Ostsin 2008 jaanuaris dacia, nüüdseks olen vahetanud kaks korda kustunud esitule pärast pirni ja nüüd aasta lõpus tuleb vahetada kolmas kord. Mõnel teisel aga töötavad pirnid aastaid.
Minu meelest ei ole see normaalne. Kas selline jama kuulub garantiihoolduse alla?
või on tegemist sellega, et miskit 30 % pluss valgustugevusega pirnide kasutusiga on 150 h, tavapirnide iga 700 h ?
Kasuta tavalisi normaalseid ja nii öelda odavaid pirne siis ! Ja ei ole su dacial viga midagi, vaheta pirn ja asi vask.Eks see pirnidest vahest oleneb.Omal oli ka sama jama hyundaiga - 1 aasta vahetasin pea iga 2 kuu tagant ja siis 1x sattus odav aga hea pirn olema-nüüdseks juba 1,5 aastat pole miskit häda !
Tere! Kasutan oma masinal NARVA pirne varsti juba 7a. vahetan 1 pirn 2-3 aasta tagant. üks kord panin osrami pirn ja kahe nädala pärast juba põles läbi:( Soovitan sulle NARVA pirnid (Tehtud saksamal mitte Narvas :) )
Jagan teem algataja muret. Mul ka uuelMCV-l alla poole aast ja lähitule pirn.
Lisak läks läbi ka see rõve kallis H7 (vist oli) udutule pirn. Selle vahetus on paras keberniit. Ilma kanali või tõstukita ja lageda taeva all ei soovita ette võtta. Peetakse lõppkasutaja jaoks liialt keeruliseks, sest kasutusmanual seda vehtust ei kajasta.
kasuta jah tava pirne, mitte super pirne, mis lubavad 70 prossa rohkem valgust. endal sama jama olnud, et põlevad läbi 2 nädala jooksul ja aru ei saagi miks, tundub et see pole antud auto viga, pigem pirnide, kuna sama jama esineb ka teiste markidega.
võib mõõta palju volte pirnile peale tuleb, eks nendel masiantel millel rohkem tuleb kestavad ka pirnid vähem ja kellel pinge madalam võivad aastaid sõita aga pirni valgus on ka vähe lahjem....ja võib ka pirnist sõltuda
Mul läksid korraga läbi lähitule pirn ja parktuli. Mis ime pärast nad korraga läbi läksid? Tavalise laternapirni suutsin ise ära vahetada, oskab keegi öelda, kuidas parki vahetada?
Ju see lihtsalt juhus oli. Mul esindus gabariidi vahetas.kes seda ikka vahib,pollar kah selle eest trahvi ei tee:D. hetkel minu dacia pea 3a vana ja 3pirni läbi pölenud vaid:).
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.