Muud pildid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

roostepilte autodest!

liivu
21:56 05.12.2007
1.mazda 3 läbisõit-16000 km
2 mazda 6 läbisõit-54000 km aasta 2002
3 mb c-klass 96000 km 2001 aasta
4 sama c-klass
5 nissan almera 98000km
6 toyota avensis 2002 aasta 140 000km
7 sama toyota
airam2
22:10 05.12.2007
päris jube, mu 1988 aasta bmw 530i mis on 93ndast aastast saati eesti kliimas olnud näeb umbes sama välja nagu need pildid :D aga piltidel olevad autod pole 20 aastat vanad vahe on selles...
liivu
22:44 05.12.2007
jah vanemad autod on paremas korras kuid siin on ka taas see et oleneb mis marki on
Mudaunn
20:15 06.12.2007
Mul oli vahepeal 2002a. Suzuki Grand Vitara, see kah roostetas mõne aastaga sama palju kui 15a vana Sierra. Vist oli enne ka pauku pannud...
normull
20:51 06.12.2007
2005 avensis umbes sama eriti kui seisab kuu aega pärast pesu ilma liigutamata
Kiv
21:49 02.01.2008
Väga tänuväärne, et teed sellistest asjadest pilti. Endal on olnud e30 bmw 1985 aasta, 17-18 aastat sõitnuna roostetas jubedalt. Enne minu kätte sattumist olid tiivad pahteldatud. Karbid olid läbi roostetanud esimestes nurkades.
Siis e36 bmw 93, 10 aasta vanuselt hakkas tasapisi märke tekkima: tiivaääred, numritule äär oli läbi roosteranud, aku all pisut pindmist roostet, muidu korras. Kuna ikkagi hakkas minema sama rada kui eelmine bmw, siis siis müüsin ära.
Järgmine: audi a4 1997 8-9 aasta minu käes. Roostet mina ei leidnud kusakilt. Nüüd on audi a3 2002, vara loodetavasti roostet leida.
Kiv
22:02 02.01.2008
Kusjuures olen mõelnud mis võiks olla järmine auto. Tahaks erinevaid marke proovida, aga kuna esimene auto roostetamine pani korraliku punkti, siis on valik kuidagi kitsas. Mersu vähemasti odavad klassid tükivad roostetama. Kuidas on S klassiga pole kursis. Kes teab võiks midagi lexuse kohta öelda.
ddig
21:32 03.01.2008
Sõidan igapäevaselt 1991a Volvo 960-ga ning ma pole autol mitte ühtegi roostetavat kohta veel leidnud!
Äsja lõpetasin samal autol helisüsteemi ja selle kaabelduse paigaldustööd, mille käigus sai ka enamus auto polstreid lahti võetud ning esimeses lauses toodud väide kehtib endiselt.

Seda ma mõtlen, et miks naabrid kõik nii tigetade nägudega käivad - eks ise käiks ka, kui selliste ****nikerdiste peale oleksin liisinglepingu sõlminud :-)

Palju õnne kõigile uute autode omanikele!

Muudetud 03.01.08 21:33

SpikeBMW
10:55 06.01.2008
pilt 1. 88a 3XX BMW e30 Face. peal orig. värv. keretöid tehtud pole, esimene rooste hakkab tekkima.
pilt 2. 87a Sierra. keretööd tehtud mõned aastad tagasi. rooste 0

edukest uute autode omanikele :D

sõbral 97a 3XX BMW e36, sammuti orig värv. mitte teragi roostet. kui survepesuriga puhtaks lasta näeb välja nagu uus.
Soomusveneruss
11:26 06.01.2008
minu 1994 318il peale numbrilaua kruvide ei roosteta ka mitte kusklit ja on peale pesu nagu otse tehasest...
ma ei vahetanud org. kasset raadiot uuema vastu ja isegi kilbiga kaetud plekk velgi valu vastu.

