Lõpetasin eelmise aasta lõpus OÜ Autosõit autokooli. Sõiduõpetajaks oli Ermo Karilaid. Olen nii kooli kui ka sõiduõpetajaga igati rahul. Koolieksamitel sain esimese korraga läbi, kohustuslikest sõidutundidest piisas samuti. Nüüd veebruari alguses lähen ARKi eksamitele ja loodan, et saan ka seal kenasti läbi. Kindluse mõttes võtan enne võimalusel paar tundi lisaks. Üht-teist vaja enne veel meelde tuletada. :)
Suhteliselt väike tõenäosus, et mõni autokool ennast siin reklaamiks ja lolliks tahaks teha. Pigem ikka alaväärsust põdevate algajate autojuhtide väljaelamiskoht. Aga kui keegi midagi väidab, siis peaks tal ka midagi väite tõestamiseks olema. Pole ju mõtet tühjalt hüpata.
käisin OÜ Autosõit autokoolis. Sõiduõpetaja tegi minu kulul teisele sõiduõpetajale nilbeid nalju. No ikka päris nilbeid. Ta ei ole enam minu sõiduõpetaja ja ma ei õpi enam selles koolis. Eks igaüks teeb ise sellest omad järeldused.
Ei meeldinud. Õpetaja suhtles üsna pilkavalt ja vastas liiklust puudutavatele küsimustele väga vastumeelselt. Kahtlustan siiani, et püüdis meelega tundide arvu suuremaks ajada. Usun, et seal on ka paremaid õpetajaid aga küllap on ka paremaid koole.