Avariid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Libe tee, nõudis noore mehe elu.

ynppmp
14:26 01.01.2007
26.12.2006a

Ida-Virumaal sattus liinibuss teisipäeva hommikul raskesse liiklusõnnetussse, milles hukkus noor mees. Õnnetus juhtus kella 9.45 ajal Vaivara vallas Tallinna-Narva maantee 208. kilomeetril, kus Tallinna-Narva liinil sõitnud buss kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku Audiga.
ei no
22:40 01.01.2007
jube,autost pole ka midagi suuremat järgi
Uudo
13:49 02.01.2007
1 jaanuaril hämaras sõits Pärnu mnt. mulle vastu autobuss millel põlesid vaid suunatuled, huvitav kas inimesed bussid ka seda teadsid?
prrr
16:46 02.01.2007
loodame, et bussijuht saab range karistuse
karl
17:30 02.01.2007
loodame, et bussijuht saab range karistuse

Sellest pole mingit kasu kui bussijuht saab karmi karistuse.Siin pole öeldud miks kaldus jne.Ma usun et selline teadmine on juba piisavalt suur karistus,millele järgneb veel.Kuid siin pläriseda et max karistus jne,suht m6tetu.Pane end bussijuhi asemele ja siis targuta edasi.
män
19:45 02.01.2007
bussidel_sillad_traadiga_all,graafik_kuklas,raisad_virutavad
_ka,sõitke_rohkem_autodega,või_käige_jala,siis_lähvad_kõik_p
ankrotti
kole lugu
21:02 02.01.2007
bussijuhi elu pole ka kerge. suvel-talvel graafik on üks.
kui purjus ei olnud,pole mõtet ka kinni panna.
metsik4
18:51 06.01.2007
no kurat sõidan peaaegu iga päev 100km tööle ja tagasi need bussijuhid peaks silma arsti juurde saatma nad vist ei näe hästi spidomeetrit kiirus on sinna 110 kanti jamuudkui tallaks ärgu rääkigu et libe tee sõitku normaalselt endal 50inimest bussis
cate
20:05 06.01.2007
nõustun metsik4-ga,eriti taisto omad,pimekurvis mööduma eriti hakkajad
ranz
14:46 11.01.2007
Ka ise olen viimasel ajal täheldanud, et 100ga maanteel sõites jään suht kõigile juba jalgu :S kui juba suur liinibuss mööda sõitis võtsin sappa ning tõesti vend lasi 110km/h kiirusega (kohati ka 115km/h).
Eriti normaalseks sellist olukorda ei pea nagu küll, erilist isu bussi peale ronida sellega ei teki.

Loomulikult ei saa ma rääkida kõikidest bussijuhtidest, on ka neid kes täiega kindlasti uimavad ning ka neid kes sõidavad normaalsest.
matikass
20:38 26.01.2007
Pärnus sõidavad pidevalt bussid Riia maanteed pidi linna sisse 90 ga 50 alasse ja 80ga Rimini välja. Üks buss sõitis mööda Reius seal kus saekaater või midagi, igatahes seal on 2 pidevat joont. Minu ületasin ka veidi kiirust 95-98 kanti oli. Aga ette j'in bussile. Kui buss linna jõudis ja kiirust ei vähendanud siis helistasin politsei välja ja lasin juhti kontrollida. Politsei muidugi ei suutnud tuvastada millise Sebe buss kell 18:20 Riia maanteed pidi Pärnusse jõuab. Kurb
liikleja
21:41 31.01.2007
no libe tee ei tähenda seda et bussijuht süüdi olex jaa, kellel ikka kogemusi ei ole see ei tea siin asjast midagi rääkida....bussil ju libeda tee peal parem püsivus kui sõiduautol kaalupoolest....ja need kiirused on kaa nii naq nad on ju....need ju täis debiilikud ke vinguvad et kiirust natuke yletab, ega kohe ei hakka ju pidurdama kui linna piiri märk...liiklus vool on tavaline ja ei ole mõtet maailma muutma hakata, teinekord võib ka mõne tigedama käest muhkupidi saada
ranz
08:53 01.02.2007
No sellekohapealt on sul õigus, et jah bussil kaalu rohkem ja pidamine sellekohapealt parem kui kergemal sõiduautol... kuid kui asi käest peaks minema siis midagi enam teha ei ole. Aga kes nüüd ütleb, et selle kiiruse pealt on paras pidamine, selle pealt läheb käest?
Piirkiirus on teedel ikka sellejaoks, et sellest kinni pidada!
Ei pea ennast küll miskiks isaks, et teisi õpetama tulen, isegi 275km/h sõitnud kuid vastavas kohas vastaval ajal, siiski liiklustihedas kohas + veel bussijuhtidel suht bussitäis rafast, ei ole nagu mõtekas sellist idiootsust teha!!!