Tere jälle, selleks korraks sõidumõnu otsas ja probleemiks elektrisüsteem.
Nimelt hoidsin autot eile öösel (24.01) soojas garaasis ja hommikul väljas ei toiminud enam salongi ventikas, soojendus, kliima kompuutre näitab lihtsalt OFF. Muidu kompuuter muid asju näitab, välja arvatud välistemperatuuri. Õnneks!!! on raamat Itaalia keelne ja kaitsmeid kah igs nurgas, sai neist enamik üle käidud, aga ei mitään. On kellelgi kogemust, asjaga on kiire. Auto on 166 3,0 ette tänades.
mul 166-l kesklukk jamab.nupud käivad üles-alla nagu tahavad,nüüd saab ainult võtmest lahti,kuigi vahelsõidu ajal akkavad nupud ikka üles-alla veel käima.on varemgi paar korda sarnast vigurit mul teinud,aga vaid päeva või kaks ja just niiske ilmaga.kust võiks viga otsida?äkki lihtsalt juhiuks lahti,klemmid puhtaks ja töötab?
156 osas ei ole täpselt meeles, kas immoplokk tuleb samuti vahetada :-)
Igatahes soovitaks minna mõne pädeva elektrooniku juurde ja lasta see klemm uuesti kinni lasta (kui see on ligipääsetav)
Kui tegu on kiibi enda klemmiga, siis võta ECU kood ning helista näiteks siitsamast varuosade alt kõik müüjad läbi, kes 156-te varuosadeks pakuvad. (tavaliselt kipuvad hinnad kuhugi 6-100 euro kanti)
jääb veel üle vaid küsimus, et kuidas see klemm katki sai minna :-D
Suur,suur tänu abi eest.Olen helistanud romulatesse,teise aju soetamise asjus aga vastus oli EI-tav.Ise ka imestan,et mis valemiga see katki võis minna?Sai ostetud pruugitud auto ja kes teab mida on sellega tehtud.
ja loomulikult koledate (s.t. õigete) numbritega vastuse saab VIN koodi alusel Pilot Motorsist (neil minuteada mingeid üleliigseid tükke ei vedele- võibolla aga saab tehasest taastatud tükke hea hinnaga...)
Tänud.Jõudsin ära vaadata.Võtan ühendust ja räägin murest ja nüüd tean kus edaspidi abi otsida.Sinust oli suur abi ja loodan,et saad ka teisi abi otsijaid infoga aidata.Edu!