lugu selline,et vahetasin eile küünlad,kuid ühe küünla välja keeramisel võttis küünal keerme kaasa ning nüüd olex vaja teada-ehk teab keegi kus saab kas osta uue keerme v kus keerataxe uus keere sisse?
jube jama lugu lisax sellele-keerasin veel lisax liigendiga võtmel selle oca purux,mis käib padruni sisse ja siis veel padruni keerasin purux..
Ma ei olegi siis ainus "õnnelik" pontuomanik???
Tuli see keerme osa minulgi sama valemiga välja ja tulistas küünla süütepooli korpusesse sisse koos mõnusa plastmassi haisuga.Ilmselt on tegu sellega et silindrisse sirtsutab jahutusvedelikku ja see teebki alumiiniumist vindi osa ****ks mis küünalt kinni enam ei hoia.Ma arvan,et tuleb hakata mootorit maha sikutama,sest plokikaant muidu kätte ei saa jne. (peale TopPartsi ei julge selle teemaga SELLE autoga mujale pöörduda) jou jou
anna meili aadress orsamting,kui on tegu küünla keeramisel liigse loomajõu rakendamise tagajärjega võin ühtteist nõu anda et asja lihtsal viisil parandada.
Kirjuta mulle enda kontaktandmed ja saame sellest murest üle.On olemas üks pisike abivahendite komplket millega saab seda muret lahendada ja minul see olemas.
vaikene@hot.ee
Samad problad ka siin - vähemalt analoogsed! Ise olen remondimees nagu Jaan Tatikas, seega tahaksin teada kas keegi teist siin on ka oma masina korda saanud ja mis see maksma on läinud?
100 eeku maksis ja husqvarna esindus keeras küünla külge nagu naksti.neil on vastav seadeldis.kuid seal on vaja ka spetsi kes seda oskab nii et metallipuru silindrisse ei läheks.seal on oma nipp.
100 eeku on ju köömes - Kui vaid saaks täpsemat infot. Kus või millises linnas selline husqvarna esindus on? Ehk on igas Husqvarna esinduses selline spets koos vastavate riistadega. Muidu on päris nutune lugu keerme pärast! Keermet aga - öeldi Top partsist, et eraldi ei müüdagi. Kui sii ainult koos plokikaanega. Oh õudu, mida money peaks välja käima!
Hakkas kohe palju parem - vähemalt mingit sorti ülevaade asjast, loob kindlama tunde. Kuniks leideub veel selliseid abivalmeid inimesi, pole Eestis eluterve kodanikutunnetuse pärast vaja muret tunda! Veelkord tänan -ehk saab asja!