Sooviks saada IS220d omanike kommentaare auto loomuse ja olemuse kohta. Kuidas on auto diiselallikas ning sõiduomadused ja kütusekulu. Olen lugenud palju vastakaid arvamusi, et Toyotale on see diisel mootor tippklass kuid Lexuse klassi ei istu eriti. Head ja vead (kui on)?
seda diislit on liiga palju tuunitud, kuidagi ebaühtlane tõmme tundub. Kigi diisel on pea 20 000.- odavam ja 3l/100km säästlikum, soovitan bens+autom+standard varustus
aga kuidas manuaal käigukast töötab, sujuvalt ikka vist? Kas vastab tõele auto helisummutus nagu testides väidetakse ning ehk oskab keegi kommenteerida kuidas on nende 17" velgedega talvel sõita (naela või lammeliga - emb kumb)?
Mine esindusse tee proovisõit ja kuula soundi saad ise teada ja käega katsuda. Ma arvan et ei ole vahet kas sõidad 16" või 17" veljega. Enda autol17". Milleks sulle diisel? Aastas on läbisõit nii suur? Bensukas on olusliselt parem ja at kastiga. AT on 6 käiguga ja õkonoomsem kui MT.
jah esindusse on nagunii minek lihtsalt mõtlesin, et enne kogun tegelike autoomanike kommentaare ja hinnanguid, mida näiteks proovisõidu ajal tähele panna jne. Diisel ennekõike seetõttu, et olen pikemat aega vastava tehnoloogia austaja olnud ning IS mootor tundub olevat väga hea. Ei vaidle vastu, et bensiinimootor on hea ja eriti veel automaadiga kuid siiski on läbisõidud suured ning lexuse puhul hakkab diisel mootor bensuka suhtes enne ostmist juba ennast ära tasuma (odavam).
jah esindusse on nagunii minek lihtsalt mõtlesin, et enne kogun tegelike autoomanike kommentaare ja hinnanguid, mida näiteks proovisõidu ajal tähele panna jne. Diisel ennekõike seetõttu, et olen pikemat aega vastava tehnoloogia austaja olnud ning IS mootor tundub olevat väga hea. Ei vaidle vastu, et bensiinimootor on hea ja eriti veel automaadiga kuid siiski on läbisõidud suured ning lexuse puhul hakkab diisel mootor bensuka suhtes enne ostmist juba ennast ära tasuma (odavam).
Jah, natuke on Lexuse puhul mööda lastud sellega, et ei pakuta automaati diislile muidu liigutaks AT väga hästi ja sujuvalt 130 kw ja 400 nm'it diislit. Veidram on isegi see, et nende selgituse kohaselt on vastava kombinatsiooni väljatöötamine kulukas ning väikese turuosa tõttu ei ole äratasuv - siinkohal vaadates konkurentsi, on BMW 320d ja Mercedese C diislid just enim ostetud automaatkastiga.
Kui hakkad autot ostma ja plaan talvekad hinna sisse kaubelda siis vaata mis talvekad nad sulle "erilise teenena" annavad. Ma tahtsin auto otseloomulikult poolmuidu saada ja siis tegid mulle talverehvide pealt korraliku tasaarvelduse, kuradi grazpic või mis iganes see rehv ka ei oleks 17 tollisena täiesti mõttetu. Kõik autod olnud 17 lamelliga ja no need on küll kõige masendavamad rehvimid mis olen kohanud.
Auto muidu 5+, hetkel sõidan ajutiselt uue 325 touringuga ja no neid autosid jäädavalt ei vahetaks mingi hinna eest. Jutt oli ennem standard audiosüsteemist, olen päris palju lugenud võimaliku upgrade-imise kohta ja igalpool kiidetakse taevani seda standardit.
käisin ka üks päev IS220d proovisõitu tegemas ning ütleks, et tegemist oli ühe parima diisliga millega olen siiani sõitnud. Ei tundnud küll eriti, et oleks väga ületuunitud või ebaühtlase käiguga olnud, kõik oli nagu täitsa paigas. Auto vaikus ka diisli korral on lausa esmaklassiline, ütleks et isegi parem kui E90 320d'l.
Mul on kogemusi nii 220d kui 250ga. Julgen kindlalt väita, et esimene müriseb. Müriseb julgelt analoogsetest sakslastest rohkem. Lisaks see manuaal on pehmelt öeldes tüütu. Eriti linnas.
Bensukas 250 on aga igati esmaklassiline pill. Mõnus, vaikne, ilus ja täitsa ok minekuga.
Ma lihtsalt arvan, et esimene diislite põlvkond on lihtsalt veel veidi mööda. Kui nad teevad vaiksema ja automaadiga variandi diislist ning veidi pauerit juurde panevad, lähen sean end selle auto ostmiseks järjekorda.
Endal värske proovisõidukogemus 220d-ga.Sugulase uus Passat ja enda 2 aastat vana A4 on kõvasti lärmakamad nii seest kui väljast.Kahju muidugi,et automaati ei ole aga sellegipoolest päris hea auto.
Ühinen K. arvamusega, sõitsin samuti uue Passati 2.0 TDi'ga mis oli kõvasti lärmakam kui Lexus ja ei ütleks et BMW palju vaiksem oleks. Nii, et igati korralik masin aga oleks valikus ka automaat....
Lexus IS220d, 2006a , läbisõit 180 000 km
Mugav ja stiilne auto, hea juhitavusega ja piisavalt võimsa mootoriga.
Salongis vaikne, vahest armatuurlauas kummaline naksumine. Kohalt võttes tundub jõuetu, võimsust lisandub kiiresti 1500 pöördest alates. Võib tõdeda lausa järsku võimsuse lisandumist alates 2000 pöördest. Alla 1500 pöörde mootor "uimane". Suurim pöördemoment 2000 pöörde juures.
Käigukast vajab harjumist: esimene käik lühike, kuues käik vajaks suuremaid kiirusi kui Eestis lubatud. Ilmselt käigukast konstrueeritud kiirteedele.
Kasutusel peamiselt linnasõitudel ja see ei sobi kübemefiltrile. Kübemefilter põhjustab veateateid ja ilmselt linnatsüklis ei puhastu korralikult. Kübemefiltri käivitumisel linnas suitseb korralikult.