Tere.
Plaanis soetada kas Pontiac 3,8 või Voyager nii aastast 94-95 , millised oleks kummagi margi +/--sed, olen omanud kunagi Voyageri 3,0 - pole halba öelda miskit, vaatan nüüd vähe pontiaci 3,8 poole- tundub v'he mugavam kui voyager, mul vähe mugavus tähtsam kui küttekulu- kuna enamus tööajast roolis nii linnas/ kui maanteel. Olen siin lugenud arvamusi mis seinast - seina . Häiris natuke pontiaci taga amortide kompressori teema- voyageri tagasild väga lihtne- lehtvedrudega, kuidas need pontiaci õhuga reguleeritavad amordid meie muutliku ilmaga ennast õigustavad- teed meil ju nagunii auklikud kui külavahe teed? Kui hüsti püsib Pontiac soe meie külmadega ja kuis käivitumisega lood ? On ka mõningaid konkreetseid pontiacile omaseid tüüpvigu ? Ehk saan natuke valgustatud ?
nüüd siis 4 päeva värske omanik olnud
22 kraadise külmaga oli üldiselt soe arvestades suurt ruumi,ei olnud ka taga külm . ühesõnaga soe.
käima läheb iga kell iga ilmaga siiani oli miinus 25
küttekulu maanteel jäi kümne juurde praeguste ilmadega, linnas joob aga mõnuga,tühjalt ja kohapeal pole just seisma ka jätnud
kui nüüd neljanda käigu ka ilusti tööle saaks oleks väga hea masin
(nii kui maanteel korra alla vahetab siis ei taha enam neljas sisse minna enne kui teeperves peatatud süüde välja ja hoob parkimis asendis ära käinud)
muidu igavesti hea auto see 3.8