Olukorrad liikluses

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

rullnoklus vs. raudteeülesõit

ksenofobov
13:49 30.01.2007
vot siuke mees eile, 29.01.07, õhtul poole seitsme paiku tallinnas telliskivi tänaval raudteeülesõidul.. enne teda läks meie suunast miski valge renoo megane sama skeemi alusel.
uugipugi
01:18 01.02.2007
mis seal imestada. Ma pole küll seal liiklust rikkund aga ootama olen küll pidand ja mitte vähe.. rekord on kuskil 20 mindi kanti ja siis tuli rong tigudes.
haks
10:42 02.02.2007
20 min isegi hea tulemus :P
Ükskord mõtlesin kah, et teen "shortcut'i" Telliskivi kaudu... aga tutkit - olin vist 3-4. masin seal puu taga ja siis tuli rong... ja tuli... ja tuli...
ja krt, siis vist avastas, et oli kas valel teel vms, sest see krdi lammas ukerdas sama targalt tagasi, et siis uuesti jälle edasi kaubajaama. Vahepeal loomulikult tõkkepuid ei avatud nii et oli meeldiv ligi 45minutit seal passida :(
urr
23:39 07.02.2007
vahest viiakse ka möni töötaja kodule lähemale
hm
12:24 09.02.2007
vot see on küll ülesõit millest ülesõitjaid ei tasu kritiseerida, sõidan sealt isegi vahest üle, see ei ole normaalne mis seal toimub, suht harva kui seal 5-10 min hakkama saab, vahest on tõke 10 min all ja rongi ei tulegi, selle kohaga peaks midagi ette võtma!
ahmed
18:14 17.02.2007
See Telliskivi ülesõit on nagu 1980ndate Venemaa, midagi pole muutunud. Ebanormaalne . Pange sealt kõik läbi kuidas aga jaksate, ma panen ka - niikaua kui asi normaalseks tehakse.
mh
13:21 18.02.2007
käige siis teist kaudu, tropid olete
kalamajaks
11:27 19.02.2007
Kui tõkkepuu all, sõidan Heina kaudu ümber kaubajaama ja olen tublisti enne kodus, kuigi mõni kilomeeter tuleb lisaks. Täiesti haige koht, eriti seetõttu et vältida on seda raske või siis on ring väga pikk.
VP
00:42 03.03.2007
Olen isegi julmalt lihtsalt üks hetk sealt üle sõitnud, sest alguses passisin 20 minutit, ühtegi rongi ei tulnud, siis lõpuks üks tuli, passisin veel 15 minutit nii, et ühtegi uut ei tulnud, olgugi, et tõkkepuu oli ikka all ja siis lihtsalt lasin üle. No olgem normaalsed!
Ma ka siis rullnokk
12:42 11.03.2007
ma panen sealt ka ikka vahest üle, seal on ooteaeg mõnikord ikka mega..eriti põnev ongi siis, kui tuleb 60 vagunit, sõidab üle ja siis rööpaid tahab vahetada, ukerdab seal pool h.Kaua siis võib passida seal?
intruder
12:12 14.03.2007
Oots härrased...
tõkkepuu ja raudtee foor on reguleerimis vahendid.
OK saan aru sellest, et seal tuleb kauem oodata, kui näiteks Nõmmel aga ikkagi ..... kui ei viitsi oodata sõida ringi mitte ära sõida alla lastud puuga üle raudtee...eriti kui puu on all olnud juba päris pikalt.
VVV1
12:41 10.04.2007
Samas võiksid raudtee ülesõidu kohad paremini reguleeritud olla. Arvatavasti on valitud lihtsam-odavam varjant, mis ei arvesta näiteks rongi pikkust ja nii sa ootadki seal asjatult ehk "igaks juhuks" mingi statistiliselt keskmise rongi + veel mingid "ohutuse" minutid, möödumist. Kas see reaalses elus ka ohutust suurendab või hoopis vähendab on iseküsimus. Niisugused asjad peaksid arvestama eelkõige reaalsust ja alles siis mingeid väljakujunenud universaalsied dogmasid.
Üpris selge, et mõtlev inimene võib hakata kahtlema antud tegevuse mõtekuses ja vastavat korda eirata.
Liikluseeskirjad ja vastavad liikluskorraldusvahendid peaksid ka ajaga kaasas käima, et inimesed neid paremini täidaksid.

Muudetud 10.04.07 12:43

ksenofobov
10:49 23.04.2007
telliskivi ülesõit sarnaneb tartus Näituse tänava omaga, mis jookseb läbi kaubajaama. mingid nõuded säytestavad selle, kui kaugel peab signaalandur olema raudtee ülesõidukohast.. väike vahe on sees, kas n+1000 TONNI kola lendab su poole 120km/h v6i 5kmh.. kui sinna lennataks 50 ga peale, lõpetaks enamus kaubast Pelgulinnas Nisu tänava kandis ja kaua kardetud Suur Pauk Koplis oleks juba ajalugu. kes tainamatest ei tea, siis sellest kohast on võimalik mõlemat pidi ymber sõita: mööblimaja poolt tulijatele on abiks heina/ristiku/erika tänav viadukti alt läbi, põhja poolt tulijatele Vabriku/Volta/kopli/ristiku.
Scirocco123
16:16 01.09.2007
ma kunagi sõitsin ka sealt punasega üle - muidu oleks 100% eksamile hiljaks jäänud.politsei pidas kinni ja tegi 480kr. minema sain ikkagi enne tõkkepuu taga seisjaid :P
muuuu
16:18 01.09.2007
ja seal uued foorid nüüd. ehk on arengut loota....
sfdfd
15:51 24.12.2007
raudtee ülesõidu kohtadele tuleks panna sellised hüppeplatvormid et kui hooga tulla võid kasvõi üle rongi hüpata:D
debiilikud olete
23:16 07.01.2008
haiged inimesed olete. jube raske on ringiga sõita või oodata. Erilised oinad kes ennast õigustavad ka veel, et muidu peab liiga kaua ootama... no come on, tule mõistus koju.
joala_
10:39 16.05.2008
olen isegi seal 15 minutit kaubikuga kinni seisnud, kuni lõpuks on rong korraks üle sõitnud, rida vahetanud, tagasi sõitnud, ja siis on tõkkepuu veel 5 minutit all passinud, ajab närvi, aga , noh suure kaubikuga läbi ei manööverda :P
kamassi Antskan
23:57 21.04.2011
mis te mehed siin kiidate , ma olen sealt teerulliga ka üle sõitnud punase tule ajal, nii mis kolises, nii et tehke järgi või sööge saia