lugesin siin kunagi,et taga pagassis on see nö. kompressori värk,et saab auto amordid nagu jäigamax teha-kas on see nii ja kui siis kust kohast saab neid amorte tagasi pehmemax teha..mul värk selline,et olen vist liiga palju seda asjandust seal näppinud ning vahel nagu lööb jube valusalt,kui aukudest läbi sõita..ja veel,et kas see kompressor mõjub kõigile 4-le amordile või ehk vaid tagumistele..kysin,sest ei tea,kuigi ka esi-amordid löövad teravalt..
tega ikka veel 2.3 108 kw..
:D
1:Kompressor pumpab ainult tagumisi amorte.
2:Tema ülesanne pole jäikuse muutmine vaid taguotsa kergitamine kui koorem peal on
3:tee tagumine luk lahti, istu stangepeale ja oota pool minutit, kui kompressor surisema hakkab ja taguots kerkib autol siis asi töötab
4:kui lööb siis on kas amordid liiga jäigad või läbi, ma arvan
aga kas selline variant pole võimalik,et amordid on tõesti vähe väsinud ja kylmaga annavad tunda..
jah-kuigi käisin 3-kuud tagasi cekkimas carstopis ja seal näitas,et amordid olid normis..
kysin kylma suhtes,sest mul oli 97' golf ja sellel oli kyll jama selles syhtes,kui aga kylmem oli..sõicin nagu kuuvankriga :)
kas pärast koorma maha võtmist laseb see kompressori asjandus tagaosa allapoole tagasi siis või kuidas asi peax toimima?
olen noor ja rumal :D