2000 EEK-i kuu on ilmselge utoopia. See ei ole lihtsalt võimalik. Saab olla vaid ilma igasuguste kindlustusteta (kasko, liiklus-), kuid isegi see on kahtlaselt odav. Uuri ikka enne järele täpsemalt. Üldiselt on Eests autorent üks Euroopa kallimaid ja mõistlik inimene siit üldse autot ei rendi. 2000.-ndate algul näiteks andis Eesti AVIS Suurbritannia AVIS-le kahekordselt silmad ette. Pole siit ju autot ise rentinud, aga tuttavad soomest-rootsist tulevad juba pikemat aega oma autodega, kuna on oluliset soodsam... Uuri asja - äkki on kombinatsioon: ühistransport-takso, odavam...
huvitav kui soomes on rendiautod odavamad miks ,seal siis autod 2x kallimad on-mul põhiklientuur ongi hetkel soomes käiv tööline .
u 8500 tuleb kuu ala r clio.
täis lammas
"Üldiselt on Eests autorent üks Euroopa kallimaid ja mõistlik inimene siit üldse autot ei rendi."
rendihinnad u samad mis hispaanias -,või tenerifel aga too mulle soomest auto 35 eur päev??????
Enamasti hakatakse võrdlema ühe koha tavahinda teise koha soodushinnaga või jälle mingi tipphooaja hinnaga. Peale selle renditakse erinevaid autoklasse erineva varustusega.
Muidugi on siililegi selge, 2000 tonni eest kuus pole võimalik uut autot saada. Liisingumakse, kaso, kasum peavad hinnas kajastuma.
Üks Tallinna firma oli, kust sai rentida kuuks umbes 7-8 tuhande eest. Võib-olla pikemaks perioodiks oleks olnud veel odavam. See oli täiesti aus, aga siiski "säästuteenus", st auto tuli endal pärast ära pesta ja puhastada jne. Alla selle on minu meelest väga kahtlane. Põhiline oht igasuguse autorendi puhul seisneb selles, et rentijal tuleb pärast kuhjaga maksta nii enda poolt põhjustatud kui põhjustamata kahjude eest. Või siis saad rentida odava hinna eest vana auto, aga rikete ilmnemisel ei ole kellegi poole pöörduda. Uurides "mainstreami" firmade, nagu Avis hindu Eestis, oli ikka paras üllatus, et 30-päevase rendi puhul tehti hinnapakkumine alates 1000 EEK/päev. Ja see oli paar aastat tagasi.
te ei saa võrrelda avist -eesti väiksemate firmadega -kuna 90% klientuurist on välismaine -teiseks kui saad puhta auto siis ka tagastad puhtana ,arvad ,et avises ei pea autot pesema -just need avise sugused kirvevennad väänavad sulle 300 eek trahvi pesemata auto eest ja 20 eek l täitmata paagi eest -teenindus kultuurilt ja paindlikuse poolest teevad just väikefirmad silmad ette .
2000 eest kuus võib saada ehk 15 aastat vana panni. Normaalse uue auto rendihinnad on ikka pisut teisest puust, umbes nii nagu huviline siin eespool märkis.
Kasutan ise rendiautot päris sageli ja kogemusi on üsna mitme firmaga. Viimasel ajal olen peamiselt küll 2 kindla rentija peale pidama jäänud ja neid pole mul kahju ka teistele soovitada. Üks on helden.ee ja teine bulvar.ee. Mõlemas olen vastutuleliku teeninduse saanud ning autod on neil ka heas seisukorras.
Aga drvag, kui leiad kuskilt firma, kes 2000.- eest uut autot rendib, siis ära ole kade ja anna sellest teistelegi teada.