Plaanis siin lähi ajal soetadad Cadillac. On isegi kaks masinat välja valitud.
Kumba nüüd eelistada nendest ? Kas Cadillac Seville STS või siis Eldorado.
Mõlemad 92 aasta väljalase. Mootoridki neil mõlemil 150kw.
Oleks väga tänulik , kui siin mõistlikke soovitusi saaks ?
Mõlematel masinatel sama veermik ja sama mootor.Üks ainult kupee.Korras isendi puhul on palju muretuid miile,aga kui ikka läbi masin siis remont võib ikka kümnetesse tuhandetesse ulatuda.Mootor on ka väga töökindel,kui ikka hooldatud on.Mugavust on ikka omajagu.
To. osta.
Tänud sulle soovitamast. Samas küsiks siis nii vastu ,et miks ma peaks ostma omega , kui antud momendil sõidan MB124, 300 D ga ?
Kui nüüd seda nii nimetatud ökonoomsust taga ajada ? Siis MB 124, 300D on piisavalt ökonoomne auto. Aga just Cadillac on see masin , mida ma endale soetada veel tahan. Kütuse kulu ja varuosade hinnad mind eriti ei kõiguta.
Tänud teile !
vaata sinist eldoradot mis müügis olen seda linna peal näinud läikimas ja ringi liikumas see veel see ETC variant mis väga haruldane...sellel olla tehtud just tutikas nahksalong ja xenonidki ees...puldist kaugkäivitus jne....300hp pole ju paha ja kütuse kuluks kuskil 15 sajale kui mõnu tunda...UURIGE JÄRELE
92 aasta eldo ja sts need vana mootoriga ja väsinud juba piisavalt uuem northstar mootor juba väga võimas ja vastupidav...erinevalt 1992aasta mudelist on näiteks nendel 96 aasta omadel uuem sisu mis on üllatavalt soliidne
Sõidan ise 95a STS iga.4,6 liitrine northstar mootoriga.Väga hea ja mugav liikur.Kui mootor hooldatud ja korras,siis on muretu elu,muidu võib mootoriremont kümnetesse tuhandetesse ulatuda.
Tõin siiski Eldorado ära. See STS ei olnud suuremat asi. Istmed sees juba suht kulunud ja pragunenud.. Eks masinalgi oli selliseid teravamaid mõlgikesi sees.
To. iki.
On ta nüüd uuema või vanema mootoriga. Ei leia suurt vahet , kui masin hoitud ja hooldatud.
Antud masinal hooldusraamat olemas ja ka korralikult hooldatud.
Eks teen tal nüüd mootori sisepesu ära ja filtrid , õlid vahetada.
Pisut tegutsemist ja pole muret.
Ja pealegi eks ma jõuan oma elus veel päris mitmed erinevad ameeriklased ära proovida.
To peenike9. Mul pole mingit vajadust nende masinate sisu pildi pealt võrrelda.
92 aasta Eldorado seisab mul garaazis. Ja võin sulle veel korra väita ,et 92 ja 97 sisu on sama. Erinevus on silmaga nähtav 91 ja 92 aasta mudelite vahel.
Ah ,et kust ma ta ära tõin ? Saksast !
The Eldorado had one more bow to take, though, as the final ETC model became one of the most powerful front wheel drive cars ever built at 300 hp (224 kW).