Antud viga võib näitama hakata näiteks kui on vaja küünlaid vahetada, küünla juhtmed, süütepool. Katalüsaatori pärast ma küll ei muretseks. Lamda andur -võib olla
Igal juhul soovitan pöörduda Vehosse- Tänassilmas
Endal on minul C5-2,0 ja minul on antud teksti ettelöönud kui olid küünlad kehvad ja teine kord kui olin kati-juhtmele viga teinud.
Omal sama jama.Imelik on see et esimene kord lykkas pölema siis kui läks järsult kylmaks oli +2 ja järgmine päev umbes -20 ja kadus ära mingi poole päevaga.....nyyd olnud pakast mitu nädalt ja täna siis oli jälle soojem + poolel ja täna nyyd terve päev pöles tuluke ja jutt ekraanil...Lugesin ka siin Soome foorumeid(auto on pöhja -soomes) siis mingid härrad rääkisid aku vahetusest,see on mul tehtud....samuti kyynlad ja siis keegi oli lahti yhendanud istme soojendused ja oli kadunud ära....Samas diagnostika ei näita ka täpselt viga!Eks siis peab hakkama vist köige lihtsamatest ja odavamets asjadest pihta ja vaatab mis toimub,aga auto on HEA! yhe päevaga 1700km söita ei olnud mingi piin.Selga hoiab hästi ja ei tule väsimus peale söites...körvaliste ka mugav,,naine lausa lööb nurru kui saab pikealt körvalistmel söita :D
See ei ole midagi keerulist.Mine lihtsalt Veho kiirteenindusse ja saab 10 min korda.
Probleem anduris - ehk siis külmade ilmadega lühikeste vahemaade läbimine tekitab sellise nn emulsiooni kile andurile ja see tahab puhastamist.
See tehtud sõidad rõõmsalt edasi nagu muiste !
Sama oli C4 ga eelmine aasta.
Vaheta kohe ära õhufilter seejärel andurid ja seda ühe kaupa, lõpuks kui abi pole vahta kat ise või tahmafilter, vahet pole, peaasi et ära vahetad.... siis eelsüüte küünlad... ja kui abi ei saa siis võid minna autoremondi töökotta :)
Antipollution fault - on üldine mootori viga,nagu teistel check-engine.Ei tea,miks pesood-citroenid sellise kirja tegid,ilmselt et juhti eksitada ja see vahetaks osi nii palju kui võimalik.Viga võib olla ükskõik kus,ükskõik mis mootori komponentides.Võib ka tahmafiltris muidugi.