Küll leiab ka vasakpoolse rooliga, viskasin esimese lingi, mis ette jäi. Samas pole see ümberehitus nii kirves, eriti, kui endal tööriistad käes püsivad. Väga teemast mööda läheb jutt. Vabandan siiralt. Tegelikult ajendas mölisema tekst http://www.rollsrent.ee/ lingil.
üks selline isend (kui ma ei eksi, siis täpipealt seesama, mis pildil) liikus mõned aastad tagasi otepääl (vahel harva ka elvas) ringi. uuri talvepealinlastelt edasi.
mis mured on,auto jah laagris,kuid mitte lumeall,hetkel auto pesulas ja poleerimises,ning täiesti sõidukorras,ning kui soov on võimalik ka korraliku raha eest osta.
Mina pole küll omanik,kuid jah see auto on olnud minu juures hoiul ja olen sellega aeg ajalt sõitnud,kuid omanik on tuttav ja suurm osa ajast viibib välismaal.Muidu auto nagu uus.aivoader@hot.ee
mõningad aastad tagasi figureeris see RRSS2 küll elva vahel ringi. 2 neiut käisid selle autoga 2x nädalas KOOLIS... mingi rolls oli vahepeal veel nende käes... nii et müügikuulutuse jutt, et autot on kasutatud !ainult pulma jne sõitudeks ei pea päris täpselt paika... kuid masin iseenesest oli kepikas