Mõtlesin,et las särabki nagu otse tehasest ;)
Kiv
14:30 06.01.2008
Teema hakkab kõrvale kalduma. Meie teedel sõidavad ka ladad jne. Imestan kuidas need veel ühes tükis on. Auto on sõitmiseks mitte roostetõrje tegemiseks iga aasta. Kuskil seinud üksikeksemparid, iga nädal pestud jne pole siin teemaks.
jokerAudi
17:06 06.01.2008
Aga mul on 95a Audi A6 ja mitte tiba ei ole roostet, absoluutselt mitte kuskil. Samamoodi on ka 90a Audi 90 ning ka see on 100% roostevaba.
Kiv
18:26 06.01.2008
Kui nüüd mõne kirjelduse või veel parem foto roostetavast autost saaks. Üks ekstreemsemaid juhtumeid mida ma tean, oli kus 6-7 aastart vanal mersul olid esimesed vedrupüstakud nii läbi roostetanud, et tuli kupatus kapoti alla :D
SpikeBMW
22:01 06.01.2008
pidigi olema selle ajastu mersu nõrgeim koht.
omg x 2
18:49 08.01.2008
ei noh. Kui te arvate et teie saksast hollandist toodud autod on ideaal korras ja ei roosteta siis edu teile. Ülevärvitud kohad ei lähegi nii kergelt rooste :D Ja vend kes audilt roostet otsib, tule taevas appi. Audi ei saagi ennem rooste minna kui pole laksu pannud ja üle värvitud, täis tsingitud kere. Sama asi pesooga, ei leia seal roostet.

Tänan tähelepanu eest.
audi a4 v6
22:18 08.01.2008
aga paljud autod on siiski suuremal- vähemal määral avarii läbi elanud, seetõttu võib ka audidelt roostet leida
Kärss
22:41 08.01.2008
Teema mõte oli vist rohkem ikka selles, et ka mõned uued autod roostetavad hullumoodi. Olin ka ise hämmingus, kui nägin kunagi ca 5-6a vanust kurvasilmset mersut ärakukkunud tiivaservadega (Turust uuena ostetud ja sõitnud pidevalt seal väga soolases keskkonnas, esinduses hooldatuna pidanuks sel vist isegi veel keregarantii kestma?).

