo. Nojah välimus välimus muidugi välja arvata.
Paljude juppide hinna teeb see muidugi palju paremaks, kui veidi otsida viitsid. :)
x-man, oled sa kunagi x-types sees istunud? Või Mondeos? Kui oled, siis peaksid aru saama, et isegi, kui kahe auto platvorm on sama, siis visuaalne välimus, sisustuselemendid ja autode erinev imago on see, mis neid masinaid eristab. Ja jaguari ostja eeldab, et auto on luksuslik, samas Mondeo ostja vajab lihtsalt pereautot. On ju vahe?
Ja tänavapildis erineb Jaguar kindlasti Mondeost...
NB! ise pole ma kummagi auto omanik, küll olen omanud aga vanemat Jaguari.
Olen küll sees istunud jah, ja ka ringi sõitnud ning kapoti all tuulanud.
Välimus ja salong on ju erinevad jah aga ega see pole terve auto. Salongis vahivad vastu põhimõtteliselt mondeo kellad ja kogu olemus on selline... "fordilik". Kasvõi süütevõti. Ma ei oskagi seda täpselt seletada, kui mõlemas sees istud, siis taipad.
Sõiduomadused, no näiteks võtame kasvõi käiguvahetused, täpselt nagu mondeo.
Tekib küsimus - milleks maksta rohkem? Et rohkem tänaval pilke püüda? Et ennast paremini tunda? Noh küllap ju võib selle eest maksta. Maitse asi. Ega ma autot väga maha ei teegi aga ikkagi on ta selline pooletoobine jaguar. Ikkagi võib mankyt tsiteeridal - tegu ju lihtsalt vähe ilusama kestaga Ford Mondeoga.
Ford ei ole kunagi välja töötanud Jaguare, Ford ei tooda Jaguare ega ka müü neid. Ford omab Jaaguari aktsiaid. Praktiliselt ükski tükk pole vahetatav. Platvormist niipalju, et Jaguari põhja aluseks võeti mondeo oma, aga ühist pole seal enam midagi. Jaguari osadest on Fordiga sugulus ehk ainult pidurisüsteemis. Mootoris, mida siin mainiti, pole isegi plokk sama (rääkimata vändagrupist, plokikaantest, sisselaskest jne.). See Fordi jutt on Sierrameeste märg unenägu. Sierramehed ilmselt ei tea, et ka Aston Martinid tulid Fordi omanduses tehastest ja nende omanikud sõidavad ka Mondeoga tegelikult ju.