Olukorrad liikluses

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Uus stiil parkimiseks - keset teed

unBeer
13:59 09.02.2007
Tartus Aardla tänaval seisis oma pool tundi keset teed Peugeot. Saan aru, et juhtub, et auto välja sureb.. ja kui külmaga käima ei lähe siis pole midagi teha. Aga keset teed jätta... see on juba kahtlane.

Samas jäi teisel pildil peale 007 AUA, mis raskendab oluliselt Chrysleril parkimiskohalt väljasõitu.

Muudetud 09.02.07 14:04

Juulius
16:48 11.02.2007
Kõige hullem oli asja juures see, et ohukad tal ka ei põlenud. Nu võib-olla sai tal aku tühjaks, ei tea. Juhul kui sai, siis polnud vähemalt pikk maa uue aku järgi minna, sest Akuparadiis seal samas.
wello
10:35 12.02.2007
ei saa aru lambast kes näeb sellist olukorda jaa haarab kohe fotoka järele,mitte ei lähe mehikese juurde ja küsi kas abi vaja? Ega mõistus ja mu..i pikkus pole oma teha!
tarts
13:25 12.02.2007
To wello

Ja kui see oinas sulle siis lolli näoga otsa vahib ja teatab et ta lihtsalt pargib? On selgelt näha et selle auto jaksaks sealt teepealt ka naiste rahvas eemale lükata. Aga ilmselt olid see sina seal, kust sa muidu tead et tegemist oli mehikesega?
ptüi
14:53 12.02.2007
mmm.. jälle see kuulus aardla tänav. Laupäeva õhtul alles tegin seal mingi Hondaga streetrace`i. Kahju et siis keegi ei pildistanud.
wello
20:49 12.02.2007
To tarts
Kas käisid ja küsisid? Või inised niisama?
tarts
00:38 13.02.2007
wello loe oma esimest postitust, siis saad aru mis tähendab "niisama inisemine". Lehma jutt suht mõistlik. Aga pilti võib alati teha, mul aastaga kogunenud paarkümmend tuhat neid, jah, selliseid pilte mul pole ja mingeid valesti parkijaid ei viitsi ma küll pildistada, aga kui ette jäävad pole mul kahju neid netti üles ka panna.
wello
07:54 13.02.2007
aastaga paarkümmend tuhat? sul veel kõvasti areneda http://eestifoto.paper.ee/sein/read.php?f=3&i=39011&
t=39011#reply_39011

äkki paned midagi netti üles ja näitad mida oled teinud? Kas saaks ka kuidagi pildile pargiks ka oma auto samma kohta iga päev kindlal kellaajal?
tarts
21:23 13.02.2007
ei wello, sind mei ei pane pildi peale- sind me paneme laulu sisse ja sealt sa enam kunagi välja ei saa. Mina ei soovi kuhugi areneda, aga sa oled ilmselt päris tola kui ei saa aru et peugott mõttetult liiklust segab. (kuigi seaduse järgi ta ilmselt LE-d ei riku)
Wello
21:51 13.02.2007
Tore vaadata kuis ka tarts on hakanud arenema (kuigi seaduse järgi ta ilmselt LE-d ei riku) JOKK! Ja vaata kui suureks kasvad ja autu ükskord ostad ja ta ka ära laguneb, mis siis teed, siis mõtled kurat küll oleks jalgrattaga, tõukaks teeäärde aga asja mille summarne kaal võib olla üle 2t ikka ei jõua üksi liigutada.
Ega mõistus ja mu..i pikkus pole oma teha!
tartsm
00:57 20.02.2007
wello vaata pilti! seal selgelt näha et auto liigub alla mäge. Olen oma elus sõitnud umbes 60km ka jalgrattaga ja tean et peale seda raskem lükata ratast mäest üles, kui autot alla mäge. Mul oleks tõesti palve et naised esineksid naiste nime all ja mehed mehe nime all. Kui sa oled naine kes ei suuda autot allamäge teistelt ees jalust lükata- siis oled veel pealeselle kole kaa. Tean ühte wello, autosid on mull olnud kindlasti rohkem kui sinul, ja äpardusi ka juhtunud nendega igasuseid. Aga nii pole mu autod kunagi teistele jalgu jäänud. Aga nagu sa ise ütlesid ei ole sul ei ühte ega teist.
wtf1236854
01:24 20.02.2007
ärikate asi nimodi parkida. natuke võiks ikka lihast olla, et autot ohutusse kohta lükata. kaldun arvama, et tegu oli siiski suure egoga inimesega kes oli lihtsalt ülim ******st. Olen ise a4-ja üksi kerge tõusu peal lükanud, et mitte keset risti autoga jääda.
audi a4 v6
10:28 20.02.2007
kes ütleb, et ei jõua üksi oma autot asfaldi peal liigutada, on ikka ****vares küll, teine asi, et võibolla käima ei jõua lükata, aga tavalist pereautot kuni 2 tonni võiks ikka jõuda liigutada küll. Oleks seal pildi peal näha laus jääd või midagi sellist, aga ei ole ju!!
Wello
14:42 21.02.2007
To:tartsm
Äkki kohtuks homme kell 12:00 feenoxi ees ja ma laseks sul sealt oma auto ära tõugata?PS! elan kahe rautee vahel ja seda kohta läbin ikke õige mitu korda päevas
vaherahu mehukene akik
01:37 30.03.2007
keda see auto seal segab, nagu näha oli päev ja liiklus oli olematu, mõttetu viriseda tarts ja teised lambad
VVV1
12:46 10.04.2007
Ehk ei saanud juht aru kus on tee ja selle keskkoht.
Arvestades tänapäeva praktikat, pole üldse haruldane. Silmamõõt pole ju oma teha. Ainult, et mida arstid on mõtelnud (või kas üldse) kui autojuhilubade juurde käiva tervisetõendi väljastasid.
Ja arstilt justkui ei saakski nii "peent" lähenemist nõuda asjale, kuna nad ei saa ju praegu sellisegi "töö" eest palka.

Muudetud 10.04.07 12:48

:)
14:44 19.04.2007
See on ilmselt veerenud parklast välja, vaata, kuidas esirattad on.