Tere! Mure siis selline et plaanin osta Fiat Puntot, kuna mulle on oluline et ta vähe kütust võtaks. Sooviks ikkagi mingit uuemat, nt 2001 aasta. Vaatasin sellist autot
Mis te arvate sellest? Kas turbodiisel on normaalne? Võtab vähe kütust ikka? Ei taha päris 1,1 mootoriga kah. Kuidas hooldusega lood on? Ma tean et peab autot hooldama, aga on tal mingeid ekstra nõrkasid kohti?
Tööautoks on 1,3 liitrine turbodiisel. Kahekesi sõites maanteed - 4L/100km. Linnas aga olenevalt 5-7 liitri kanti. Oleneb ka kas sõidad sooja mootoriga ja pidevalt ning peale tipptunde või just ristivastupidi - käredas pakases, kus masin maha jahtub, pidevalt reisijad peal, ühe foori tagant teise taha ilma piirkiirust kätte saamata...
See, kes väidab, et Punto ei kõlba maanteesõiduks pole ka Puntoga eales sõitnud! Tuttavale sama masin möödund aasta ostetud 1,2 bensu mootoriga ja maanteel 110 lasta lausa mõnu! Isegi tõmmet möödaminekuks piisavalt. Ei kõigu, ei uju, ei nooguta- käitub nagu luksussedaan. Rool täpne, käigud väga täpsed ja lühikesed, pidurid tõhusad. Salongis rohkem ruumi, kui VW Golf4-s!
käitub nagu lukssedaan?
Sa vist Fiati müügimees.
Tundub et sul võrdlusmoment puudub,
sest see auto ei kõlba mitte kuskile
Oli meil 2 kuud ,uuena,müüsin maha sest kui uuel autol on juba vead küljes siis ....
No ma ei oska ka siis aidata. Mõne käes ei püsi kohviveski ka...
Võrdlus väga olemas, sest garaažis S klass olemas. Akna all mul populaarseim Audi mudel läbi aegade ja töö juures Euroopas müüduimate autode viimased mudelid.
Mis vigu saab Puntol olla? ****ks lihtne masin ju. Ainuke viga see, et külmaga alguses käigukang kange on.
vead siis:
1.tutikal autol vahetati ära roolilatt,ja rooliotsad sest need kolisesid
2.vahetati aku
3.pidurid jäävadpeale
No ma ei tea...sellest nagu piisas