Rover

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Probleem Rover 620 Di käigukastiga

a11an
12:59 07.05.2007
Tere. Lugu siis järgmine, et viies käik undab nagu liinibuss ja arvatavasti on laager läbi. Kuulsin, et oleks vaja vahetada kõik laagrid, sest ühekaupa neid ei vahetata. Kas see on nii? Ise arvan, et tuleks vaadata lammutusest "uus" kast, sest juhipoolne veovõlli tihend ei pea õli. Tuleb välja nagu poisike kuseks. Lasin juba korra vahetada, aga nüüd on asi hullem, kui enne vahetust. Mida soovitate? Kas on mõtet kasti remontida (kui kalliks läheks?) või tasuks ikkagi uus kast osta? Kas kellegil on ehk pakkuda või oskab soovitada, kust sellele mootorile käigukasti saaks. Praegu on üks pakkumine 7000 kr, mis on ilmselgelt liiga palju.

Mootoriks on siis 2.0 TDi 77 kW 1996 a. mudel.
riks84
14:19 29.03.2009
tere

kui soetate uue käigukasti mis siis saab vanast kastist äkki müüte maha
a11an
16:56 30.03.2009
Praeguse seisuga ei ole plaanis selle auto peale suuremaid summasid kulutada. Kui väga häirima hakkab või päris ära laguneb, siis ostan uue auto ja see läheb varuosadeks. Eks ma annan teada.
ketelin
08:51 12.04.2009
tere.kas see auto ongi kõigil murelaps.mul aastaga oli vaja vahetada kütusepump ja sidur koos sidurikorvi ja survelaagriga,mis võib järgmine olla kas käigukast?
riks84
12:09 12.04.2009
probleeme pole eriti aga auto juba vana ka sest on sõitnud juba 400000 aga ma arvan et sul on lihtsalt laagrid läbi ja otsa tihendid ka mul oli sama probleem aga sain suht odavalt korda alla 1000kr läks kõik laagrid ja tihendite vahetus
ketelin
14:03 12.04.2009
ma tänan.sellel autol ei ole veel 400000 sõidetud,kuid palju puudu pole.kas poleks lihtsam autost lahti saada,sest siiamaani pole mina suutnud leida nii odavat remonditöökoda.
riks84
14:06 12.04.2009
aga tee ise siis on alati odavam paar päeva tööd
ketelin
14:09 12.04.2009
teeksin küll,kuid olen ju naisterahvas ega oska eriti
riks84
15:29 12.04.2009
ketelin aga mis muidu käigukastil viga on äkki on ka lihtsamaid mooduseid
ketelin
15:51 12.04.2009
ei tea täpselt,kuid peale siduri vahetust ja käigukasti tihendite vahetust lähevad käigud väga raskelt sisse.peale remonti hakkas armatuuril mootori kujuline tuli ka põlema.
riks84
15:54 12.04.2009
kus muidu auto asub äkki saan aidata
ketelin
20:56 12.04.2009
järvamaal.ma tänan abi eest! täpsem info ratest(ketelin)
a11an
15:42 14.04.2009
Kust laagrid said? Tihendi vahetus ei aita. Sai vahetatud. Ilmselt vaja voevõllid ära vahetada.
ketelin
20:54 14.04.2009
ma ei tea,et üldse mingeid laagreid vahetati.ma tean ainult seda,et käigud lähevad halvasti sisse ja esimese käiguga tekib mingi imelik ragin.ma ei oska rohkem täpsustada,seda peab ise nägema ja kuulma,mis häält see teeb.kuid tänan.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte