Ma isiklikult ei usu et ta sinna ennast tagurdas niimodi vaid pigem libises lume all oleva jää tõttu. Ja need kitsad maanteed suht ümarad ka polegi palju vaja et raske masinaga niimodi juhtuks.
Ta tagurdas siiski.Tagumiste ratastega sõitis liiga kraavi pervele ja kuna kast oli soola täis,siis vajuski ära kraavi.Autojuht ise rääkis,me aitasime ta isegi kabiinist välja kuna ta ise ei jõudnud ust üles lükata.
Siinkohal neid "sisu mehi" kiruks natuke ka, eelmine talv kui vahepeal oli palju lund siis lükkasid nad lume ära nii et kraavid jäid sirgeks. Ja kui siis sõitsid oma arust tee äärde, siis käis krõnks ja auto vajus külili. Ühe bussi peatuse juures (autodega käidi bussi vastas) uppus niimoodi ära vähemalt neli autot.
Ma mõtlesingi seda et võiks mingi piir olla. Ega see et mina ka sinna kraavi sattusin oli ikka mu oma süü. Aga kui seal kreenis masina kõrval puksiiri ootasin siis kirusin ikka sisu mehi. D:)
proovige sõita ntx pool täis paakautoga, ehk siis kui vesi sõidu ajal sees loksub ja juhtimist ikka väga tugevalt mõjutab. see võiski olla õnnetuse põhjuseks, eriti veel kurvis.
see se sama sahk kes oleks mu surnuks sõitnud.liikusin talvel Jõhvi poolt Tartu poole ja 20km enne Tartut tuli see sahk mulle vastu ja ta sõitis kesedt teed.Nähes sahka keset teed võtsin hoogu maha kuid kinni ei pidanud sõitsin kuskil 60km tunnis. Jõudes sahale lähemale märkasin et sahk hakab nagu minupoole kalduma ja ma lasin pasunat ise tõmbasin tee äärde lume valli.Lõpp kokku võtes oli nii et sahk möödus mu auto juhipoolsest uksest umbes 50cm vahega.