Selline olukord täna Tartus Riiamäel (Riia-Võru ristmikul) - fooris punane tuli (juba pikemat aega, pildile kahjuks tõestus ei jäänud), järsku kuulen kõrval pidurdamist (selline spetsiifiline naelkummide krigin). Egas jah, 5-s BeeEmmVee ei suutnud stop-joone juures pidama jääda (no mis teha, kui eelmise foori juurest kiirendades ei suutnud õigel ajal pidurit vajutada). Ja nii see seal seisis ülekäigurajal. Vahepeal nagu kõhkles, kas sõita ristmikust üle või mitte, kõrvalteedel autosid nagu polnud. Aga ootas ära rohelise... ja pani hirmsa kiirendusega jälle minema, vahepeal sai vägagi pika vahe sisse, mis siis, et Riia-Turu ristis olime jälle kõrvuti... punane ju :)
Lisaks seadusega ettenähtud numbrile (001 BOX) oli selle külje peal suur valge number "20". Ilmselt vihjab sellele, et roolis "ralliäss" vms.
Tänan kõiki kaasaelajaid ja fänne!. Lugu jah kahetsusväärne, nimelt kui Riia tn-l Ekraan kino eest startida, lülitub järgmisel ristmikul Riia-Võru fooris roheline tuli just õigel hetkel nina ees, et tekiks nn roheline laine. Kahjuks sellel kellaajal toimus foorides üleminek õhtusele ajale ja planeeritud roheline jäi vahele, seetõttu ka kerge stoppjoone ületamine, mis aga polnud kindlasti tahtlik, vaid mõjutatud kolmandatest jõududest. Niiet unBeerist "opelivennad" ärge võtke asja isiklikult, kui sõiduki paarsada kilowatti ja korralikud rehvid tulitama ajada, võib väikseid apsakaid ette tulla. www.rullnox.ee
Mida te vingite...
kõigil juhtub vahest apsakaid.
Üldiselt suhtun bemmimeestese ****sti kuid antud teemal pole mõtet küll siin mingit vingu ja kiunu aretada.
Pealkiri nagu natuke mööda ...
Kui auto saab nii lühikese maapealt pidama näitab see pigem pidurite headust. See mis selles loos kehva on, on juht rooli taga, kes ei oska pidureid õige koha peal kasutada.
Tere sõbrad! Mul on väike ettepanek: saaks õige kõik kokku, siis võiks vaadata, kas keegi näost näkku ka niiviisi kääksuda julgeb???
Milleks pidevalt viriseda mõtetute asjade üle. Vigu teevad ju kõik. Mujal kui liikluses ei ole ju pidevalt mingi debiilik fotokaga selja taga vehkimas, et saaks aint pilti teha, kui keegi millegiga eksib ja siis netis virisema hakata. Hale poisid, hale.
Kui sa tahad märkust mu sõidu kohta teha, siis tule inimene ometi ütle ise, mitte ära virise siin (see ei käinud konkreetse intsidendi kohta).
Enamasti on need suurimad vingujad need mehed, kes on rooli taga saamatud, eraelus naise talla all, komplekside küüsis vaevlevad ihned ja kibestunud "maailmaparandajad".
Antud situatsiooni kohta kommentaariks nii palju, et jah, tõesti, linn ei ole päris õige koht, kus kummi kuumaks ajada. Punase alt samas keegi läbi ei sõitnud ja eks teinekord ikka tuleb tuju veidi äkilisemalt sõita (antud masinal ju mootoril võimu on küll ja küll)
Muidugi siinkohal sügav kaastunne kodanikele, kes on eluaeg erinevate "korvidega" liigelnud ja ei oska hea auto sõidumõnusid hinnata.
"Enamasti on need suurimad vingujad need mehed, kes on rooli taga saamatud, eraelus naise talla all, komplekside küüsis vaevlevad ihned ja kibestunud "maailmaparandajad"."
Nõustun 100% selle väitega ning tõenäoliselt saab lisada sellised, kes on klassikalised jalgratturid oma 20 a vana vene rattaga või mingi sdelano v hiina 1käigulise jalgrattaga keset tipptundi ukerdamas autode vahel põhimõte silme ees, et "jalgratas on elu, auto on paha".
