Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

armukesel külas?

selder
12:03 03.01.2007
Tundub et maru hea kohe aknast välja hüpata autosse!
nox
16:45 04.01.2007
mismõttes armukesel külas? sa arvad, et tal elab armuke pargis või? et nagu paneb kodutuid?! :O normaalne vana
teooriaeksam
17:29 04.01.2007
numan
18:01 04.01.2007
autosse vaatasid ikka? äkki oli armukesega autos hoopis :D
kesster
13:45 05.01.2007
see koht on maja kõrval
MS
13:50 27.09.2008
Rahvas tehke samuti , mida vinguda, kui rahakott on paks ja trahvi maksta ****** , kelle asi siis on, mind isiklikult ei häiri juhul kui tegu poleks minu eramaaga jne.

Kui keegi arvab et kuidas kuidas, siis teadke, et ka kõrgematel organitel on ******, mis toimub sinnamaani kuni pole neile isiklikult või liiga avalikuse ette asi jõudnud.

Tulge maapeale ja ärge olge naiivsed, valige aga ette otsa "tegijaid", ega miskit ei muutu nii pea veel.
fw
23:55 23.10.2008
Sama siin,isegi maja ees ei osata parkida?Panen nii nagu heaks arvan!Teised kõik saavad,TEMA(ke) mitte.Kaldun arvama ,et sellesse vasemal olevasse volkarisse pole just meeldiv sisse pugeda.Tean täpselt ,et see volks oli seal ennem ,kui see MERSU.Mis siis veel kaupluste ja marketite ees parklas toimub selliste tüüpide poolt.
Sellistel teemadel hea jahuda.Sry kui kellegile ei meeldi.
nebukadnetsar
09:16 24.10.2008
Osa inimesi pargivad nii mingi lolli ülbuse pärast ( samadel asjaoludel ei kasuta nad ka nt. suunatulesid ) osa aga litsalt sellepärast, et nad ei oska sõita. Lihtsalt ei mõista, pole auto ja selle gabariitide tunnetust ega oskust masin nt. teise autoga või joonega paralleelselt ja mõlemalt poolt ühesuguse vahega paigutada.
to: nebukadnetsar
09:52 24.10.2008
No mõlemal juhul peaks ilmselt juhiloa ARK-i tagasi viima...
marx001
16:36 24.10.2008
:D heehee, kohe näha et penskaritel igav, muudkui vahivad akna peal ja teevad autodest pilte. pärast saavad mitu nädalat naabri maali ees uhkust tunda et nende pilt netis üleval :P

jooni näed kusagil? mille järgi võtad et seal peab autod teega 90` nurga all parkima, mitte aga õrnalt diagonaalis? äkki kõik teised on valesti parkinud?
pildi pealt küll täpselt ei paista, aga see roheline golf (halli passati ja valge audi vahel) on vist mingi mahasõidu või teeraja alguse kinni parkinud. lisaks seisab see valge audi vist kõnnitee peal (tundub nagu krgem koht ja mingi äärekivi, aga võib ka petlik olla).
nii ja hõbedase passati mees on tagaosaga muru peal. punase lanceri mees on ka kuidagi liiga lähedal sellele rohelisele (vist kia) või on see roheline mitsule liiga krvale parkinud.
volvo mees tundub ainuke õige mees olema, tal ainukesena parkimiskell olemas :D

ps. ja ikkagi miks keegi kunagi minust pilti ei tee, kui ma keskuste juures risti-põiki-nelikohtakorraga pargin või kui kortermajade ees mitte korrapäraselt pargin? ma tahan ka kuulsaks saada :(
peab vist ikka ise ennast pildistama hakkama :D
susi siim
17:24 24.10.2008
mehel oli kiire koju ,sest naisel oli armuke külas.
ants12334566
17:59 24.10.2008
sissesõidutee my ***, kiigu juurde või?
fw
20:06 24.10.2008
marx001 vastuseks;

Sul ainult jooned igalpool peavad olema,ega mõistust muidu pole või??Kui ise oleksid selle volkari omanik ,mida siis lausuksid?

Muru peale halb nagu joonistada ka neid jooni.Lihtsalt näide kuidas mõned on hoolimatud ja ei mõtle üldse teiste peale. MINA ja MAAILM.
Vuffel
22:25 24.10.2008
Kas näen mina valesti v mis, aga seal, kus need autod seisavad, on muru nende rataste all samapalju kui pildil kanalisatsiooniluuke, ehk siis ei olegi.

