Olukorrad liikluses

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

lumi, lumi.

audia699
23:54 08.04.2007
liikur ilma numbri ja tuledeta.
VW
20:27 09.04.2007
to audia699: kus selle pildi mõte nagu peitub? kas see, et tuled ei põle teeb selle auto sinu jaoks nüüd märkamatuks? ja tagumine number ei paista välja hull mure, mine vaata siis autot eest poolt seal vast on number puhtam. talvisel ajal sõidavad pooled autod nii ringi, et tagumine number on lumine. võta nüüd aeg natukeseks maha ja mõtle natuke. kindlasi leiad omale mingi tulusama tegevuse.
lumemiis
07:44 10.04.2007
minu meelest võiks politsei sellise autoga söitmise eest trahvida,kas inimesel pole töesti nii plju aega ,et autole harjaga ring peale teha ja puhtaks pühkida. pealegi hakkavad sealt katuse pealt lendama jää ja lume tükkid ,mis võivad ohtlikud olla.

Aga eelm´ine postitaja on vist selle volksu omanik ,tule minu poole ,mul on üks hari üle , meelsasti kingin selle sulle.
djfds
21:47 10.04.2007
tuled ju põlevad. need on selle lumekoorma all ju.
VW
22:48 10.04.2007
sa lumemiis oled vist päris sooda. mingi tühise harjaga tuled mind enda poole meelitama. see hari mida sa mulle pakud, sellega võid ennast sügada. mina selle transporteri omanik ei ole ja ma pole sellega sõitnud ja ilmselt pole ma seda sutot kunagi näinudki.
olen tubli poju
17:40 11.04.2007
väljamaal sõidavad kõik ilma tuledeta, keda see seal segab, ei kedagi, lambakari
to VW
09:42 12.04.2007
Väga vabandan.
Ei osanud arvata et keegi tahab sellist pilti üldse kommenteerida. Rubriik ju olukordadest liikluses. Mida selle pildi puhul kommenteerida? Ainult naerda klounide üle kes selliselt liiklevad. Tegelikuses mind ju ei huvita selle bussi number ega tuled vaid koom pilt mida teiega jagada.