Aga jah, mulle ka see kokkusaamine täitsa meeldiks. Tuleme kokku oma saanidega ja siis vaatame, kes me oleme. Mind juba täitsa huvitab, mis mordadega "inimesed" siin koos on. Tahaks neid kõvasid ladavendasid "-mägedelt" ka näha ning kindlasti tahaks näha ihusilmaga siinseid käsikiimlejatest fotograafe.
Ja kui kellegil kodanikest juhtub olema paat, siis paluks treileril see paat sappa haakida. Saab ka vinget pildimaterjali.
Post Scriptum! KOHUSTUSLIK ON KAASA VÕTTA KÕIGIL KOKKUTULEKUTEST OSAVÕTJATEL DIGITAALNE FOTOAPARAAT !!!
sest siis saab ju teha pilti, et kes kus ja kuidas pargib, pärast hea siin arutada.
nuh, nii ühel kui teisel on õigus, võimsa masinaga vahest ikka tahaks kihutada,see nagu mõnus kui masin liigub nagu loom edasi:D, samas peaks arvestama ka teistega, et teisi ohtu ei seaks. siin konkreetselt pole ju hullu, õhtusel ajal, kedagi ei ole, aga nu ikkagi, kas raske autopikkusevõrra pidama jääda? Ja see kokkusamise värk, nuh, pole küll vastu, aga see bemmimeeste kambavaim on meeletu, aga kui üksi kellegagi vastamisi on, siis oskab küll kiirelt autosse hüpata ja minema kihutada.
Kõvad mehed ei pea näitama, et nad on kõvad - ei liikluses ega muuski. Sest see on niisamagi näha. Inimesi eristab loomadest see, et nad suudavad vesteldes oma erimeelsused lahendada. Vägivallaga hakkavad ähvardama vaimselt nõrgad ja ebastabiilsed kodanikud. Seega olete te mannetud ja saamatud inimesed, kes ei suuda muus silma paista kui liiklusdebiilsustega. Liiklus ei ole koht, kus oma lapsepõlvetraumasid ning olematut seksuaalelu välja elada. Liiklus ei ole võistlus. Ma usun, et kui inimene soovib loomi näha, siis läheb ta loomaaeda. Igatahes ei soovi terve mõistusega inimesed loomi näha liikluses ega ka silmast-silma. Pöörduge oma probleemidega parem arsti poole. Teiesuguste olematu mõtlemisvõimega inimeste pärast ongi Eesti liiklus Euroopa saastakiht. Ning enne me ei jõua liikluses arenenud maailmasse kuni tõsise ajutraumaga inimesed on liiklusest eemaldatud. Fotokaamera on vajalik, et loomad esile tuua, et inimesed teaksid neid karta ja eemale hoida.
unBeer-ilt sooviks teada, milleks selline teema? Kõik me oleme pidanud mingil põhjusel äkilisemalt pidurdama. Ja kui keegi tahab sõelumata liiklushõredal ajal nõelumata, ning kedagi ohustamata foorist foorini kiirendades liigelda, mis siis? Tekib kahtlus, et püüdsid ise võidu sõita ja kehva kaotajana ei mahu see hinge? :)
Aga tänasele kl. 14.20 kirjutajale kõvadest meestest..........jutt nagu enamvähem õige. Aga..........kõvad mehed pole anonüümsed postitajad! Päris pahas tujus oled olnud? ;)
Ma saan vägagi tihti bemmimeestega kokku:) eriti suvel.Teeme grilli,õllet ja kiidame masinaid:) Ahjaa mõnitame kah yksteis kui keegi on saamatu olnud..aga üldiselt on väga lahedad kokkusaamised olnud siiamaani:) Ise kusjuures olen riisipanni..Mazda omanik.
Mu meelest tore, et mõnel mehel digiseadmete asemel ikka veel ka mootorimürin meeldib. Statistika andmetel vist enamus mehi enam naela seina ei löö. Ise ei ole bmw omanik, aga paar korda nagu kogematta juhtunud õnnetus, et ületan ristmikku punase tulega. Ja arvan, et need digitehnoloogid teevad samuti vigu, mida nad aga ei märka.
olen tegelikult korralik nooormees. aaga meeldib punasega tuurid põhjas hoida ja kõrvaloleva panniomanikule silmavaadata ja keskmise sõrmega viibata.ja siis lendan viuhhhhh!!! vot selline mees olen. nalja ei mõista ja alla ei jää.