Avariid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Ülekäigurada

MKP
19:33 28.01.2007
Mõni aasta tagasi Pärnu mnt jaVabaduse pst ristmik, reguleerimata ülekäigurada. Nüüd on seal valgusfoor. Aga võttis üpris palju aega- vigastatuid, surnuid, ennem, kui paigaldati foor.

Politsei lasi jalakäijaid üle ning tagant sai sisse...
loook
00:45 09.02.2007
Siit moraal> kui ei taha tagant sisse saada, m6le ennem......
per*es riik
20:10 21.04.2007
ja mida tolku on sellest ülekäigu rajast kui enamuse aega vilgub kollane ja mismoodi se autojuht peab saama kadaka teelt vabakale ilma oma kaelakonti murdmatta sinna pole mitte foori vaja vaid ristmik on vaja ümber teha
axto
22:09 21.04.2007
Mis siin ikka kommenteerida, olen ka ise punasega üle lasknud, aga ikka sellepärast, et keegi tagant musu ei annaks. Ülekäigurada olen ikka püüdnud austada ja nii mõnelegi eeskuju andnud. Tegelikult pole meil kellelgi kuhugi kiiret. Kui keegi 140 km/h tunnis või enam minust mööda vuhiseb ja 5 minutit hiljem koos Tartu poolt pealinna saabudes ikka kõrvuti ummikus oleme, siis kohati tekib küsimus, et miks. Masinaid saab võrrelda ka mujal, kui liiklemiseks mõeldud teedel. Samuti olen olnud noor ja pöörane, omal ajal trikke tehtud jne. arvan et teiste vigadest peaks ikka veidi õppima. Rohkem pilte õnnetustest siia pange ülesse ja mõelge sellele, kui hea on tegelikult lihtsalt elada ja olla - eksisteerida.