Muidugi lisaks koomilisusele on sellised liikurid liikluses ohtlikud, sest võite ainult ette kujutada milline pilt avaneb autot eest poolt vaadates. Suure tõenäosusega 20x20 cm pilu juhi ees.
lumemiis
09:48 12.04.2007
VW -mehele. Ei maksa ikka teisi soodaks söimata .Mulle tundub ,et tundsid ennast sellest harja loost natuke puudutatuna. Julgen arvata ,et oled üks neist kes söidavad talvel peale lumesadu autoga ringi ., millel ainult kojameeste pühkims jäljed klaasil . Kui vaatan selliseid söitjaid siis tekkib vägisi tahtmine sellistele hari kinkida enne kui nad puuduliku välja vaate pärast avarii teevad . Ja ohver vöid olla ka sina VW - mees .Ja keda sa siis soodaks söimad ,kas ise ennast . Lõpetuseks : sooda vöin ma ju olla ,aga auto on mul talvel lumest puhas .
.
13:52 12.04.2007
See on ju elementaarne, et hommikul enne sõitu minekut võtad autost harja, teed sellega masinale ringi peale, kraabid klaasi veel vajadusel puhtaks ja alles siis sõitu, kõik sellisest tööst kõvale hiilijad tuleks kohe mingi spetsparagrahvi alla võtta.
kirves
14:39 12.04.2007
Jah, kui ikka piduritulesid näha pole, siis võib sellise ilmaga üsna kerge olla talle tagant sisse põrutada, kui ta veidi järsemalt ees pidurdab.
Halenaljakas oleks selle asja juures veel see, et selle pauguga tal taguots ilmeselt lumest puhtaks saaks, misjärel poleks politseile mõtet kurta, et sa sellepärast talle sisse panid, et tal tuled välja ei paistnud.
a1
17:17 12.04.2007
võib-olla ta sellepärast niimoodi ringi sõitiski ,et volkari taguots roostetab ja siis saaks tasuta korda, kui keegi tagant sisse paneb
lumemiis
09:42 14.04.2007
lõpuks ka möned öiged mehed siin ,kes jagavad seisukohta ,et ikka enne söidu alustamsit pead auto lumest puhtaks tegema. ja politsei peaks töesti lumise auto eest trahvima või kas või kinnipidama ja laskma koheselt auto puhtaks teha.
to lumemiis
21:31 24.11.2007
kas sa oinas tõesti viitsksid iga hommik võtta redeli ja ronida transporteri katusele et lund rookida ja see tagumine ots sellepärast võibolla lumine et ta tuli kuskilt liivatamata ja lükkamata teeltkus keerutas lume ülesse ja mina küll ei hakka iga 10 minti pärast autost välja ronima et vaadata kas mul tagumine ots äkki lumine siis alles vaatan kui ma seisma jään ja autost välja lähen ja kui ongi lumine lükkan käega puhtax ja ongi asi vask
meeldetuletus
16:48 22.11.2008
Juba liikleb selliseid hulle teedel.
Olge ettevaatlikud!
Tänase postimehe viimasel lehel ka üks selline 108 BAY.
Kas netis on mõni koht kus saab numbri järgi omaniku/kasutaja teada?
ps
14:09 23.11.2008
See pole veel midagi nii hullu kui rekkad kes alustavad sõitu hommikul aga öösel on külmetanud.Ma ei tahaks rekkamehi solvata kuidagi aga kas poleks võimalik midagi teha,et jäälahmakad tagasõitjaile aknasse ei lendaks.
fgdd
09:56 24.11.2008
be-em-wee
12:57 24.11.2008
Pikivahe ei päästa sind suurest jääkamakast muudmoodi kui jää igakord seisma ja tee ta kahjutuks. Võiks tõesti enne sõitma hakkamist autot pisut rookida lumest ja jääst! Loll mõtlemine mõnel, et nii kui nii sõites tuiskab lume peale! See pole ju enam nii ohtlik kui öö läbi tekkinud jäine kiht!
fgdd
13:30 24.11.2008
jää tekib sõiduajal,kui lobjakas tuulekäes jäässe läheb. tühjale porilapakale tekib kamakas umbes iga kilomeetri järel. kujutad ette mis seis siis oleks kui rekad enam kohalt ära ei saa. kui sulle talv ei meeldi,siis ole kodus. ps. ma ei ole rekamees aga ma tunnen neile kaasa,praeguste ilmadepuhul. praegugi üks akna all ****erdas üle pooletunni enne ki minema sai.
be-em-wee
13:53 24.11.2008
Üks asi on meeldimine, teine paratamatus! Saan aru, et sõidu ajal võib mitmeid ime asju sinna auto külge külmaga tekkida, see on paratamatus! Kuid jutt on auto puhastamisest enne sõitma hakkamist. Seda võiks küll iga mees teha ja siin ei saa küll "kui ei meeldi" taha peituda!
ps
18:57 24.11.2008
Ma mõtlesin tendipealset .
fgdd
19:36 25.11.2008
sorry,et valesti aru sain. selles on sul küll õigus. ise nägin kevadel kah enda auto ette kukkumas lumekamakat. aga ega sinna katusele kuidagi ei saa. ja kui saakski,siis katus on kah suht vedel. rekkadel peaks viilkatus olema :P
sanussi
12:03 26.11.2008
oma viga,et minu järel sõidad - sellised me, eestlased, olemegi.
natukenegi võiks teiste peale ka mõelda.
tarts12346
10:47 27.11.2008
Minu pärast ajage mis jama tahate, aga mina teen taga tuled ja numbrid puhtaks, seni ajaga kraabivad kojamehed esi ja taga klaasi ka juba puhtaks. Külje aknad lasen korra alla ja sõitma. Ma ei näe küll mingit põjust iga hommik autot mingi pool tundi harjaga nühkida.
Kärss
14:12 27.11.2008
Kui tuiskab, siis katab lumi maanteel kogu auto tagumiku ca 10-20km jooksul (tean, kuna just nii kaugelt käin linna tööle). Sellepärast kasutangi talvel tagumist udukat, et isegi kui kõik muu mattub peale puhastamist lume alla, siis tagumine udukas suudab enda kohalt reeglina lume ära sulatada (lumi ei jää tuleklaasi külge kinni, sulab ära) või siis kumab vähemalt läbi lumegi tahapoole. Kas keegi kujutab ette, et näiteks Tallinn-Tartu otsa peal peaksid KÕIK AUTOD tegema 10-15 peatust maantee ääres, et tagatuled ja number puhtaks teha? Kusjuures number tuiskab sõiduautodel kinni veel hulga kiiremini kui tuled... Tahan öelda, et ärge otsige kunstlikult pindusid teiste silmast, kui ise autot ei oma või sõidad ainult linnas, kus tagumik sel viisil täis ei tuiska. Ja seda ma kah ei usu, et keegi siinkirjutajatest käiks tuisuga maanteel iga paarikümne km tagant oma auto tagumikku kontrollimas:)
miiss
20:53 29.11.2008
tarts sa oled ikka eriline M ju. Ei, tegelt M kuubis suisa.

Kärss peab kangemad prillid ostma (mõistust muidugi ka) et pildil vahet teha kas auto on lumiselt maanteelt linna saabunud või on lihtsalt **** kellel ei jagu raha (pigem mõistust) harja tarbeks ning kaasliiklejatest savi.
MK
18:17 30.11.2008
Kärsaga selle tagumiku täsituiskamise kohapealt täitsa nõus...
Ja üldiselt jõle asi nüüd et autol tagumine ots lumine on... kui kardad et sõidad tagant sisse siis hoia pikemat pikivahet vaevalt et kõik siinsed hädaldajad nüüd nii suured pedandid on et peale igat lumesadu harjavad ja kraabivad oma autot nii et see 100% puhas on. samas ei ole ka teada kuhu pildil olev auto sõidab äkki oli mingi kiire asi ajada vms... vähem nuttu ja hala ja näete et elu ei olegi nii hull kui algul tundus
ullikene2
22:38 01.12.2008
Teeme nii et keegi enam autodelt lund ei pühi!
No okei kojameestega üks sorts ja külje aken korraks pisut alla, aga mitte rohkem.
Nii või naa sulab kunagi ise ära.
Oleme lahedad, eks.
Meix82
23:18 04.12.2008
Kõik on ****d, lollakad ja veel lollakamad!!! (püüan foorumisse sulanduda)

Tervitades
sanussi
12:02 09.12.2008
reka katusele vaevalt hommikul viitsiks keegi ronida. aga lumistest rekadest soovitan küll kibekiiresti mööda saada või väga pikka vahet hoida... egas suure kaubiku katusele ka kuidagist ei pääse...
ajudeta
13:15 09.12.2008
Väga hea näide ******smist teiste liiklejate suhtes! Las see jäätükk lendab kui tahab, mina saan ju ikka edasi sõita!
ullikene2
12:55 10.12.2008
Lõpuks ometi jõudis leheveergudele selline mats.
Loodetavasti nüüd võtavad siin targutajad eelarve august raha lumeharja tarbeks ja lõpetavad enda laiskuse õigustamise.