pilt on tehtud ühe ehituspoe hoovis hommikul, kus keegi on kellegi auto ära pakkinud, on ikka viitsimist olnud (pilt telefoniga tehtud, sellest ka kvaliteet)
Mul on tunne, et see sobiks pigem valesti parkimise teemasse - kõige originaalsem lahendus igal juhul, mida ma ukse ette parkinute karistamiseks näinud olen
aga järsku see on kingitus, kas keegi selle peale ei tulnud, kuna nii suurt pakkepaberit ei leitud kuskilt, siis vast arvati, et kile sobib kah kingituse pakkimiseks...
huvitav kui palju kilet selleks kulus? peaks ka selleks ajaks kui mõni aeg autoga ei sõida ta sisse pakkima, et ilmastik ei pääseks mõjule,kuna garaaži pole ja keegi "hea"naaber ei saaks vasti keret võtit teritada...
ilmselt ei ole kingitus, sest auto on pesemata; kilesse ära oma autot küll pane, aga oleneb muidugi eesmärgist, samas ei tohiks selline niiskusreziim hästi mõjuda; pigem ikka vale parkimise eest trahvi tehtud.
pole olnudki plaanis panna :D, mul pole niipalju kiletki :D
aga jah, see on ka omamoodi huvitav, võtab küll rohkem aega kui millegi muu tegemine valesti parkijale, aga originaalne ;)
Tegelikult ongi tegemist töökaaslaste vingerpussiga ühe töötaja autole,valestiparkimise kohta haukujatele siis niipalju ,et pildil olev garaazi e.laouks on ilma kasutusotstarbeta ja lihtsalt väike planeeringuviga.
Ilmselt on tegu töökaaslaste naljaga ja selline tore nali igastahes,
aga kui nüüd eelpoolmainitud arvamust, et kleepida auto üle ja säilitada värvkatet, et ega siis pakkekilega ei pea seda tegema on ka võimalik ju kasutada selliseid autode kleepimiseks mõeldud materjalid, ostad 10 jooksumeetrit kleepsu sarnases toonis nagu auto on ja kleebid üle/lased seda teistel teha
Kunagi nägin üht vaz-i millel olid uksed alt poolt liistu eihitus poes müüdava puit imitatsjooniga üle kleebitud kas siis talviseks soola kaitseks või oli lihtsalt nii ära roostetanud see jäi paraku arusaamatuks.
njah,juhtub.mul kunagi jäi katuseluuk suvel lahti ja aknad.ise olin sõidus kaugemal teise masinaga.ma olin küll töökaaslastele tänulik et kinni pakkisid mu auto pakkekilega-auto jäi ju seest kuivaks
isegi paar korda nii teind sest meil tööjuures oli ka uks peal suur silt ÄRA PARGI UKSE ETTE; VASTASEL KORRAL SU AUTO KILETATAKSE enamus ei uskunud aga see arvamus muutus peagi...