Sellepärast on ka tobe, kui mõned siin oma vanade ja roosteta autodega kõvatama kukuvad. Kui tahate näha roosteta vanu autosid, käige uunikumide muuseumis. Samuti uunikumide registris olevad mustanumbrilised masinad on reeglina keevitamata ja säilinud palju aastakümneid ilma roosteta, aga neil on sama vähe ühist antud teemaga kui viimasel piltidega postitusel.
liivu
16:48 13.01.2008
jah pinnapeal vbl teie autodel polegi roostet VEEL,kuid siin kes siin rääkisid 86- alates autodes siis pean paraku tödema et teie auto põhjaalused räägivad kindlasti teist keelt!
põhja alt muidu vbl ei panegi tähele ,kuid kui pesta see 150 baari juures puhtaks on teine lugu!
ja võin seda julgelt väita kuna teeme umbes nädalas 10-20 autole rooste tõrje!
yritan ka panna lähi ajal uusi pilte yles!
fsssdd
17:20 13.01.2008
mul on praegu 2001a auto millel on põhi üleni rooste plekke täis.
kunagi olen omanud ka 18a vanust autot ja 13a vanust autot.kummagil ei olnud põhjaall roostest jälgegi. küll aga mädanesid tagumised koopaservad.
paraku tänapäeval ei tehta autosid nii kvaliteetselt kui 20a. tagasi.
Kärss
14:36 14.01.2008
Liivule: põhimõtteliselt nõus, aga kõik taandub auto hooldusele ja kasutustingimustele. Kui autot on kasutatud kusagil lõunas või siis päris põhjas, kus suht kuiv ning mitte kunagi kuhugi teedele soola ei panda, siis ei roosteta ka miski. Heaks tõestuseks on sealne linnapilt, kus 70ndate autod sõidavad ringi originaalvärvi all ja roosteta. Põhjas on see pilt muidugi veel huvitavam, kuna need roosteta autod sõidavad ka lumes. Millegipärast julgen arvata, et ega neis kohtades ei roosteta ka uued autod. Kuna üks tuttav on seotud vanade rontide Aafrikasse vedamisega, siis seal ei põlata ära ka roostekäkke, kuna vajadusel veidi keevitust ning see auto püsib samas seisus järgnevad mitukümmend aastat. Kui Su kommentaar oli vastuseks minule, siis võid arvata, kust ma oma uunikumid olen toonud, et seda nii kindlalt väidan (vihjeks: mitte Saksast). Tänaval sõitvatest autodest võiks nii mõnedestki teha pilte kui päris uutest ja roostetavatest, aga kuna siis ei tea kunagi, kas tegemist avariilisega ja kehvalt taastatuga või lihtsalt roostelembese asjaga, pole ka sel vist erilist kaalu. St ootaks pilte just enda uutest autodest, millel ajalugu teada.
Auto mis tuli just pärnust!!!
23:39 20.01.2008
Päss tuli just pärnust puhkamast. Ja sõitis teine veel oma pool aastat Tartu peal ringi. Polegi hullemat liikluses näinud!
dfghff
19:58 21.01.2008
jaanuaritormi kahjustused
James75
22:54 21.01.2008
Sellisele LADA karbile väike makroflex, pahtel, aerosool ja siis kadakaautoturg. Sinna juurde veel jutt äsja surnud pensionärist kes korra nädalas 5 km. kaugusel poes leiva järel autoga käis.
absik
20:16 27.01.2008
Vaadake ega enamikke uute autode ostjatest ei huvitagi see rooste. Nagunii vahetatakse 3 aasta pärast välja uue vastu. Roostetab või mitte, keda see huvitab. Viiakse poodi tagasi ja võetakse uus ja uhkem. Kuna roostegarantii nagunii on kehtiv, siis see on juba poe asi korda ajada. Ja ei mingit muret.
Jah, kes ostab auto kasutatuna, sellele on see juba probleem. Aga autotootjaid sellised mehed eriti ei huvita.
Kindlast on võimalik toota selliseid "tanke" millega saad 25 aastat sõita. Noh nagu vanad kandilised volvod. Mugav, turvaline ja vastupidav, milleks sellist välja vahetada. Aga autofirmade asi on siiski kasumit teenida ja mis bisnes see oleks. Iga 3 aasta tagant tuleb inimesele uus auto müüja ja kasum tuleb.
tähenärija
11:51 28.01.2008
to absik
tahtsid vist kirjutada , et
...tuleb inimesele uus auto MÜÜA ja kasum tuleb.
Kärss
13:32 28.01.2008
Pildi juurde käib veel tore stoori: potentsiaalne ostja tuli sõidukorras olevat autot uudistama (müüdi varuosadeks), toetas jalaga auto konksule ja... :) Taustast veel nii palju, et tegemist on Soomes valmistatud Jubilee mudeli (ainult 1980a, toodeti 300 tk) tüüpveaga, täpsemalt kehvakvaliteediline põhjaplekk (alates 1977 hakati NSVL-st plekki ostma), nii et kümme aastat vanemad samasugused Saabid võib leida eest ka keevitamata ja märkimisväärse roosteta (on kere poolest alati paremas seisus viimase 3-4a toodanguga võrreldes). Ei ole vist vaja mainida, et need autod püsivad väga sageli sõidukorras ka pehkinult ja poolsurnud olekus:))
absik tähenärijale
23:51 28.01.2008
Kuule jah satus trükiviga sisse. Sorry!
riiv
14:23 05.03.2008
peaks oma 89a sigari põhjapildid siia panema ja arvan et sellist roostet põhjaalt ei leia nagu teema algataja pildidel..
koll55
15:52 05.03.2008
liivu
23:12 16.03.2008
siin siis 1994 aasta golfiga tegu!
robert555
12:32 24.07.2008
2 pilti Honda Civicu esitiivast. Tegu siis sõitva autoga, fotod tehtud Laulupeo tänaval mõni aeg tagasi.
virtuality
20:04 24.07.2008
Hea lihtne remontida, uus tiib ja korras. Huvitav kas tagatiivad nägid samad välja?
.
21:37 24.07.2008
noojahh,selle uue tiiva oleks võinud juba ammu panna,aga ju siis käib väike roosteusside elu olu uurimine või aretustöö :)
kert1500
20:28 12.01.2009
keegi määris shokolaadi kreemi peale :D

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte