tee on seal kitsas aga liiklus vaata et tihedam kui Tartu maanteel, pealegi suurem osa neist liiklejatest on rekkad, kes Paldiski sadamasse, kes PipeLife-i jne jne.
bmwpede sõitis peateele wolkarile ette, ja kui wolkar hakkas mööda sõitma paremalt kiirendusrajal ja tagasi teele reastuma vajutas bmw juht gaasi põhja ja rammis volkarit veokile ette. yks enam vähem seal juures olnud inimene rääkis niimodi.
Täiesti pekkis on vanamehel arusaam...bemarite sõidustiil traditsioonile, krt mida sa paned ühte lolli juhti teistega ühte patta ja veel ajad automargi kaela. On mõtlemine...ma ostsin ka omale bemari, kas olen nüüd täis rullnokk ja liiklushuligaan?
Vabanda muidugi, aga jutt on sul küll bemaripoisile vastav :)
Kõige vähem tahaks nüüd jälle "bemarisõda" pidada.
Ma ei taha muidugi öelda et kõik bemarijuhid on rullnokkad, aga üks asi on kindel, iga rullnokk ON bemarijuht! võta heaks-pane pahaks :)
loodan et sa pole see muhelev vanajuht kes oma päevi näinud autoga esimeste kevad ilmadega muheledes trassil 60 km/h sõidab ja sellega teistele peavalu tekitab.sry lihtsalt see rullnokklus+bmw jne on nii ära tüüdanud sest küsimus ei ole automargis vaid ikka selles mis ajus toimub ja ajudeta liiklejaid on palju palju.muideks kujutad sa ette,ka muude automarkidega liiklejate seas on rullnokkasid. NB ei ole bmw omanik vaid liiklen VW või Yamaha-ga
ilusat kevadet teile.
:)
Ei, ma ei sõida 60km/t.
Mu Hondal seier kisub vägisi 100 juure, muideks ise ka kaherattaliste pooldaja (Kava andsin küll tütrele kaasvaraks, aga vana korviga Ural ikka liigub) ja kahel rattal olles tunduvad eriti vastikuna need rullnoksid.
kui endale autot ostma hakkasin oli algul välja valitud ka bmw, aga loobusin kuna bemmidel on lihtsalt ,sõna nagu RULLNOKK auto varustuses!
mida võisam mootor sada rohkem terroriseeritakse teisi auto juhte kellel ei ole 160 või 210 kw! mina võtaks nad järjest kinn ja peksaks kurikaga vata nokka!
KÕIK KES SÕIDAVAD BMW-ga ON JA JÄÄVAD RULLNOKKADEKS!!!!!!!!!!!!! =))
tegelt ei kisu! bemmi vennad on üldikud ja nad tekitavad 77% rohkem liiklus ohtlike olukordi kui mõni teine juht! kurb aga tõsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!