Mersumeest ma ei õigusta jah, aga samas ei ole nagu midagi nõuda ka, kuna ei ole parkimisjooni, mis suunaks juhti autot sirgelt parkima.
Sellisel puhul aitab 110, mitte foto. Helistanud politseisse, need oleks kohale veerenud mingi aja jooksul ja võtnud ühendust auto omanikuga.
Tartus on näiteks olemas liikluse lühinumber 14900 oli vist, mis sellisel puhul abiks. Isegi seda kasutanud kunagi.
fw
23:16 24.10.2008
110 ei tule sellise asja peale kohale.Aga kas on raske panna auto nii nagu teised?Igale poole ei saa ju triipe maha joonistada.Kaasaegsetel vist oma mõtlemine kadunud.Tee kõik ette - taha ära ja värvi roheliseks.
Kui tihti võib näha näiteks ,sõidetakse kaupluse ukse ette võimalikult lähedale,oleks suuremad uksed ,põrutaksid uksest sisse leti äärde.Paar sammu teha vist võtab rasvakihi õhemaks,ometi ukse ees kollane joon-keelab seal parkimise.Samuti pargitakse haljasaladel jne..Või tuleb see trend Läänest siia.Ei saa aru? Meie politsei on leebe,liiga leebe.

Avaldasin lihtsalt oma mõtet/arvamust.Loodan ,et ehk läheb meie liikluskultuur ikka paremuse poole.
mees67
23:17 24.10.2008
Kohe näha ,et marx001 tundis end puudutatuna.Kle on hunnik viisakusreegleidki mida pole ülesse kirjutatud aga ikkagi on viisakas järgia või sa ei järgi ?
marx001
15:58 25.10.2008
muru on seal tõesti kunagi olnud, selle sama mersu ja volvo vahelt on selgelt rohelist näha. kuid kuna kõik on harjunud muru peale parkima siis on sellest saanud porimülgas, ehk siis korterelamu parkla. seega helistades politseisse ja paludes ühe vähe viltu parkinud auto ära viia, tuleb kohale hoopis munitsipaalpolitsei ja teeb kõigile trahvi, halvemal juhul aga teisaldab kõik autod.

to fx: küsid et kas mul peavad jooned olema, kas muidu mõistust pole? aga kas sul omal pole nii palju mõistust et muru peale ja haljasalale ei pargita? :D
kui ma oleksin selle volkari omanik siis ma ei pargiks teistele nii lähedale ega igasse prakku, peaasi et uksele lähemale saaks :D vaata pilti täpsemalt ja näed et mersu oli seal juba varem, sest vastasel korral oleks mersu oma vaskpoolse taganurgaga, volkari esinurga sirgeks sõitnud.
ütlesid "kaasaegsetel", järelikult ikka oledki "vanamoeline" penskar kellel liiga palju vaba aega:D

eino oma unistustes võite tõesti soovida et kõik on igal pool üliviisakad, kui reaalsus on hoopis teine.

to mees67: kas sa siis järgid kõiki reeleid ja oled alati viisakas? näitad iga kord suunda, pargid alati korrektselt, teretad igat naabrit, ütled alati poes aitähh, aitad iga kord vanainimesi üle tee, jääd iga kord sebra ees seisma kui keegi üle tahab minna, ei sõida kunagi vilkuva rohelisega ristmikule, ei ületa kunagi kiirust, jne. kui suudad kõigile vastata "jah", siis oled tõesti ideaalne isiksus, kuigi ma kahtlen selles :D
seega enne kui teisi viisakusele kutsud vaata ennast ja enda käitumist.
ja kui enda mitte viisaka käitumise õigustuseks väidad et vahel ikka juhtub, et keegi pole ideaalne, siis äkki sellel mersu mehel ka just nüüd juhtus, aga muidu on musterliikleja.

:D muahhaha mina tundsin ennast puudutatuna? aga loomulikult, nagu enne juba mainisin olen ma väga solvunud et keegi mind kunagi ei pildista ja kuulsaks ei tee :D mina pole kunagi väitnud et ma perfect olen, kuigi ma püüan olla, siis vahel ikka juhtub :P

minu mõtte ja jutu sisu ongi see, et kui sa ise ei suuda ideaalne inimene olla, siis ära tule siin teiste vigu välja tooma ja näpuga näitama. sellel ei ole mingit mõtet. eriline mõte on aga norida pisiasjade kallal (nagu näiteks viltu parkimine).
Enne kui näete pinda teiste silmis, nähke parem seda palki mis on teil omal silmas.
fw
17:32 25.10.2008
to marx001;

sa oled ikka tõesti laps väikse tähega.See ,et seal on muru -on ühistu enda teha,kuhu oma elanike autod parkida,seda enam,et sellele on projekteeritud parkimiskohad,ja projekt ka juba olemas.See mersu lihtsalt võõras,mitte selle maja elanik ja volks oli seal enne.Jutt käib selle ümber,et mõned juhid on kohe sellised lohakad ülbikud.Mis puutub penskarisse ja jms. ,arvan ,et olen sust tõesti hulka vanem.,aga eks me kõik vananeme ,pole sa ka mingi erand,kui just enesetappu ei tee,näiteks sõidad ennast surnuks.