Saab

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Carcom

jazmin
22:51 19.04.2007
Palju veel infot sellise Oü kohta nagu carcom..müüad üsna palju saabe aga mingeid kontakte peale tel.nr pole. On kellelgi kogemusi ning oskab rääkida. Vanemad foorumiteemad selle kohta on mitme aasta tagused.
Rax_83
22:22 19.01.2010
Tere.
Uuendks teemat. Ehk on kellegil kogemusi antud ettevõttega?
kpl
12:19 20.01.2010
tere.minul üks sõber ostis sealt paar aastat tagasi saabi.tema on küll rahul.ilusti lubadakse auto viia servisesse kuhu klient soovib.see ,et seal aadressi pole,sellest ei maksa küll probleemi näha.helista ja vaata mis nad räägivad.nägin neid ka saabitoetus sõidul;)
Hm
12:41 20.01.2010
Ostnud veel ei ole, aga jutuajamine ja näitamine meeldiva teenindusega.
K
00:30 21.01.2010
Ostsin neilt 9-3. Olen sellega väga rahul. Asuvad Nõmmel. Nagu kõigi teiste firmade puhul kontrollige Viking Motorsi garantii-inseneri käest VIN-koodi järgi garantiiajalugu ja tõenäolist odomeetri näitu. Väga lahkelt aidati. Samuti käisime enne ostmist Saabianti juures kontrollis. Ostsin selle põhjal mitte esimese vaid teise valiku.
Nufff
19:20 24.01.2010
Ostavad masinaid Rootsist oksjonitelt, masinad ei pruugi kõige paremas korras olla. Seni pole veel kuulnud, et nad autosid oleks kerinud ning originaal hooldusraamat on ka reeglina olemas. Vanasti likvideerisid kenasti ka olemasolevaid puudused enne müüki, hetkel ei tea.
Steven29
09:12 04.02.2010
tere, olen isegi ostnud sealt 9-3, 2009 a veebruaris. ja ülimalt rahul, teenindus oli hea, ja autoga mingeid probleeme pole esinenud, lasin enne ostu saabianti juures üle vaadata, ühtegi viga ei esinenenud. Mina jäin rahule!
rommy8
18:58 07.03.2010
Tere,mina ostsin sealt 9-3 2008a detsembris. Tegin ostu tehingu vahetuse korras.Mujal saadeti mind pikalt kellegile ei sobinud sedasi vahetada.Et keegi seda autot ei osta ja nii edasi.Huvi pärast vaatasin kaua minu vana mahamüümine aega võtab,kõigest 3,5kuud.sama marki teistes kohtades praegugi müügis.Olen väga rahul,9-3 olen juba 25000 km läbisõitnud
rainis33
19:15 07.03.2010
Ma tean selle ettevõtte omanikku. Väga meeldiv tegelane. Igati abivalmis. Üks lahedamaid kujusid üldse keda ma tean. Oleme temalt ostnud väga palju kauppa. Autode valik on hea suur ja hinnad on soodsad.

Julgen soovitada.